dissabte, 24 d’abril del 2010

Del Striptease D'Històries i el Striper

 Aquests que us escriu porta ja a prop de 3 anys amb aquest bloc i no hi dubte que ha sigut una part mes de la vida , hi han hagut moments mes dolços i de mes amargs que se han plasmat al bloc, he tingut seguidors gent que m'aprecia i detractors, me he sentit paraules amables i boniques, ara recordo algú que em va dir que per lo que posava al bloc semblava que tenia que ser una persona entranyable , de altres me han dit de xarnego, inculte i sortit , no podré entendre mai l'actitud de algun blocaire capa el meu bloc , no fa gaire , també va haver una persona que em va manifestar la seva admiració per mi com a blocaire i al meu bloc fins aquell moment, em va sorprendre molt favorablement, GRACIES!!!!.

I per tot això aquest bloc continuara endavant, per que a mes 1001 i una idees per escriure em ronden per el cap, i de segur que la vida del Joan també donara , reflexions i coses que caldrà escriure.

També vull dir que altres projectes també´e em ronden per el cap ixo si amb una marca diferent a la de STRIPER, per exemple teniu el bloc de RACONS, i algun altre que no desvetllaré.

Pro tot això be per que en aquests moment us vull demanar comprensió si com fina ara sempre heu tingut el meu comentari , en aquest moment tinc que deixar una mica mes de banda la vida virtual, per dedicar-me al real on tinc reptes per els que vull lluitar,

pro Malgrat tot continuaré passant per els vostres blocs i aquí continuaré despullant histories de vegades negres i de altres passionals i roses.

I per que no tot el post sigui tan seriós aquest vídeo:




10 comentaris:

Delfica ha dit...

Joan, avui tinc l'honor grandissim d'estrenar-me com a primera comentant la teva entrada.
Per a mi ets un company imprescindible i, per descomptat, un blocaire entusiasta i dedicat. Et felicito per aixo i t'encoratjo a seguir aquests reptes que se't plantegen. Una abraçada i moltes gracies per la teva dedicacio.
Un peto ben gran d'E-lecta

Pere ha dit...

Molt bé, si senyor, endavant!
Per cert això si que és una bona dutxa, millor que les de "hidromassatge" ...

Bona nit Joan.

lisebe ha dit...

Doncs soc la segona !! he de dir que malgrat el estil i la teva decisió.. trovo que ets un lluitador fort molt fort!!!!!... i que em trec el barret per les teves agalles davant dels reptes que tens.. (el vostre bloc nou.. amb el grup Sapiens un gran privilegi que no el té tothom).. i que el voldria .. tot se ha de dir.

Saps t'admiro perque continúes.. jo amb els tres anys que porto em sembla que estic pensant que aviat tiraré la tovallola..

Per això vull donar-te les meves muses perque puguin donar-te el que necessites i continuar endavant..

Es un gran plaer saber que estás aprop de qualsevol, en el moment apropiat..encara que no siguis Deu... jajaj. Per cert no solsament parlo per mí quan es va morir el meu pare.. sino per molts companys/es que han tingut el teu suport.

Per això tant se val que puguis estar o no per el blocs quan ha sigut necessari has estat que es l'important.

Ánims per els teus reptes i les teves il.lusions que a les persones bones sempre es fan realitat.

Petons i endavant!!

lisebe ha dit...

Ja veig que hi sigut la tercera... ....

Petons de nou

Anònim ha dit...

Sempre hi ha etapes a la vida, tant reals com virtuals, que potser per la passió i entrega que es posa, acaben cremant. S'ha de donar un respir...
Sort amb els nous reptes!

Joana ha dit...

Aqui seguirem, no ho dubtis.
Sortit tu?... apa home! Qui no li agradi que no entri!

Elfreelang ha dit...

Moltes felicitats Joan per la teva trajectòria i segueix endavant amb tots els teus projectes..com diuen en castellà:" no se hizo la miel para la boca del asno"

Candela ha dit...

Et necessitem a la blogGsfera!!!

Isabel Barriel ha dit...

Moltes gràcies pels teus blogs i els teus comentaris als nostres! pel teu bon humor, i pel teu estil.
Sort!

Isabel

Garbí24 ha dit...

La qüestió es anar sempre endavant, la freqüència queda en segon terme, millor qualitat que quantitat.
Sempre endavant i sort amb els reptes de la vida.

- Begin Motigo Webstats code -->