divendres, 11 de juny del 2010

ELS ANUNCIS DE PROSTITUCIÓ

Ja fa un temps que es parla de prohibir a la premsa els anuncis de prostitució, hi han arguments a favor i en contra. Jo personalment crec que la prostitució es un fet i que mai s'aconseguira radicar, i que totes les mesures com aquestes l'únic que aconseguiran es que empitjorin les condicions de les dones que s'hi dediquen , crec que en tot cas cal ajudar aquestes dones a sortir de la situació poc digne en que es trobem oferint alternatives laborals i formació,lluita contra les màfies que les exploten, i per les que malgrat tot es vulguin dedicar formalitzar la seva situació.


A mi  em sorprèn que un ministeri que planteja aquesta lluita en nom de la dignitat de les dones i no aixequi un dit per les dones que son sotmeses a portar burka, nikab, o recloses en casa com ser inferiors i que son tractades i considerades com possessió del home, i que ja de nenes el hi eviti la seva formació.

ANEXE AL POST EL 11 de juny a les 23,55

En algun post vaig escriure una dita” “La cabra per els seus pecats porta els genolls pelats” i avui als comentaris he trobat un comentari signat per una tal Atenea , que he de dir que va ser una creació meva, que equivocadament vaig fer servir per criticar el sistema opac i fosc de votacions del bloc "http://premiscat.blogspot.com/” Ja he reconegut algun post que no vaig actuar bé , igualment si ho fet donat la cara com Striper , el resultat han sigut el mateix desacreditar-me i mails anònims poc simpàtics .

Fins ara semblava que em perdonaven la vida no dient que jo era l'atenea dons mira ara ho dic era  jo.

Evidentment em van posar a la altura del betum, mira per on ara, algú altre s'ha posat a la meva altura de segur que no serà tan valent i no donara la cara, no especularé si es algú mes papista que el papa d'aquest que ·” A dios rogando i con el mazo dando·” o una ofensiva conjunta dels administradors de c@ts o potser nomes de un de ells o de algun il·luminat que en el seu moment vestit de home o dona integra i honrada em posava de tots colors i ara fen-me la competència.

I la raó que hi ha un bloc ; http://gaudirmenjar.blogspot.com/  sobre el que especulen si per estil semblant o  per un  estudi de las IP i google Analitys han arribat a la conclusió que suposo creuen certa de que GURMET, JOAN, STRIPER son el mateix, i es clar El Bloc de aquest GURMET esta sent nominat bastant per la categoria de cuina i volen ja amb joc poc net desprestigia'l no sigui que arribi a la final guanyi i algú que no els hi cau be guanyi un premi de c@ts , i deien que volien una edició tranquil·la, doncs .. Jo per part meva ja he dit el que tenia que dir El Gurmet si ho considera oportú ja dirà la seva.

Jo ho deixo amb unes paraules que he rebut de una persona amb molt de carisma dintre dels blocs amb el desitj que no es remeni mes la merda que al final s'esquitxa tot.


“Jo  trobo  que  tot  plegat  no s'ho  val.  Le  sosopites...  els mals  rotllos... I  els premis  cats  tampoc!”


14 comentaris:

Vida ha dit...

Cara i creu de la mateixa moneda, però sempre se'ns oblida que hi ha prostitutes que volen ser-ho i que hi ha dones tapades que sense vel es senten desprotegides. És un tema difícil. Jo l'únic que tinc clar és que si es multa a la prostituta també s'ha de multar al client.

Garbí24 ha dit...

som força hopocrites en aquests temes, fem horaris infantils a la tv i els deixem veure totes aquestes putes als diaris

Atenea ha dit...

Jo també penso que és hipòcrita pensar que eliminant aquests anuncis es soluciona el problema.

El tema és més profund i més dur, així que millor m'en vaig al teu altre blog "Menjar bé a fora i a casa" que serà millor.

Bon dia GURMET, vull dir STRIPER, o millor deixem-ho en JOAN. Una abraçada!

lisebe ha dit...

Doncs crec que aquest tema sempre será diuen que es el treball més antic del mon oi??

---------------------------------


Però ara deixo aquest tema per refererirme a una ATENEA que em sembla de molt mal gust i de ser poc company/a al fer una cosa que si en tot cas fos així que el Gurmet sigui L'Striper i el Joan.. tingui tan mala fé en descobrir un anonimat dintre de blocs diferents.

Cadascú es LLIURE DE OBRIR blocs i tenir ANONIMAT (ENTENÇS AIXÒ ATENEA O COM ET DIGUIS??) però em sembla que ja sabem de on bé aquest tema es una pena que ATENEA et dediquis a fer aixó sabent que els teus companys estic segura que no estarán d'acord amb tú FENT això

Em sembla del tot deplorable i va en detriment del mon blocaire i del que representes, aquí no es el lloc per dir el que vuldria però quanta feina t'has press per obrir un bloc i possar Atenea tant sols per descobrir a un company que si es el Gurmet tant se val es un bloc de cuina.

I tu parlas de HIPOCRESIA?????? EM SEMBLA QUE AIXÒ JA PORTA CUA !!!

Deixa en pau als blocaires i a nosaltres que els seguim una mica de respecte no t'aniria malament.
No solsament per nosaltres sino per tú.. "que qui vol destapar es destapa sol/a "
Amb la mida que facis tu, et medirán a tu..en compte no fiquis la ma al foc que et cremarás al final..

I per favor sigas una mica adult/a

Deixa que els altres facin els blocs que vulguin amb els niks que els hi roti.

I et despedeixes amb una abraçada?
Que es el petó de JUDAS??

Que ruin i que pena fas!!
-------------------------------
Perdona Joan per fer això en el teu bloc crec que també m'hi passat contestant un comentari que no mereix ni ser llegit.

Petonets i ànims

Ull de cuc ha dit...

La veritat és que sempre m'ha costat entendre aquesta necessitat... no la d'elles, sinó la de la gent que paga... elles, com dius, suposo que estan massa sotmeses a fer el que els hi diuen... però ells...

No ho sé, suposo que sí, és una de les feines més antigues que existeix, i que no deixarà d'existir perquè sempre hi haurà gent que se'n vulgui aprofitar, ja sigui amb calers o tenint aquestes dones entre les mans. Encara hi ha massa gent que es troba sola...

Clidice ha dit...

és molt difícil acabar amb la prostitució i amb el burka, que ve a ser el mateix, la utilització del cos d'una dona per part d'una societat patriarcal, si no acabem amb aquesta societat. potser, algun dia llunyà, serem capaços de fer una societat on ser home o dona no sigui important.

Joana ha dit...

No crec que la prostitució sigui un activitat criminal, si és el que es vol fer i es fa lliurement i tenen unes condicions raonables. Cada un tria la feina que vol o que pot o que sap fer, sempre i quan ho trii i no estigui obligat o millor dit esclavitzat i retingut a la força. Anunciar-ho als diaris? Si no t'anuncies, no existeixes, així que cal anunciar-se. Si hi ha gent que és incapaç de tenir sexe sense pagar, doncs cal que el pagui, el que passa és que acostumen a ser força repugnants els clients aquests. A més és sexe i no es parla pas de sentiments,això és el que més ens costa d'entendre a tots, que normalment ens cal alguna cosa per tenir sexe amb algú, no cal estimar, simplement que et posi.

khalina ha dit...

La prostitució està als diaris, a les carreteres les que vulguis, de bon matí al Raval de Barcelona, en locals... El problema de moltes és que estan obligades per les màfies. Suposo que regularitzar situacions podria ajudar.

Joana ha dit...

Has fet una mica un "batibull"..
El tema de la prostitució amaga molta hipocresia, ho tinc clar, a més d'un grau elevat d'explotació de dones.
El burka... jo no l'accepto, ja ho vaig escriure, és un tema de sumissió, de la dona, és clar.
L'altre tema no se de què va, per mi tant ets en Joan com l'Striper, però només perquè se el teu nom.
Petons i passa una mica de tots aquests "pajarracos".
Com si vols tenir 300 noms, a qui li importa?.

Les Coses són com Som ha dit...

Jo tampoc estic a favor del burka ni de la submissió de la dona a màfies, perquè qui ho fa, és màfia.

L'altre tema, no he entès gaire de què anava ni com anava, però sí que et reconec que he flipat al enterar-me que l'Striper (el meu striper) era també el Gurmet. Ni ho havia notat!!!

Elfreelang ha dit...

Això de la prostitució és un tema complicat...com dic de vegades als meus alumnes si no hi hagués clientela no existirien....en quan al burka i tot plegat no ho sé...les monges catòliques també van amb els cabells tapats...la veritats és que jo penso que la llibertat personal sobre el que portes damunt ha de ser absoluta...i l'Estat no té per què ficar-se...ara bé seguiria fent pedagogia a les dones islàmiques i anar fent poc a poc...les prohibicions sempre porten reaccions en contra....i si no al segle XVIII la revolta d'Esquilache quan aquest ministre va prohibir l'ús de la capa i el barret d'ales amples que usaven els castellans amb l'excusa que es tapaven la cara i va voler imposar el barret més petit i la cap curta...va esclatar una revolta! o sigui que cal anar en compte amb les prohibicions

Fujur ha dit...

Ei! què tal Joan!!!
Tens tota la raó pel que fa a la hipocresia de quins defensen l´erradicació de la prostitució, i per altre banda, critiquen les mesures anti-burca.

salutacions! perdó per la meva absènsia... les opos... ;-)

Fujur ha dit...

El meu recolçament pel tema dels premis ;-)

merike ha dit...

Els nostres problemes aquí al nord són tan poc. Mai no he vist un burka aquí en la ciutat encara. I els anuncis han quedat fora de diaris fa molt de temps. Poden tenir aquells a les revistes dels homes però no els llegeixo, així no puc dir;) Salutacions!

- Begin Motigo Webstats code -->