dissabte, 6 de març del 2010

EXTRA, EXTRA....


Fa un temps em vaig afegir a una causa justa , per que crec que el joc net es un verdader joc on gaudir i passar-ho be, i si no ho es resulta molt injust per els que jugant amb bones intencions i de bona fe, es veuen perjudicats, JO RECONEC QUE DE MANERA EQUIVOCADA EM VAIG AFEGIR A REIVINDICAR QUE NO ES POGUESIN COMETRE INJUSTICIES, i dic equivocada no per la causa que amb el temps se ha vist que es justa i que per un mal sistema i se ha reconegut que hi ha gent que jugant net i amb tota la il·lusió , ha sortit perjudicada i els que han jugat brut, que com s'ha reconegut que ha passat son els que continuaran amb las seves trampes , perjudicant als que jugant net, jo ho trobo molt injust , i soc conscient que vaig equivocar el plantejament i el camí per aconseguir-ho. També he de dir que en un moment donat es va transformar la critica a un sistema a un atac a persones i potser jo vaig cometre el error de entrar aquest joc. Fa uns dies vaig rebre un email amenaçant i demanat que m'oblides del tema, ara i ha un debat que s'ha de obrir un debat amb propostes que nomes perjudicarien als tramposos semblen benvingudes malgrat hi ha qui ja les ha matisat , potser existeix interès en deixar algun racó fosc al tema no se per quina raó , I ara el personatge XX es dedicar a enviar-me emails com el d'a dalt que potser es que te por de sortir perjudicat si el joc es net i clar i vol deixar las coses com estan, jo crec que es això dons XX no em faràs callar i ara defensaré el que crec just que es el joc net per passar-ho be, i amb mes ganes i ja et puc dir que ni les teves amenaces ni la merda que puguis escampar per el darrere, ni que es demani algun blocaire que se'm faci boicot em faran abandonar.



Aquesta cançó al seu temps va ser ensenya de la lluita contra las injustícia i contra tot un regim , cantar-la mans a la guitarra podia ser perillós , qui denuncia una cosa que esta malament sempre te els seus riscos.


17 comentaris:

nimue ha dit...

mecatxislamar, Joan! em sembla que m'he perdut la meitat de la història per no dir la història completa! Però espere que estigues bé en qualsevol cas i que continues expressant-te com ho consideres més oportú. Però sobretot espere que estigues bé! Muaks!

Elfreelang ha dit...

Em sap greu però tampoc he aconseguit d'entendre del tot tot plegat...una mica críptic no? bé sigui el sigui segur que no dona dret a ningú per a amenaçar a ningú...

Abogadaenbcn ha dit...

Donens més dades...què t'ha passat???

Garbí24 ha dit...

L'acusat segur que s'hi enten clarament...nosaltres et donem suport

lisebe ha dit...

Doncs sigui el que sigui, saps que tens el nostre suport, i pel que fa els anònims ni cas, les amenaces mai arriban en lloc.
Bon diumenge i bona caminada!!
:)) Peto

Joana ha dit...

Noi m'has deixat angoixada!
Vinga, ànims i suport, saps que hi comptes.

Stripper ha dit...

Jo també penso igual!

A aquests anònims que fan servir noms falsos no cal fer-los gens de cas, segur que no tenen raó.

Endevant amb les causes justes!!

Anònim ha dit...

Ja sé que no és cap consol, però jo també rebo anònims... al bloc, per això; la majoria no els arriba a llegir més que jo...
Ànims!

Cèlia ha dit...

Jo tampoc sé quin joc és aquest però tens una gran determinació i un caracter molt noble. I per cert, he estat molt enfeinada i no t'havia felicitat per la fira i perquè ho estas aconseguint! 6'5 KG, enhorabona!

su* ha dit...

ànims i endavant!!

sargantana ha dit...

endevant nano!!, endevant

hi ha molta gent aburrida i resentida, pero que vols??

un peto.

Anònim ha dit...

Ostres, què ha passat? Una ccosa que no ha estat finalment com s'esperava? Un mig engany?

zel ha dit...

Bah, engega'ls a pastar fang, són trolls, ja ho saps, no?

Kuroi Neko ha dit...

Jo, Joan, no entenem què ha passat, potser ens hauries d'explicar una mica de què va tot aquest assumpte per poder trobar la força que necessites!
Una abraçada!

Striper ha dit...

Se que a molt us pot sorprendre tot plegat potser, tindria que ser mes clar, us puc dir que ja arribat a qui calia hi hi qui si ho entenia , també us puc dir que una persona que respecto molt per la seva trajectòria com blocaire me ha fet les seves consideracions via mail , i hen tingut un canvi de impressions. No puc deixar això si de dir que aquest Stripper que no STRIPER , també se ha volgut fica a la festa suplant la meva personalitat , ho sigui que si veieu aquest NICK dient bestieses per els blocs de segur que no soc jo. Jo he gaudit de una bona caminada a la Transèquia ja us explicaré mes us poso un primer vídeo. Gracies.

http://www.youtube.com/watch?v=iMwDjCurvrw

merike ha dit...

No entenia què ha passat. Però veig que no ha estat bonic. Força! Ànims! Una altra canço per tu:
Joan Baez - We shall overcome

M. Antònia ha dit...

Tampoc sé de què es parla. Però no li facis el joc. Suposo que és el què vol. Com més cas es fa més importància se li dóna. Tu veuràs si val la pena.

- Begin Motigo Webstats code -->