dimarts, 9 de març del 2010

TOT XINO, XANO...

Diumenge va ser el dia de la Transèquia , fa fer un temps optim per caminar , la Lluna i el Joan i també el Striper , que com veureu va aparèixer en alguns moments vam gaudir de la Natura de vegades posant el nostre ritme i de vegades seguint el ritme cadenciós de la Natura ( Striper) aquí us deixo un petit vídeo resum, dir que vam trigar 4 hores justes en recorre els 26.3 quilometres , ara feia temps que no feia caminades llargues i donat la gent que hi ha en la transèquia i la dificultat de avançar moltes vegades estic prou satisfet.

Apart de la caminada vaig trobar- me una persona amb la que volia parlar i us puc dir que col·laborare  amb un diari digital , una cosa que tenia al cap feia temps, faré reportatges i potser alguna secció .

Dilluns Manresa com bona part de Catalunya aparegut sota u na capa de neu , ha sigut una bona nevada aquí us deixo unes imatges de Manresa nevada i la lluna jugant a la neu s'ho passa pipa.





També us vull fer memoria de:




Tot això be per que ara que s'han acabat els relats sobre la xocolata queda obert un nou concurs el de les cartes d'amor i tindrà dues modalitats;

1 Manuscrites:

Aquí si voleu afeixi dibuix-ets, flors seques coses enganxades.... com vosaltres vulgueu i després 'las feu arribar amb una foto o escanejades i si ho creieu convenient el text reproduït amb lletra de ordinador per si no s'entén el manuscrit.

2 Escrits

La segona modalitat es senzillament escrit i nomes el espai de un full .

------------

El idioma d'escriptura serà en Català , i teniu de plaç per fer-las arribar fins el 31 de Març ja que el guanyador es sabrà el 23 de Abril .

Les podeu fer arribar a ;

cartesdeamor@meulloc.com










8 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Moltes felicitats pel teu coratge renovat i la llarga caminada, per la nevada i pel bé que s'ho ha passat la lluna entre la neu....a veure si amb les cartes d'amor m'animo i en faig una!

Anònim ha dit...

Quina vida més interessant tens noi! o és la teva manera d'explicar-les...
Felicitats!

Fujur ha dit...

Barcelona colapsada per la neu.... en fin.... ;-)

lisebe ha dit...

M'encanta veure la Lluna divertirse.

Em sembla que la majoria avui hem vestit els blocs de neu com protagonista.

I sí me he de posar amb lo de les cartes d'amor.

merike ha dit...

La Lluna feia groga la neu;)

sargantana ha dit...

vaja..un dia aprofitat, ja ho veig

la lluna un encant, com sempre

petonets

rits ha dit...

endavant amb la transèquia!! n'he sentit parlar però crec que no en seria capaç!

quina xulada el vídeo de la Lluna!!!! com disfruta!!!! i quina nevada!!!!!

Lucia Luna ha dit...

Hola maco!!
imatges xules de la nevada :) la veirtat es que a mi, personalment, em va fer molta il.lusió, malgrat que va ser un dia una mica catrastofic per a molta gent...un petonas

- Begin Motigo Webstats code -->