divendres, 18 de juny del 2010

TEATRE A LA VIDA.

 

El teatre mitjançant la representació de uns personatges encarnats en uns actors representant una historia, fantasia, comèdia ,drama... Peró de fet interpretar ho fem constantment a la vida de vegades per formulismes socials d'altres per sobreviure de altres per .....


L'amor , la necessitat de trobar la nostra mitja taronja ens porta a la etapa de la seducció i aquesta ens portara a la etapa també meravellosa del enamorament, això etapes en les que ni ens veuen ni ens mostrem com som , actuem, no volem veure necessitem viure la fantasia d'aquestes etapes en majúscules, i quant aterrem a la realitat ho fem amb paracaigudes el del amor.

I pensant que el mes bonic del amor es que ens estimin malgrat nosaltres mateixos.

Un exemple de com podem representar un personatge que ompli les fantasies de qui es vol seduir es aquesta pel·lucula  que es titulava ;


El amante bilingüe

Basat en la novel·la homònima de Juan Marsé, narra la història de Joan, qui s'enamora de la rica i seductora Norma i aviat es casen. No obstant això, Joan és incapaç de satisfer la multitud de fantasies sexuals de la seva esposa i no passa molt fins que ella ho abandona. Obsessionat amb la felicitat perduda, Joan s'inventa un increïble doble per a intentar recuperar l'amor de la dona de les seves fantasies.


Gràficament  la realitat i la fantasia

12 comentaris:

Vida ha dit...

Crec que has començat el post amb la gran errada universal: pensar que s'ha de trobar la mitja taronja. Cada un som complets pel que som i l'altra només t'ha de fer companyia. Si fos així el procès de seducció no tindria res d'enganyós.
Caram, amb aquesta escena...jo mai he levitat així, clar que el meu pes específic és un poc major. :)Però ben segur que l'estratègia del protagonista és quelcom ben comuna dins la xarxa.
I respecte a les dues fotografies, tampoc hi ha sempre una diferència tan abismal entre la realitat i la fantasia, també depèn de la nostra mirada. Bon post! i bon dia.

Anònim ha dit...

L'avantatge del teatre és que es pot improvisar.
En quant al títol aquest de L'amant bilingüe, m'agrada.

Clidice ha dit...

de les dues últimes fotografies, molt bones a l'hora de cridar l'atenció, malauradament l'última és allò que ens volen fer creure que és la realitat "a aconseguir". Una realitat sense suc ni bruc, de persones planes. Ni l'una ni l'altra, no cal :)

Garbí24 ha dit...

Tots fem una mica de teatre per arribar al que realment volem i en el cas de l'amant bilingüe ha de ser molt fort no donar abast a les fantasies sexuals d'una dona, tot i que de lluny ens sembli maravellós

Joana ha dit...

Doncs mira, jo seria la de la primera foto i trobo, que encara que soc una "gran empresa", puc i tinc molts encants!
Tampoc cerco la perfecció, ja estimo les meves imperfeccions.

Pere ha dit...

Ja vaig dir que em veia incapaç d'interpretar, de fer teatre encara que fos mim, mut, sense paraules però no sé si sere capaç de fer-ho.
La vida és un gran teatre.
Per cert la primera foto em sembla més real, la segona és virtual, pur foto-shop.

Bon dia Joan.

Anònim ha dit...

M'ENCANTEN LES FOTOS jajajja, la realitat per supost es la segun clar, jajajajaja ;) Un bes wapo

mossèn ha dit...

cada dia estas mes bo ... salut

lisebe ha dit...

Va haver un gran dramaturc castellà que va dir: "La vida es puro teatro y nosotros las marionetas que ésta mueve."

Però sempre la realitat supera la ficció. La pel.lícula em sembla molt interesant i no l'he vist i (penso veurel'a per tenir una opinió mes concreta).

Les imatges son la realitat del que som davant del que ens agradaría ser ... però cap de les dues es real.. Tot depend com dius dalt amb els ulls que ho vulguis mirar o veure..
La magia existeis perque no ser magics sempre em pregunto???

Bon cap de setmana i que l'obra de Teatre La Ram Ona sigui tot un exit!!

MOLTA MERDA!!! com diuen amb aquest mon de teatre.

Petonssss guapissim

Ull de cuc ha dit...

Mare de Déu!!!!! m'han encantat les imatges de realitat i fantasiaa!!!! bufa!!!!!

Molts homes voldrien tenir una dona amb tantes fantasies!!!! No? :)

rits ha dit...

al principi mostres la teva millor cara, allò que t'agrada de tu mateix i si, estàs en un núvol, però ho fem tots això!
molta sort amb la representació!

Elfreelang ha dit...

Teatre i amor van molt lligats...tots fent el nostre millor paper en els primers moments....cal esperar que el teatre i l'amor t'omplin la vida!

- Begin Motigo Webstats code -->