dijous, 15 d’octubre del 2009

MATEMÀTICAS DEL SEXE.

PREVIA


STRIPER DIU:

De vegades fas un post i penses ostres crec que ha quedat força bé després, la quantitat de comentaris et fa pensar si potser no ho havies fet tan bé, això es el que m'ha passat amb el post anterior, A RITME DE BLUES....., al que he intentat combinar un text eròtic,amb musica, de fet he de dir que tots els comentaris en son d'elogi, però trobo a mancar d'altres, i em plantejo diverses causes, un text massa fort, massa masclista, el Clinton, en tot cas s'accepten critiques per que de elles també s'aprenc , no us talleu de veritat, també us vull dir que malgrat, pensar que aquest bloc a baixat de nivell i que el seu contingut i temàtica ja cansa, in fa alguns dies em plantejava el post de tancament, un que es mes dur que “ El alcoyano” continua endavant amb ganes de ressorgir i amb objectius per assolir, Gracies a tots per llegir-me.


MATEMÀTICAS DEL SEXE.

Diuen (gairebé) tots els homes aparellats a certa edat que la seva vida sexual és més que satisfactòria. Concreten a més, que ho fan almenys dues vegades a la setmana, una de les sessions sent (de costum) un dissabte.

Diuen també (gairebé) totes les dones aparellades a certa edat que la seva vida sexual és lamentablement pobra i escassa. Concreten a més, que sí, ho fan dues vegades a l'any, però en una de les sessions ?ell?? es va quedar dormit enmig ( De les cames ) de la feina.

Des de  sempre els comptes d'ambdós sexes mai quadren.  


I ja que fa poc vaig llegir de la gran quantitat de relacions sexuals dels xinesos medievals, avui em pregunto: I quantes vegades és la quantitat normal? El totpoderós Institut de Nacional d'Estadística segurament sabrà quin és la mitjana entre les 361 concubines del sultà de Brunei, i de les 10 amants del caballeiri dels país ......, i del actor de moda a les revistes del cor, o dels protagonistes del cord de la ciutat. Peró fonts molt ben assabentades diuen que:

És simplement la suma del que vols i El que pots dividit entre dos.


Jo sincerament crec que en qüestions de sexe , no cal portar una regularitat a rajaploma, mes aviat quant un te ganes i si una setmana no s'arriba a la mitjana a la aproxima endarrerits i tot i si per voltants de nadal els números ja quadren llum amb un oli.


I si al llegir aquest post en-recordes del ultim cop ( No cal que ens ho diguis, si vols som tot orelles) doncs ja pots estar content/ta.


LA CONTRAPORTADA.

Recordo aquella cançó de “ los Panchos “( vídeo a sota) que deia. “ ese lunar que tienes cielito lindo” I la veritat quan veig les teves no se quina triar...




El vídeo




18 comentaris:

Anònim ha dit...

M'has asustat, post de tancament? que vol dir aixo, d'aixo res he, 1º perque que faria jo sense vore els teus post i poemes i 2º perque el tema del blog que supose que et referises al sexe no cansa, ?qui sa cansat alguna vegada del sexe? que meu diga perque una el necesita i molt ajjajaja;) Un abras molt molt molt gran

Carme Rosanas ha dit...

Striper, no et preocupis dels comentaris que falten... a vegades la gent no sabem massa què dir. Al menys a mi em passa, tot de cop hi ha dies que no sé massa què dir i llegeixo, llegeixo, fins que algun tema em porta a un comentari espontani.

Les matemàtiques del sexe no són importants, la qualitat, la comunicació... ho és més. Clar que tot té un límit... si no te'n recordes de l'últim cop... malament per les dues coses quantitat i qualitat. No?

Hada Isol ♥ ha dit...

Amigo striper te cuento algo que tiene que ver conmigo,desearía venri siempre pero no tengo tiempo,la vida me aleja de esto,ademas el facebook me tiene cautiva porque me relaja mucho aunque los blogs son mejores,pero lo otro ocupa rats pequeños,leer un blog como cada amigo se merece lleva tiempo y entonces lees uno o dos por día y son tantos los amigos que no llegas a leer todos los post imagino que a todo el mundo le psas igual,amigo debes divertirte al hacer tu blog,relajarte y disfrutarlo,esa es la finalidad del blog,si esto no es así para ti pues cierralo,aunque te cuento que te voy a extrañar mucho si te vás,ya te queremos mucho aqui,los lazos que hacemos son verdaderos.
Sobre la frecuencia de las relaciones sexuales,sean estas muchas o pocas es fundamental que ambos participen con ganas y no que uno quede insatisfecho,no creo que exista una regla,hay épocas y épocas.
De los lunares,que lindos quedan! un abrazo!

Joana ha dit...

No se... jo crec que lo important és tenir "ganes" i perquè això sigui així, s'ha de cuidar "l'hortet" i regar les flors sovint...
Quantes menys vegades ho fas, menys ganes en tens, crec jo, és clar..
Petons

Anònim ha dit...

A mi tampoc em surten els comptes...
Gaudeix "del lunar de tu cielito" fins que hi vegis una "verruga a tu vieja" ;)
Bon finde!

lisebe ha dit...

Doncs que vols que et digui a mí em va agradar molt el post d'ahir!, trobo que a més d'original el canvi de sensual a eròtic explicit, moltes vegades es bó, no solsament per el que escriu, sino també per els que llegim.

I els comentaris van i venen es cert que hi ha molta gent engaxada a facebook, jo trobo que es més maco llegir que enriqueix l'ànima, que els foros aquestos, clar que es el meu paré. Tots en tenim temporadetes mes baixas ( i entre tu i jo ara que no ens escolta ningú, hi han grupets mafiosos que es desvinculen de tothom i fan el seu grup apart)

Però tu ni flowers!!! això mateix tu cap endavant, amb els temes que tu vulguis i com vulguis fer-ho... que aquí estem!!

Ara del tema del sexe, jo penso que val més la qualitat que la cantitat..que es cosa de dos i les ganes també..i a diferencia del que diu la Joana, jo dic que quan menys ho fas mes ganes tens, o això hauría de ser.. el que fa no tenir ganes es la monotonía.. i a vegades els problemes,agobis diaris...etc,etc. I el fundamental es no caure, no deixar que això afecti la relació.

I que més no crec que en deixi res, ah! sí que gracies per fixar-te en les mevas pigas... jajaj , a nó que no soc jo la de aquí dalt.

Bromas a part, desitjo que continuis fent-nos esclatar de plaer amb els teus posts.

I vaja rotllo que acabo de deixar-te, espero que no et cansis de llegir..

Petons guapo!! i cuida't

Déjà vie ha dit...

ai striper, el dia q em deixis d sorprendre potser ja no tindra gracia el tema dls blogs. Pro fins ara m'espero trobar una cosa i em trobo una altre. Un post humil, com el d'avui on es veu la persona q hi ha darrera d l'striper. I aixó m'encanta ;). A mi les matematiques mai m'han agradat, per alguna cosa sera...:P
Recorda es clar q en recordo. Aixi sns voler me'n venen mes d'una al cap (les mes recents), clar q jo no stic aparellada (a contrapunt dl q parla el post d'avui).
Una la recordo per la seva pecularitat. Vaig marxar a un pais exotic on la pell es fosca i el ritme es porta al cosa. I vaig coneixer un music de congas. I aquella nit vam acabar compartint sensacions i mai millor dit pq tot va ser mira la meva pell i la teva, toca el meu cabell i el teu, la boca, tot...
L'altre va ser basicament trobar la maxima conexió amb algú. Una cosa preciosa i dificil d'explicar pq les snsacions s senten, no s'expliken. Oi? ;)

Pere ha dit...

Martes enfadado,
miercoles sexo y saxo,
jueves dudando de uno mismo,
no te preocupes hay días de todo.
Contestando a tu pregunta de matemáticas:cuatro al día y cuarenta años después uno cada cuatro meses.
Son cosas de la edad...ja!ja!ja!

Petons.

Cris (V/N) ha dit...

Vaig tenir "momento feisbuc".... ara he retrobat un munt d'amis del cole, excompanys de feina, etc.... Però a dia d'avui, saps per què l'utilitzo en la seva major part? poso les entrades del meu bloc als enllaços, i m'he trbat que alguns dels meus aics o coneguts desconeixien aquesta nova faceta meva (que tinc des de fa mig anyet).... He descobert que m'encanta anar saltant de bloc en bloc, alguns els segueixo de manera habitual i hi comento coses, i d'altres només els gaudeixo amb el que veig o em transmeten.... Suposo que un dia arribarà el moment "paused".... però, de moment continuaré veient què es cou per la catosfera, i el món dels blocaires en general.... m'agrada molt fer-ho, si senyor....
Per cert, un bon post :) Salutacions i com et deien, segueix gaudint de "la teva piga"

Garbí24 ha dit...

Així m'agrada més que el Alcoyano.
Diuen que molts homes, gaudeixen tan del polvo com del moment d'explicar-l'ho, es per això que no surten els comptes.
Ah i no trobo res més ordinari que lo dels dissabtes.....això es fa quant ve bé a dues persones, que només a una tampoc mola.

Thera ha dit...

Estic d'acord, en qüestions de sexe deixem-nos de matemàtiques i el que dius, fem recompte per Nadal, a les acaballes de l'any, potser ens sorprendrem i tot! ;)

Una abraçada, i de tancament res, eh?

rits ha dit...

com bé dius en qüestions de sexe, tot va a temporades. Hi ha temporades que et sents molt més actiu i temporades que no et ve de gust res. I això si estàs en parella,... que si estàs solter,.... tb passa.

i com passa amb el sexe, tb passa amb el blog. hi ha temporades de tot, unes que publicaries cada dia i temporades que fa moooolta mandra. però tot passa. no tanquis, home! que aquest blog és molt teu!

Marta ha dit...

Striper
que dius de tancar????, ni de conya.
Jo no crec que el teus post siguin diferents, son bons com sempre, el que passa al menys en mi, es que paso ...llegueixo i moltes vegades no comento, ja se que esta mal fet, per que aixo et fa pensar que ja no ens arribas.
Ni de bon tros, a mes moltes vegades i ho dic seriosament, es la unica estona del dia que sonric, no voldras treure'm aquet petit plaer, no?????.
En quant a las matematicas del sexe...ostres, la veritat es que no m'enrecordo, jajajaja.
Molts de petonets.
Bon cap de setmana

carmncitta ha dit...

jo haig de dir, que llegeixo els teus posts, però molts cops no sé que dir i no comento...:S

Amylois ha dit...

A vegades no hi ha res a dir, el meu blog te una mica de tot, y are nomes no arribo ni als 8 comentaris jejeje.
Tan se val, home, has de escriure per a tu, no per als demés.

Aquesta es la teva historia.

Kuroi Neko ha dit...

Sempre és bo renovar-se i intentar no caure en la monotonia d'escriure sempre sobre els mateixos temes, encara que pot resultar difícil... A mi a vegades em costa escriure-hi perquè no sé si tinc res interessant a dir, i per això prefereixo no publicar-hi res! Tampoc és la solució, eh?

Me n'alegro que no abandonis, de debò!

Deric ha dit...

els homes aparellats que diuen això, menteixen

Striper ha dit...

Lansbury;
Dona del sexe si que de vegades acabes una mica esgotat.
Carme:
Els comentaris de vegades amoïnen, i referent al sexe sempre que valgui la pena.
Isabel D´Mayo :
Si es posible que el facebook, tenga pillada ha mucha gente pero yo prefiero los blocs.
Joana,
L'hortet, així allò de les nenes maques al de mati... Anava amb segones?
Glòria;
Ah amb el comptes!!!
Molt bo lo de la berruga, però tu no tens encara cap a que no?
Lisebe :
Gracies per lo del post d'ahir.
Moltes gracies per les teves paraules d'animós i el sexe que mai falti.
Déjà vie .
Una abraçada molt gran i un peto també
per aquestes paraules tan boniques , i tens raó hi han coses que nio s'expliquen es fan sentir.
Pere.
Si que pueden ser cosas de la edad si...
Cris ;
A mi m'agrada molt trobar-te al meu bloc, continua.
garbi24
Ja diuen allò del praxis..
Thera ;
I a tu per el pont del 6 de desembre ja et deuen sortir les contes no?
Rits;
Gracies si crec que el bloc es molt i molt meu i te el seu caràcter i la meva particular empremta.
Marta ;
Doncs tindràs que plantejar-to per que sigui mes recent i te recordista.
Carmncitta
diguem hola al menys!!!!
AMYLOIS ;
Dona si ho pengem aquí m es nomes per nosaltres no?
aigua_clara_;
Jo crec que sempre tinc coses per a dir , pero no se si son les que es volen llegir o no.
Deric:
Que diuen que?

- Begin Motigo Webstats code -->