dimecres, 28 d’abril del 2010

EL FLIRTEIG.




Jo crec que això que anomenem flirteig, son situacions que surten innocentment, sense mes pretensions i poden sorgir amb un funcionari /ària de hisenda o amb la dependenta de una botiga o algú que seu al teu costat al tren o al autobús.

I que de alguna manera es inherent al ser humà resulta agradable als demés, aquestes actituds mes enllà de l'amabilitat de , mirades... somriures, paraules.. en definitiva un coqueteig , amb un o una desconeguda, i que a la fi si no va mes en lla i ha sorgit espontàniament en un moment , crec que son divertits i positius a nivell de auto estima.

Vosaltres que penseu , penseu que son situacions sense mes importància o es una situació que`si tens parella ratlla la infidelitat?




18 comentaris:

òscar ha dit...

Molts cops es confón flirteig amb amabilitat, somriures i empatia. Molts gests que fan el dia a dia més fàcil i agradable pot semblar flirteig però no ho és.

GURMET ha dit...

Et deixo un repte al meu bloc, m'agrada molt les pesigolles delñl filtreig, espontani he inocent.

Anònim ha dit...

Quan el tonteig és mutu, s'està de conya! Però, com apunta l'Òscar, no s'ha de confondre amb l'amabilitat d'una part.
Bones, Striper!

Candela ha dit...

Nomenoooo!!! res d'infidelitat, el flirteig és ben sa!!!!

Joana ha dit...

Home.... si estàs aparellat, no crec que sigui massa sa... més que res per els mals de cap que pot portar..
Per un altre costat, a mi m'agrada fer-ho, és clar que passes una bona estona i s'ha de gaudir, però jo no estic "lligada" je je.
De totes maneres, no s'ha de confondre.

Garbí24 ha dit...

quant les hormones es desperten amb la calor....son capaces de fer qualsevol cosa per tal de.........

Robertinhos ha dit...

el problema és que molts homes confonen el fet de que una dona els parli i somrigui per més de 10 minuts amb flirteig, i immediatament amb possibilitat de sexe.

un flirteig innocent és sa, el problema és saber quan et passes de la ratlla en cas de que estiguis emparellat/da

Eli ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que comenta el Roberthinos, i també crec que ... a vegades, qui juga en foc, es pot cremar.. i tampoc cal...
;-D

Elfreelang ha dit...

Hi ha qui confon el flirteig amb un simple bon dia...amb un funcionari d'Hisenda mai de la vida! si dues persones estan d'acord en compartir les seves vides han de poder establir de mutu acord les regles i els límits de la seva relació....

Pere ha dit...

El flirteig és molt sa, sempre dins dels límits que marca el mutu acord entre les dues parts.
És un acte d'autoafirmació, com a éssers sexuals que som; potser a l'home li han adjudicat el paper de "caçador" però jo crec que la majoria de les vegades són les dones les que controlen les situacions de flirteig, coqueteig etc .... com sempre .
Ja! Ja! ja sé que aquest comentari em pot costar una escridassada.

Bon dia Joan.

lisebe ha dit...

De infidelitat res de res !! nooooooooo!!!

Una sola mirada de reull, quan vas al tren ,un bon dia amb un somriure acostant-se al oide si esta al teu costat, un creuament de mirades i puja la moral i la autestima que no veas!!! Això sí sempre saber a on estan els limits!!

Petons guapo

zel ha dit...

Jejeje, la primera foto m'ha fet riure, no saps les vegades que he fet això amb el peu descalç...

rits ha dit...

doncs t'anava a dir que això de flitrejar se'm dóna fatal,...xò m'has fet pensar i ara que hi caic darrerament flirtejo molt amb el metge de la cama!! i és mooolt divertit!!

Deric ha dit...

el joc de la seducció és molt divertit i no cal que vagi més enllà, llavors no hi ha infidelitat, només joc innocent... o no tant

Albanta ha dit...

Si es queda en un simple joc puntual, doncs cap problema.
Si l'intenció del flirteig és arribar a l'infidelitat... doncs ja no ho sé, el joc potser ben perillós.
Però agradable, això si....

Striper ha dit...

Gracies per els vostres comentaris ai Pere teniu raó en un cas molt elebvat també començant les dones, jo aqui parlo de flirteix no de capullos que confonen amabilita, correció amb un altre cosa i de allo ue surgueix expontaneament no que es busca o provoca per lligar i anar mes enlla.

Lucia Luna ha dit...

Es pot ser amable i simpàtic, sense pretendre res més, però la meva opinió, quan estas enamorat, crec que no veus res més que la persona que tens al teu costat :)
un petonet maco

Montse ha dit...

amb un funcionari d'Hisenda se'm tallaria el rollo i les ganes de jugar!!!!

- Begin Motigo Webstats code -->