diumenge, 25 d’abril del 2010

ABANS? ARA?


M'agradaria molt que ens visiteu, ens comenteu,tenir la vostra col·laboració també amb aquests BLOC.



Ha sigut difícil trobar vídeos mes apropiats , però la pregunta es son mes feliços els nens de avui que podríem anomenar era electrònica/Informàtica que els nens dels 50, 60, 70, amb les mancances d'aquelles èpoques.
Que penseu?











Aquesta tarda fent un passeig he trobat un gran basal on havien capgrossos, m'ha recordat que els agafàvem en pots els portàvem a casa i esperàvem hi observàvem com es transformaven en granotes.









10 comentaris:

Joana ha dit...

Jo crec que cada època te la seva "felicitat". És a dir, la canalla s'adapta a les situacions i gaudeix del que tenen.
Bonica la primavera...

Anònim ha dit...

Ni millor ni pitjor, diferent.
No imagino els nens i nenes d'ara jugant al que jo hi jugava de petita al poble...
El contacte amb la natura era directe i a diari, sempre els primers fruits de la temporada els tastàvem nosaltres ;)I cada carrera si ens pillava l'amo...

GURMET ha dit...

Jo crec que abans érem nosaltres els que treballàvem els nostres jocs,teníem que jugar ara la majoria de joguines nomes cal mirar el que fan i no tenen intearació amb els nens jo recordo muntar botigues , i jo vivia a un poble i pujar a menjar cireres al cirerer, raïm, préssecs, corre davant del pagès, anar amb bici era una aventura fantàstica podien ser exploradors, policies i lladres.. Ara amb els jocs electrònics un cop passats tots els nivell que?

Lucia Luna ha dit...

Jo penso, no se, que potser erem més feliços abans, un petonet

Cris (V/N) ha dit...

A mi m'ha encantat sempre la infantesa que he tingut (i que encara vaig allargant).... De petita anavem a caçar grills i a caçar sargantanes (cua tallada inclosa, ais).... Ara amb les nintendos, wiis, playstations i demés, s'ens han tornat els nanos uns figalors.... al menys la meva, que té por fins de les formigues.... ais, quina pena :)

Thera ha dit...

Abans? Ara? No ho sé... Suposo que sempre la nostra felicitat viscuda ens sembla que és la millor... El que sí he comprovat és que a casa s'ho passen 'teta' en plena natura, corrents pel bosc, perseguint sargantanes, jugant a espases amb pals que trobem pels camins, creuant rierols per les passeres, tocant les campanes d'alguna hermita perduda,... Això sí, quan som de nou a casa PC, Nintendo, MP4 que no falti... Són temps tecnològics...

Jo també caçava capgrossos als bassals!!! :D

lisebe ha dit...

Jajaj es cert jo quan era petita em feia yoyos amb botons grans d'abrigs i feien vestits per les nines de troçets de roba que la meva mare ens donava, erem jo crec que mes imaginatius, ara ja está tot fet fins i tot les nines caminan, parlan fan pis.. etc. etc.

I que gracia m'ha fet veure els pallasos de la tele.. l'any passat els hi vaig regalar als meus nebots petits un dvd dels pallasos de la tele que previament havía gaudir jo..! jaja
I recordo fer el trenet amb closques de nous , i fer pajaritas amb paper que volaven.. quin temps més feliç oi?

Per cert molt maco el portal nou del bloc Raconssss

Petonets

sargantana ha dit...

jo diriq que ni millor ni pitjor...
els nens es diverteixen igual em sembla
sols que ara necesiten consoles i jocs electronics i abans amb un tall de corda saltaves tota la tarda.
a mes com que la necesitat estimula l'enginy...ja sabeu
pero res mes

no et posis nostalgic joan...jajajaj

petonets

Kuroi Neko ha dit...

Striper, et vaig dedicar un post l'altre dia, l'has vist??

LlunA ha dit...

Primer de tot Felicitats pels gairebé 3 anys de Bloc!!!
Jo ara tinc menys temps però sempre trobo un momentet per passejar entre paraules...a mi el teu bloc, les teves paraules, històries, sempre m´han encantat!!!

veig que tens molts projectes, a topeeeeeee

Abans/Ara...crec que els nens s´estàn perdent moltes coses maques, la inocencia dura menys...volen més coses materials...però la vida...

- Begin Motigo Webstats code -->