dijous, 7 de gener de 2010

COSES ALGUNES COSES 4

Com altres anys em començo a deixar la barba el motiu actuar a la fira de l'aixada on cop cada any tornaré al segle XIV , on durant 2 dies conviure amb els mes estranys personatges si no mireu les fotos de sota.

Com ja us vaig dir el dia 29 vaig anar a la presó del Lledoners on el grup de teatre del poble nou va representar els Pastorets, va ser una experiència agradable , també em va donar per reflexionar les reflexions AQUI.


Quant es publiqui aquest post ja estaré al ultim dia de vacances,  m'han servit per descansari recarregar una mica les piles , ah recordeu lo del concurs de relats.

I per cert estic LLEGINT.

I ara que s'apropa la feina he patit una contractura muscular al trapezi que em fot força la guitza, i tota la resta de família menys jo i la Lluna estant passant un virus estomacal , o sigui que cal arrós bullit i tall adient la planxa a veure si estic de sort i no ho enganxo.

....................................

avui es dia 5 i he llegit a mes de un post lo de els reis i les seves cavalcades plenes de il·lusió per els mes petits , doncs jo ja fa alguns anys que participo en una i si no plou sortirem dintre de una estona i veure la cara de il·lusió dels menuts no es paga amb res. Malgrat avui per la pluja no em sortit, catxis !!!!

I com no per Reis jo soc de Tortell i cava i el autentic tortell per mi es el de massapà

Ah i aquest any m'ha sortit el rei.
Us poso un vídeo molt divertit.


Aixx per ultim us vull dir que Llobregat3 que es el meu nick a Youtube ja arribat a 150 vídeos be ara ja hi han mes hi han per el bloc de llocs, de Manresa..............................................................................................................................................................................

SENTITS, SENSUALITAT, XOCOLATA, EROTISME
Es una idea que fa algun temps portava al cap i amb el nou any m'he decidit es tracta de un concurs de relats sensuals o si li voleu dir eròtics,no hi ha dubte que la sensualitat es pot captar amb els 5 sentits i que el protagonista dels relats serà la xocolata que crec es pot gaudir plenament amb tots 5 sentits,els relats tindran un mínim de 15 paraules i un màxim de 200 i podran anar acompanyats de una imatge (foto, dibuix..) un cop fets els podeu enviar fins el 14 de febrer a les 24 hores al meu email striper07@gmail.com.

Un cop rebuts els penjaré al bloc numerats vull dir que no posaré el nom de l'autor las votacions seran publicàs als comentaris, el reglament de las votacions el penjaré en el moment oportú , dir-vos que m'agradaria que us animeu i que espero els vostres relats .
11 comentaris:

sargantana ha dit...

ostres paio...no pares eh!!
pero la barba et queda be.
cuida la panxona, i anims!
jo m'en vaig a treballar...snifffff

Anònim ha dit...

D'això es diu ser un home actiu! Ostres, quina feinada!

Marià ha dit...

Tu, alguna vegada pares, no? Quan dorms al menys!

Clidice ha dit...

si que en fas de patxoca tot barbat :)

rits ha dit...

et queda molt bé la barba! crec que ja t'ho vaig dir l'any passat!!!

el video és molt bo!!!!

lisebe ha dit...

Ja hi vist els videos molt bons!!
cuida't la contractura que no es faco més gran...val? i espero que no agafis el virus estomacal..

Petonets home actiu

garbi24 ha dit...

doncs apa a criar pel.....que on hi ha pel hi ha alegria.

novesflors ha dit...

Que afavorit surts en la foto!
Un roscó exquisit, segur.

MeTis ha dit...

si falta mes d'un mes encara!!!!

a vora si pugues anar-hi..

Joana ha dit...

Wapíssim amb barba :)I el video ...

Anònim ha dit...

Amb la barba molt be, et queda d'alló super. Cuida't que sembla ser que hi d'heu haver passa de mal de panxa, dons a casa menys jo tota la resta ho han passat, serà que soc tannnnnnn dolenta que ni aixó em vol....jajajajjaa es broma, be, no sé.

Petonets!!

- Begin Motigo Webstats code -->