diumenge, 14 de març del 2010

ESCRIURE I LLEGIR , T'ESTIMO..


A una relació es molt important mantenir un caliu, mantenir el esperit de voler sorprendre a l'altre, de que la relació no caigui en una ensopida placidesa, mes aviat s'ha de mantenir una sensació que cal buscar encara el millor, No no!!! no em demaneu com s'aconsegueix això per que jo no ho se , Hi amb tot això una cosa molt important es estimar i sentir se estimat , hi aquí son imprescindibles els “ T'ESTIMO” hi ha moltes maneres de dir-ho amb la veu, amb lletres, mirades, gestos, carícies... I es molt important saber escriure aquest mots de “T'ESTIMO” del munt de maneres que existeix , pro cal encara mes saber llegir-los per que els diàlegs de sords porten la parella al fracàs.

PETITES COSES.




9 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Amb una mirada de complicitat es diu molt, si no hi ha quimica entre dues persones per vegades que ho diem no hi ha res a fer, només estem perdent el temps

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb en Garbí.
Bon diumenge, Striper.

Joana ha dit...

Unes paraules molt encertades, però aixó s'ha de mantenir a dues bandes, una de sola, no pot amb tot.
Petons

Albanta ha dit...

Doncs si, jo també estic totalment d'acord. Hi ha que dir "t'estime" cada dia, en cada gest, en cada mirada, i no donar-ho per sabut...
En fí... Assignatura pendent per a molts...
Bon diumenge Stripper

lisebe ha dit...

Hi han mirades, gestos i fets que no necessiten de paraules i que demostren més que un t'estimo.

Bon diumenge i petonsss

Lucia Luna ha dit...

Si maco, no hi ha un altre manera d'estimar per a mi, demostrar, i dir t'estimo, un petonas.

Elfreelang ha dit...

Molt tendre l'escrit stripper, hi ha moltes maneres de dir o demostrar que estimem algú, detalls, mirades i sobretot fets!

assumpta ha dit...

Saber dir t'estimo és important, molt important en una relació. Però no ho és tot, com bé s'ha dit en altres comentaris anteiors tant o més importants són els gestos, les mirades, els somriures i per damunt de tot els fets (completament d'acord amb l'Elvira).
Bona setmana.

Striper ha dit...

Amb aquest text no vull referir-me a una relació no formada si no a una relació consolidada.

- Begin Motigo Webstats code -->