divendres, 16 de juliol del 2010

ENSOPIT I DESMOTIVAT.

Porto els primers dies de vacances força relaxat i jo diria que inclús desmotivat, la calor, el relaxament , el fet que aprofito per fer gestions pendents, el fet es que no me apropat gens a l vostres blocs, ni he publicat al meu però he sentit dues noticies que m'han sorprès i les penjo aquí a veure que opineu vosaltres.



Ah! abans de res us volia dir que RACONS DE CATALUNYA torna ha estar a la seva adreça original i que esperem les vostres visites,comentaris i participació. 
 



La primera noticia que m'ha sorprès ho al menys no entenc si es necessari que per llei s'obligui 1ª a in formar a un nen de 12 anys si es adoptat, crec que es una decisió en la que poden haver molts factors i tindria que això tindria que ser una decisió en el àmbit estrictament familiar.

Aquesta llei també diu que els adoptats de 18 anys tenen dret a conèixer la identitat dels pares biològics , la veritat es que crec que les causes per donar un fill en adopció poden ser moltes i de segur que es un fet força difícil i dolorós. No caldria saber l'opinió dels pares biològics, abans de reobrir ferides?

De segur que hi han motius que no veig , per això vull saber que penseu vosaltres?


L'altre noticia es la dels exiliats cubans, realment la imatge dels dissidents Cubans es la dels adinerats de Miami, i no veig gaire clar això de que vinguin a Espanya amb família inclosa , donada la situació de crisis, malgrat això trobo vergonyós que els instal·lin en un hostal de 13, 90 euros la nit amb bany col·lectiu potser no cali que els posessin a un hotel de 5 estrelles però si algun lloc mes digne.

16 comentaris:

Joana ha dit...

Vinga vinga, res de tristors!!
Les adopcions... jo crec que si és obligat dir noms i cognoms, la gent no donarà fills en adopció i potser opten per no tenir-los.
És complicat però a la fí, els pares i mares no son els que t'han cuidat?, jo crec que sí.
Teme complicat.
Petons Joan.

VERD ha dit...

Bé, sobre la primera notícia penso que últimament fan lleis per tot i crec que és un tema prou delicat com per sobre haver de seguir unes normes legals.

Jo crec que la majoria de pares amb fills adoptats ho fan saber els seus fills, cada persona té el seu temps i els seus moments i posar una data limit ho trobo fora de lloc.

El tema que poden conèixer la idèntitat dels pares, per una part ho trobo bé,però opino igual que tu.

És que es poden trobar amb una frustració al davant en cas de negativa dels pares biologics.

Bones vacances.

Jesús M. Tibau ha dit...

suposo que s han fet aquesta llei és perquè hi ha casos en què s'amaga al fill el seu origen adoptiu, i que el descobriment d'aquest fet anys més tard, pot crear grans traumes i conflictes. Per aìxò volen garantir que es coneixi abans

Jesús M. Tibau ha dit...

Ah! I ànims!!!!

Amylois ha dit...

que fuerte el tema adoptados!!pero tampoco sé lo que sería lo correcto.

Anònim ha dit...

Jo penso que las criatures adoptades sí tenen dret a saber qui són els pares biològics, això no vol dir deixar d'estimar els que han fet de pares...
Ànims, no estàs sol!

Josep B. ha dit...

Tema difícil el de l'adopció, tanmateix penso que sí és un dret saber-ho, a la fi sovint acaba explicant diferències que d'altra manera no es sabrien, el que no tinc tan clar és que hagi de ser als 12.

Respecte a conèixer els apres biològics tinc més dubtes, a la fi, la majoria de casos corresponen a situacions extremes que poden ser més contraproudents que beneficioses.

Pel que fa als exilats cubans, jo no sé qui paga aquest alotjament i quina disponibilitat econòmica hi ha, a més som en temporada alta i segurament altres opcions són extremadament cares.

òscar ha dit...

Les vacances són per carregar piles Joan.
La motivació i l'alegria tornen, segur, un cop les piles són ben carregadetas.

Garbí24 ha dit...

Les criatures tenen i han de tenir tots els drets, però això fa que els pares tinguin obligacions que poden portar problemes, dificil és la solució.

Si a nosaltres en exilien a un altre pais...no tindrem ni sostre i que l'hostal sigui barat no vol dir que no sigui digne.

Anims que la calor passarà aviat

Pere ha dit...

Respecte als adoptats crec que de vegades si remous les arrels pots matar la planta.
I també crec que amb 4 milions d'aturats no passa res si mantenim a 50 exiliats cubans més ... ni es notarà.

Bon dia Joan.

lisebe ha dit...

El tema de la adopció es una mica dificil de valorar i opinar, jo tinc una amiga que va adoptar i conec molt bé els problemes..Prefereixo no dir res.

I bé sembla que aquesta calor vol acabar amb tothom!!

Descansa, passeja, no t'estresis per res, i carrega piles que es per això que es fan les vacances, a vegades es fins i tot terapeutic fer vacances de llegir diaris i veure telenoticies que solsament ens porten males noticies.
T'ho dic jo que ho visc de molt aprop .. i fora del horari reglamentari i amb els jefes no vull saber res de res ni parlar-hi.

Anims!! i bon cap de setmana

Anònim ha dit...

Volen legislar tant sobre tot que acaben asfixiant. Al final ens diran fins i tot quina roba ens hem de posar.
I anima't! Ja passa durant els mesos d'estiu, que un es troba més aixafat!

lisebe ha dit...

Ah!! i del tema dels cubans que vols que et digui.. es tot una manipulació política que crec que prefereixo ni pensar perque em posa de mal humor i no vull, avui no saps!!

Petonsssssss

Joana ha dit...

Saber o no qui són els pares biològics? Suposo que depen dels casos, que ho han d'acabar sabent, si, és lògic, però quan? cada cas serà diferent! I els cubans? no sé, tampoc trobo que siguin unes condicions tan dolentes.
Quan passi la calor, ja veuràs com tot es passa!!!

Deric ha dit...

Les vacances són per relaxar-se, tranquil.
Crec que no s'hauria d'obligar però sí que els nens tenen dret de saber d'on venen.

Ull de cuc ha dit...

Ostres! doncs jo tampoc en sabia res d'això de les adopcions!! crec important saber d'on vens, qui eren els teus pares, parlar dels teus orígens o conèixer quelcom sobre els que et van engendrar... això sí... als 12 anys... no és massa d'hora?

Per una altre banda, el tema cubans... què vols fer-hi? els polítics fa massa temps que no saben el que es fan... en res, diria jo. La crisi també els hi passa factura... crisi d'idees, drets... l'únic que volen és no tenir crisi en el tema de poder i l'econòmic. Una pena.

I bones vacances!!! relaxa't i disfruta! per això hi és l'estiu, per desconnectar!!! ;) petó!

- Begin Motigo Webstats code -->