divendres, 1 de maig del 2009

POST EXPRES; VACANCES.

 Aquest any vaig aquí de vacances, però tinc una memòria de peix, i no en recordo com es diu aquest lloc, algú m'ho diu, i si ho coneixeu , també em dieu excursions per fer.
Ah!!!!! I la Lluna també faltaria més.





13 comentaris:

Andrea. ha dit...

Sant Climent de Taull??

Thera ha dit...

Això mateix, segons la pintura romanica i les fotos, Sant Climent de Taüll.

Violeta ha dit...

Aiiii, Joan, mira que n'ets de despistat...

Petonets.

Eli ha dit...

Efectivament, Taüll, llástima que no hi vagis per Sant Joan. És tot un espectacle!!! Baixen de la muntanya amb troncs encesos amb foc, de nit i és brutal!!!
;-D

Joana ha dit...

Bnes vacances Striper! disfruta i ens ho expliques!
Cues de pansa per la memòria...

M. J. Verdú ha dit...

Ahir vaig visitar Sant Climent. Sóc una enamorada de la Vall de Bohí. La meva mare va néixer allí i, per aquesta raó, des de petita vaig aprendre a estimar aquesta vall.

LlunA ha dit...

Ohhhhh un lloc molt bonic, jeje que bé s´ho passarà la Lluna.
Jo encara no sé on aniré, he de buscar un lloc on pugui venir també el Felipe. molt complicat sortir de vacances amb gos, no ens ho posen gens fàcil!
petonets

Striper ha dit...

STRIPER DIU;

Si el meu desti base es la Vall de Boi , als apartaments de l'ultima foto, pero volem fer sortides, excursions, coneixer la vall i tot lo posible dels voltants, espero que em deixeu sugerencies.Gracies.

Montse ha dit...

ja t'ho han dit :)

segur que t'ho passaras re-bé!

Unknown ha dit...

Ja veureu que bé estareu... i com hi hagi un riuet a prop la Lluna disfrutarà molt i molt...

Striper ha dit...

Montse/Arare:
Si espero pasar-ho molt bé, hi ja explicare.
Syl.
Segur que si, l'aigua estara fresqueta.

Joana ha dit...

És un lloc preciós, hi he estat uns quants cops. Pel que puc reconèixer dels apartaments, estaràs al resort, vigila, que si és com a l'hotel i em sembla que si, et posen una pulsera per que facis activitats totes molt dirigides i que et fan pagar a part. Si les excursions les vols fer pel teu compte tens moltes opcions, evidentment recorrer el romànic de la Vall, que pots pujar als campanars. Si vols caminar, pots pujar a peu des de La Farga, passant per l'Estany Llebreta fins al Planell d'Aigüestortes i d'allà arribar fins l'Estany Llong, o pujar en taxi desde Boí. Una altra sortida és anar a l'embassament de Cavallers i es pot arribar fins el refugi de Ventosa Clavell que hi ha uns altres llacs, espectacular tot, que puc dir a mi m'encanten els llaquets d'alta muntanya. Més tranquilet, és anar a visitar el balneari i fer el recorregut que hi ha. No sé que més, hi ha un munt de sortides, si vols més informació ja em diràs. Durant les vacances serem veïns, jo aniré en principi és la intenció a la Vall d'Aran

Striper ha dit...

Joana:
Joana grascies m'apunto l'informacio segur que em sera molt util.

- Begin Motigo Webstats code -->