dissabte, 24 de juliol de 2010

AMOR A PRIMERA VISTA.

L'amor de vegades arriba a primera vista, i de vegades marxa l'estimat tan rapid com arriva llavors cal buscar-lo




Dimarts al migdia, davant de l'entrada del botànic. Duies un quimono vermell i or amb una llarga obertura en el costat i vaig pensar que ho donaria tot per seguir la teva ruta de la seda. Jo, pantalons curts camisa a quadres vermells i negres i amb ulleres de sol, intentava menjar un entrepà. Si us plau contacta amb mi no puc oblidar la obertura del teu quimono. Ref: 457890.


Lloc: la sala de RAJOS X de Sant Joan de Deu de Manresa. Tu uns pits grossos amb pigues llamineres. Jo, vaig passar de 0 a 100 en tres segons: sé que et vas fixar. Duies una bata verda. No t'oblido Em recordes tu? M'agrada passar de 0 a 100 tant ràpid trucam Ref: 458979.

Acabava d'abandonar del convent, i vas resoldre la meva crisi de fe. No desitges ja ser el meu director espiritual? (encara guardo l'hàbit, la toca...i el rosari).i si et cal podem llogar un habit de monja Ursulina Ref: 48954.

Alexandru, verema de setembre. Tu romanès, jo del Garraf. Jo creia en l'amor: tu només en el sexe. Em vas convèncer. En quina vinya et busco? Ref: 458943.


Alt, viril, tatuat, conduïes una Harley i em vas dir que mai t'ho havies fet amb una tia tan lletja. Només em vas fer tres “polvets” i 25 orgasmes. A mi em va saber a poc. Vaig apuntar el nombre a un tiquet del caixer i es va esborrar. M'agradarien mes això si aquest cop et treus el casco. Ref: 670.


Festes de Gracia, concert delsRemendaos. Anava molt colocada, així que no recordo com eres ni qui eras ,ni com et deis.. Ara estic embarassada. Crec que és teu. Vinga xaval, llença't he pensat que si es nena li posarem llibertat i si es nen Jose com el Montilla.. Ref: 457895.

16 comentaris:

Elfreelang ha dit...

:-)) molts bons els anuncis....
però no penso que existeixi amor a primera vista, atracció, interès o desig sí ...l'amor és més complexe, requereix coneixement mutu, afinitats, complicitat, confiança....

Les Coses són com Som ha dit...

carai, només "3 polvets i 25 orgasmes", quasi bé res. Jo hi crec en l'amor a primera vista.
Per cert striper, restringiré les entrades al bloc, m'agradaria que poguessis tenir-hi accés (si vols), i per això necessito alguna adreça de correu, no sé si me la vols facilitar.
(es que no sé com més fer-ho, perquè no em deixa agregar adreça url). Gràcies!!

Garbí24 ha dit...

de vegades fins i tot funciona un amor a primera vista....

Anònim ha dit...

;) La química, la física o vet a saber què!!!

Amylois ha dit...

l'amor a primera vista es nomes un polvo rapid!!!!! jejeje

Striper ha dit...

instintsL
Si que vull un correu
striper07@gmail.com

Joana ha dit...

Quins anuncis! però això no és pas amor a primera vista, això és que pica i no saps amb qui! No sé si existeix l'amor a primera a vista, potser si o potser no, tant se val.

Vida ha dit...

Striper, boníssim! Avui he rigut molt.
I jo, com no, sí crec amb l'amor a primera vista, el que passa és que pens que perquè sigui AMOR amb majúscules ha d'haver moltes "vistes" compartides i s'han d'assolir molts de reptes i situacions.
Feliç diumenge!

sargantana ha dit...

jajaj..molt bo nano!!
les vacances t'inspiren...

Joana ha dit...

Mare meva.... com estem!! :)

Anònim ha dit...

L'últim és brutal! També, quin motiu per a escollir el nom!

rits ha dit...

no hi crec en l'amor a primera vista. et pots sentir molt atret per algú en un primer moment, contacte. atracció física, xò amor..... suposo que és perquè a mi em costa molt deixar-me anar i enamorar-me.

Unknown ha dit...

Vam pujar junts a l'ascensor. Tu baixaves al cinquè, jo a dalt de tot. L'aroma del teu perfum encara m'embriaga el record. Em vas somriure en sortir i et vaig dir: "Si ell no et convenç, puja al terrat". Encara espero...

VERD ha dit...

Jo sí que hi crec amb l'amor a primera vista, clar que després s'ha de cuidar i mimar.

És aquella primera il·lusió.

L'anunci dels 25 orgasmes, és molt bo.

Eva ha dit...

Jajjajajajaja!!!
Molt bons tots!!!

lisebe ha dit...

Molt bons els anuncis!!

Arribo una mica tard però la meva opinió es que no crec amb la frase "amor a primera vista" el que crec es en la atracció física a primera vista , crec en les hormones dopamina i serotonina que son les causants en que primer t'entri una persona pels ulls i tinguis la necessitat de estar amb ell/a.Es una pujada de adrenalina continua que fa que perdis les ganes de menjar de dormir i el estat de euforia es continuo..
Es el que fa que t'enamoris d'una il.lusió que pot arribar a un amor de veritat.
Aquestes hormones es troben molt en els aliments per exemple sabies que els pessols portan molta serotonina ???

I el que si crec, es que aquest sentiment l'amor neix del tracte, la complicitat, la conexença de la persona, poc a poc dia a dia.

Petonets i bona setmana

PD.- Per venir tard si que m'he explayat oi??

- Begin Motigo Webstats code -->