dilluns, 12 de juliol del 2010

VACANCES, COSES 1, COSES 2.



Avui es el ultim dia a la feina, demà ja estaré de vacances , aquest any no anirem en lloc despeses que han sorgit fan que el projecte d'anar a Astúries no sigui possible malgrat això espero poder gaudir de les vacances i de segur que alguna mini escapada sortira, quant arriben les vacances sempre s'espera que siguin especials i de vegades li crec que espero masses coses i després em decepcions no aconseguir-les , enguany m'ho vull prendre en calma, he intentar gaudir instant a instant , malgrat no renunciar als meus anhels, quant s'acabin les vacances m'espera una tardor on començar nous projectes i nous reptes dels que ja parlaré.


Coses1

Ahir diumenge una persona jove em va tractar de vostè, i malgrat crec que aquest tipus de tractament no significa cap mena de vassallatge per el que el fa servir , es mes en algun moment he sentit debats sobre si seria útil aplica aquest tractament als mestres i professors, personalment crec que si seria útil , per que no es de rebut que els alumnes tractin als professors i mestres com un “colegilla “ mes que no ho es, quant a mi em tracten de vostè , penso que em veuen molt gran i cony em fa coïssor que jo em sento jove.

Coses 2

Parlant d'edat jo recordo que abans les dones acostumaven a portar un recanvi de roba interior , per si els hi passava alguna cosa lluir unes calces netes i habitualment noves.

Jo en aquest aspecte encara soc força clàssic i no no porto uns calçotets nous per si les mosques.

Jo en tema mocadors soc de els de coto i com de vegades en algunes situacions el tens que fer servir davant de gent es molt freqüent que porti un per fer servir i un o dos de nous per no tindre que treure un mocador fet servir i així trec un mocador impol·lut i ben planxadet, això es una costum heretada del meu pare. Per cert sobre els mocadors sempre he sentit una frase que diu que en el tema mocadors les dones son molt hipòcrites ja que malgrat tenir moltes un nas tant o mes gros que els homes porten els mocadors mes petits.

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo sóc de les de tractar a tothom de tu, i els meus fills també segueixen parlant amb qui calgui amb naturalitat, que no vol dir faltar al respecte.
Lo dels mocadors... què t'he de dir! Amb el meu "nasito" necessito dels grans, d'home, je je je.
Esperem saber dels teus projectes per la tardor.
Un petó i bones vacances.

sargantana ha dit...

jajaj...quines teories!!!
aviam si descanses força aqueste vacances, maco
que ja conve!

molts petons!

Garbí24 ha dit...

Ei tu xaval......bones vacances i mentre tot funcioni bé serem joves molt joves....

Clidice ha dit...

bones vacances :) i el respecte no ha d'estar renyit amb l'edat, no t'hi amoïnis ;)

Pere ha dit...

Això de nas gran, mocador petit m'ha agradat molt.
Que passis uns dies de vacances tranquils i que gaudeixis de la calma, del no fer res.

Bon dia Joan.

lisebe ha dit...

Molt bones vacances ben merescudes!!!! ara a descansar i carregar les piles per la tardor !!

I això dels mocadors petits de les dones doncs que vols que et digui jo soc de mocadors de paper i quan no tinc (que pot passar.. agafo tovallons de paper, per sortir de l'apuro) encara que en tinc mocadors de roba no els hi faig servir mes que res per comoditat.

Molts petonets i bon estiu guapo!!

novesflors ha dit...

Jo abans, fa molt, utilitzava mocadorets de tela però me'n vaig passar als de paper perquè en ser d'usar i tirar resulten més higiènics, no retroalimentem microbis.

merike ha dit...

Bones vacances, Joan! Tenim ara vacances tots els dies:)

Joana ha dit...

Home.... jo depén, segons quina edat te la persona, em costa tutejar.
Els mocadors... si tens un grip fort millor de paper que son fastigossos de netejar!
A mi em queda encara una altre setmana...

Anònim ha dit...

BONES VANCANSES, en la terra que vius segur que et pots escapar a alguna ruta senderista a la muntanya o a la platja o qualsevol cosa que disfrutes molt. Es voste una grandissima persona ;) Un bes

pluja ha dit...

Primer de tot, bones vacances!! M'ha cridat especialment el tema dels mocadors perqiè a casa el meu pare encara en fa servir! Per mi són molt familiars però és cert que no n'he vist en massa llocs més!

su* ha dit...

potser les dones portem mocadors més petits, pro segur q en portem més quantitat ;)

q vagi molt bé la calma de les vacances!!
petó*

Les Coses són com Som ha dit...

jeje, jo tinc mocadors de cotó dels petits, tota la vida, no m'agraden els de paper, els tinc per altres casos, com quan estic molt constipada i tinc el bigoti molt irritat o per anar al lavabo. També quan estic molt refredada, utilitzo els grans de cotó.
Es una cosa que em durarà tota la vida crec.

rits ha dit...

quina sort, començar vacances!!! quina enveja!
sap greu que no puguis marxar a Astúries, però l'important és descansar i agafar piles!!!

- Begin Motigo Webstats code -->