dimarts, 23 de març del 2010

HISTÒRIES DE L'AMOR PAGÈS I MES COSES...

I MES COSES....

Us he de confessar que estic força apàtic , tot son èpoques , de vegades penses que et menjaràs el mon i podràs amb tot i altres com ara que tot podrà amb tu i que el mon se't menjara, el que veies fàcil i clar ara ho veus difícil i complicat , i per exemple una de les coses que a las que li dono voltes es aquest bloc, i em fa la impressió que ho faig força malament i que el comentaris i visites cauen en picat.. I no se que cal fer..

Us poso un petit fragment de la obra de teatre en la que us deia feia de tècnic de il·luminació.



HISTÒRIES DE L'AMOR PAGÈS




Crec que es el primer llibre que recomano aquest bloc, es un llibre que estic reelegint ( les meves arrels per part de pare son de pagès) i que ara estic gaudint mes que la primera vegada , es un llibre que ens dona a conèixer com era l'amor a pagès fins mitjans de segle passat, l'amor el sexe i tot el que l'envoltava es un llibre de vegades dur i de altres ple de tendresa, i molt didàctic i no nomes a nivell acadèmic.. Si podeu us aconsello que el llegiu.

A pagès la musica sempre hi era present.



18 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan arriba la primavera la gent acostuma a estar mes animada i a tu et passa a l'inrevés. Ànims!

lisebe ha dit...

Saps moltes vegades, el cansament , la monotonía, las ideees que no surten... fan que t'aborregis de fer coses,que t'amoïnes oi?
Els comentaris depenen molt a vegades d'un mateix, si no tens temps no contestes i fas un altre post.. i ja está..! mantenir la fidelitat dels amics a vegades es difícil perque requereix una mica de contestació, temps que a vegades no en tenim.. i ho dic per mí, quan no tinc temps o estic baixa tampoc estic gaire.. per les visites i els comentaris, però... aixo es falta de temps nomesssss.

I quan et falten las ganes i la força per fer-ho no et preocupis que a tots de tant en tant ens passa el mateix, la vida ens menja sense donar-nos compte.Treball, vida personal, famil.lia...etc. etcs..

El llibre que aconsejes es molt maco de veritat.. i es pot trobar a les biblioteques está descalificat a les llibreries i tant sols te'l serveixen si el demanes..

Els videos d'un geni..!!!! molt i molt macos.. però no gastis tant esforç que aviat haurás de tenir-ho per els armats oi?? jajaj

Petonets i cuida't molt ja se sap que la primavera fa la seva!!!

Pere ha dit...

Això ens passa a tots, a vegades tenim moltes idees, moltes coses a dir i també hi ha temporades en què no saps que escriure o les coses no et surten bé.
Això de les visites és el mateix, de vegades et diuen moltes coses i de vegades ningú comenta res.
L'important és que t'ho passis bé i escriguis quan et vingui de gust i per a tu.
I ja vindran les Primaveres! ...

Bona nit Joan.

Albanta ha dit...

Estimat Stripper... t'entenc perfectament.
Però després passa... i un dia dius... avui torne a escriure, m'encanta escriure.... no puc viure sense escriure!!!
Un petó,

Joana ha dit...

Son etapes.
No li donis més importància, per mi, segueixis sent el mateix i estupendo xicot.
Petons

Anònim ha dit...

No et capfiquis, ja vindran dies de creativitat.
Tampoc cal agobiar-se amb les visites i els comentaris...
Una abraçada, Striper.

sargantana ha dit...

i no has pensat que potser els apatics son els teus comentaristes???
tot te pujadas i devellades
pero ningu marca el ritme..ni el numero de comentaris que es necesiten.
gaudim amb tu del teu espai, al ritme que cada un pot..tu i nosaltres.
s'esta be a casa teva joan.no li donis mes voltes i disfruten tu tambe.
un peto, nano

Garbí24 ha dit...

Tant un mateix com els que segueixen tenen dies mes actius que altres i mes motivats i menys....no es preocupant sempre que no sigui una obligació

Lucia Luna ha dit...

Hola bitxo, no et comentare el tema llibre, la veritat es que em fa falta temps per poder llegir :)
pero si em preocupa que estiguis trist, t'has d'animar, se que es facil dir-ho, pero ho has de fer, es cert, hi han epoques més facils que unes altres...i si pots no li donis molta importancia a els comentaris, que a vegades no et comentein, no vol dir que la gent no s'interessi per el teu bloc, bé, és la meva opinio...t'envio un petonet molt gros :D

Clidice ha dit...

astènia primaveral, s'arregla amb vitamines :) mira-t'ho així :) gràcies per la recomanació i ànims! :)

Anònim ha dit...

No et guies mai per les visites por tens que tindre en conter una cosa, i es el temps d'els altres, no te res a vore amb el teu post a vegades (eisa soc jo) mire la foto i dic ais tinc que llegir el post de Strip i no en tinc de temps i no el llegisc pero aixo no vol dir que el post siga roin. Aixina que sonriu perque com tu dius son epoques. Un bes molt molt molt fort

Violeta ha dit...

Tranquil, t'has d'animar, que tu vales musssso, nen.

Petonassos ben forts!

EvitaBlu ha dit...

El millor dels blogs es que no ens creen cap obligació, ni per postejar ni per a comentar.
Son èpoques i estats d'ànim, no t'has d'amoïnar.

Un beset.

Elfreelang ha dit...

Et preocupes endebades...tot està bé..el bloc..els comentaris..els posts..el llibre que recomanes...potser et demanes massa?
ànims!

Cris (V/N) ha dit...

Astènia primaveral Striper? Ep, que ja torna a sortir el sol, aquest diumenge ens tornen a regalar una hora més, i arriba fins on puguis, l'estrés és dolent, t'ho dic jo que el pateixo i hi treballo.... Petons, animat, eh? :)

novesflors ha dit...

Escolta, Striper (i jo parle per mi però crec que segurament es podrà fer extensiu a altresblocaires), moltes vegades, potser va a temporades, segons el treball, no tinc temps de res. De vegades no tinc temps ni de seguir a diari molts blogs i no se m'acut res interessant per deixar de comentari. Això no significa res. Quan puc visite els blogs que veig que s'han actualitzat i si tinc molta faena, unes vegades en visite uns i d'altres vegades en visite d'altres. Vull dir que el fet que tingues menys visites i menys comentaris no significa que tu ho faces malament sinó que tenim poc temps per a fer tot el que voldríem fer. Ei, però ja veus que venim a veure't... no t'hi capfiques, publica al teu aire que a uns o a altres ens arribarà.

Candela ha dit...

Molts ànims! a mi m'agrada molt el teu bloc...

Cèlia ha dit...

Aquests dies grisos entrant la primavera... ja veuràs com el sol tornarà a lluir i els blocs també!

- Begin Motigo Webstats code -->