dilluns, 1 de juny del 2009

POST EXPRES; SI NO HO DIC...

Nois, noies com per el tema que tracto baix no hi he trobat cap imatge atractiva us poso aquestes  no tenen a veure amb el tema però molen.


JO NO ANIRE A VOTAR!!!!!!

No soc gaire donat a compartir ni a parlar opinions polítiques, però aquest cop no ho vull guardar nomes per mi.
El pròxim diumenge hi han eleccions al parlament Europeu, doncs jo per primer cop no aniré a votar, i la raó no es que no m'importi el projecte Europeu , que si m'interessa i molt,la raó es donar un toc d'atenció als polítics, als que sembla que únicament els importa mantenir la seva quota de poder, i no sol ventar els problemes es mes crec que i els veuen , Tothom veia que el tema immobiliari no anava be que petaria ells no ( la raó ?). Catalunya te un munt de problemes , però en lloc de fer un front comú, aquí nomes hi ha qui es preocupa de mantenir i conservar el poder encara que sigui deixant que el govern de Madrid en prengui el pel i ens menysprei. Pot ser cal varia el sistema i votar llistes obertes i potser tants espavilats he ineptes no s'amagarien sota unes sigles.
JO NO ANIRE A VOTAR!!!!!!




9 comentaris:

Hada Isol ♥ ha dit...

Aqui hay elecciones tambien en este mes,y estoy pensando en no ir a votar! y casi por las mismas razones que tu! un abrazo!

nimue ha dit...

amb tots els meus respectes, em sembla que és un error. Encara que sigui en blanc s'ha d'anar a votar. Hi ha molts països del món on la gent voldria votar i no pot. Els meus pares han lluitat molt per a que jo puga votar. Encara que siga en blanc que per mi és la millor manera de dir que no hi estic d'acord amb moltes coses. Si no votem no tindrem dret a protestar després. B7s!

Thera ha dit...

Doncs, a mi el que em passa és que a primera hora del matí m'he de presentar al colegi electoral, m'ha tocat, he de 'cumplir', quin remei... Per sort, sóc suplent i segurament només em tocarà 'matinar'. I votar... ¿?doncs, estic molt contrariada però, és possible que no exerceixi el meu vot aquesta vegada... I ja veurem les properes... A mi em costa pensar que votan en blanc demostrem el no acord, recordem que els vots en blanc es sumen a la majoria!

Cèlia ha dit...

Mira, jo sí i estic molt convençuda.

lisebe ha dit...

Doncs amb això.. jo estic convenzuda de que "tot el que arriba al poder es corrumpeix per definició.." i això no ho dic jo ho va dir Lord Acton, i jo estic d'acord amb ell.. per tant si s'ha de votar.. que jo no soc partidaria.., ho sento.

El millor es votar en blanc perque el vot es nul de ple dret i no va a cap partit..

Petonssssss guapissim

Jesús M. Tibau ha dit...

em temo que encara que no anés a votar ningú, no serviria per a res. Estan massa ocupats en les rivalitats entre partits i en les rivalitats dins del smateixos partits

kika ha dit...

la veritat és que el vot de cada una no farà canvar gran cosa: tant si votes com si no votes.
jo vaig estar molt temps sense votar perquè tots els polítics em feien mania, ara fa uns anys que voto, però aquesta vegada... encara no sé que faré. segurament no em quedaré a casa: si al final decideixo que no m'agrada ningú (motl probable) votaré en blanc!

Striper ha dit...

STRIPER DIU;
us contesto a tots plegats npo estic en contra del sistema democratic evidenment, i se la lluita per un sistema democratic , pero crec que s'ha de transmetre als actuals politics que no ens agraden la seva manera de fer politica ni que sembla que visquin a un altre mon.

josepmanel ha dit...

No tots els polítics són iguals. Hi ha llanternes que et cobren sense IVA i altres que sí ho fan. Hi ha "viejos verdes" i altres que no ho són. Hi ha polítics aprofitosos i altres amb una clara vocació de servei per la ciutadania. Només cal triar. Cada vegada que pense en l'abstenció me'n recorde de les imatges dels estudiants de Tianamen. Donar la vida per poder tenir veu.

- Begin Motigo Webstats code -->