dimarts, 6 de juliol del 2010

PENSAMENTS

Fa uns dies que potser amb l'excusa de la calor la meva activitat esta força minvada, ja faig a la feina horari d'estiu , plego a les 14 hores , llavors dons entre alimentar-me , potser migdiada, passeig amb la Lluna les obligacions quotidianes , i no se que mes em passa el dia ja també amb la vista propera de unes vacances no se si merescudes o no que ja arriben el proper dilluns s,em va el sant al cel que no pas les mans ni a la santa ni a la diablessa. El que funciona malgrat tot es el cap que bull de problemes, projectes, ximpleries i dubtes excistencialistes variats com el de l escrit de baix. I es clar no me he passat casi gens per el vostres blocs.

Ahhhhhhhhhhhhhh........... Chisssssssssssssssssss......... Shshshshshs,,,,,,,ufffff,,, grrrrrrrrr, Qui em miri pot pensar que estic plorant per una noia que m'ha rebutjat, o potser em deleixo per una a la que dono consol entre petons, carícies i riure. Ho potser pensi que soc un somiatruites de son amb ortografia esguerrada. Perquè el que casi sempre es segur el morts, van se bones persones quant van marxar, Però jo soc viu!!! Uns deuen pensar que soc poca-solta i de bona mena, d'altres un senyor amb corbatí.

les persones properes, ara si explico i no divago mes, em miren, m'encantaria poder conèixer que és el que veuen en mi m'encantaria ficar-me al seus pensaments a traves seus ulls mirar les seves ments i saber... Que pensen realment del mi. Els bons amics no conten, ells veuen els meus defectes i virtuts, tanmateix són molt benvolents amb mi, suposo que per a compensar que jo sigui el contrari amb mi mateix. Per aquest motiu, entre la meva visió moltes vegades distorsionada de la realitat popular, doncs això de pensar a gaudir cada segon de la meva vida, de gaudir cada instant i positivar cada dia, no és de gent entenimentada i clar... Segueixo sense tenir clar que tipus de persona sóc en realitat, vosaltres em llegiu.... podeu deixar un pensament, una reflexió positiva,una de negativa. I perquè no sobre que penseu de vosaltres? Així ens coneixem millor.... Un ardent petó.


Ésser o no ésser , però qui s'és també és la qüestió.

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Nen el segur que ets un carrossa mira que posar aquestes cançons.






7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sense aprofundir massa, ja que no ens hem desvirtualitzat... Penso que tens molt de senyor, amb un puntet de truhà, que ja està bé, no?
Bon dia, Striper!

Garbí24 ha dit...

Ets una persona molt activa per el que senmbla i amb un ample ventall de possibilitats que no sabem si estan espremudes al 100%.

lisebe ha dit...

Ufff quina feina ens has posat avuí nen!!
Doncs crec que ets somiador i romantic i sensible (com els videos fins i tot una miqueta truhà jaja) però per altre banda ets molt actiu, emprenedor i exigent e impacient.

Que tal l'examen?

Bon acabament de dia guapo!!

Elfreelang ha dit...

Em penso que ets bona persona, hipersensible, hiperactiu, amb altibaixos emocionals sobtats, apassionat, treballador, sensual, sibarita, impulsiu.... i un fotimé de coses més que em deixo..

Joana ha dit...

Tampoc cal saber.ho tot no creus?.
Què penso jo ja ho saps.
Per cert, compartim horari, jo només aquesta setmana vaig de matins i la última cosa que vull fer a casa, és tocar l'ordinador!, agafo un llibre, miro les museranyes, penso... i ja és hora de sopar! :)

Les Coses són com Som ha dit...

Anem per parts. Ja arribaran temps de més calma, si les vacances arriben dilluns, respira que no et queda res per poder descansar.
Per altra part, a mi la imatge que em dónes, pels vídeos que he vist del teatre i de la manera com escrius, és d'un home madur amb esperit jove, sempre actiu i fent mil coses, sensible, amb ganes de saber i aprendre i més coses que no te les dic sinó pensaràs que t'estic analitzant massa, jeje.
De mi.. un altre dia!!

LlunA ha dit...

aYS que ja tens aquí les teves vacancetes...que bé a gaudir del temps lliureeeeeeeeeeeeeeeeee
a mi encara em queda, ben castigadeta a l´oficina :(
Petons!!!

- Begin Motigo Webstats code -->