dimarts, 28 de setembre de 2010

DIES DE GLORIA I ANGOIXA.


Acabo de viure uns dies força intensos amb felicitat i altres amb angoixa i males sensacions.

De vegades per no afrontar un possible problema tinc la mala costum ( crec que es força comú en els homes, sobre tot en el àmbit de la parella) de amagar situacions o fets sota la catifa , amb el convenciment que millor això que buscar un problema que no cal, però es clar en algun moment s'aixeca la catifa i el problema que es volia evitar esclata amb molta mes intensitat. ( coi es que no aprendre mai ).

Tot plegat he passat estones en els que m'he senti molt enfadat amb mi mateix, per ser i una i altre vegada tan covard i tant ruc, sensació que em algun moment es barrejava amb la sensació de que no importava gens a ningú, una sensació força angoixant.

Ahir al vespre vaig rebre una bona noticia ( ara tindre que donar la talla) ja fa molt temps vaig presentar el meu currículum per fer el paper de Conseller en Cap a la fira de l'Aixada i em van comunicar que els pròxims tres anys seré el conseller en Cap,ara despres del goig toca la responsabilitat de interpretar un paper davant de 1500 o 2000 persones pendents de tu, un repte que m'agrada , i que coi m'ha fet pujar una mica la meva auto-estima.

I demà volia fer vaga de moment i aquest cop per sorteig , tindre serveis mínims, no faig la vaga per convenciment de uns sindicats que crec que cada cop estan mes allunyats d'aquells que defensen els treballadors si volia fer vaga per que trobo indignant que sempre paguem els plats que no hem trencat els mes dèbils.

12 comentaris:

kika ha dit...

ostres, com m'identifico amb tu avui striper.. totes aquestes sensacions que expliques les estic vivint també... ara només em faltaria una bona notícia per estar a la teva alçada.
enhorabona!!!

Anònim ha dit...

Totes les roses tenen espines.
Felicitats per la bona notícia!

Candela ha dit...

Enhorabona!!!!

Quant a fer veure que no passa res quan les coses no van bé...bufff..passa sovint això... Anims!!!

Pere ha dit...

Mira Joan: si fiques molta merda sota les catifes, surten bonys i pots ensopegar en trepitjar-les...
Et felicito sobretot perquè veig que la teva rosa marcida ha florit.

Bon dia.

VERD ha dit...

Moltes felicitats pel teu nou repte!

Cèlia ha dit...

Uau! Un repte que segur faràs molt bé, genial!
Mira, a mi també em toca serveis d'aquests tipus, serveis per la no llibertat... com bé dius, els més febles ens toca sempre donar el cop de pit per la humanitat!

su* ha dit...

m'agrada la similitud de les flors :)

felicitats i molts ànims! tu pots! (tant la interpretació de conseller com el fet de la catifa ;) )


petó*

rits ha dit...

que bé que la flor vagi recuperant esplendor!!! senyal que tot va molt millor.
enhorabona pel paper!

lisebe ha dit...

L'important es que la rosa torni a estar a dalt amb la seva fragancia encara que tingui puas.. Tothom passen per moments difícils..

Felicitats per el paper t'ho mereixes de veritat per el teu esforç.

Endavant les atxes SEMPRE !!! RECORDA-HO

Petonssssssssssssssssssssssssss

Eli ha dit...

Moltes felicitats!!! Però recorda que encara que ens costi... cal afrontar les coses...i no amagar-les sota la catifa... !!!

Muakcs

Anònim ha dit...

MOLTISIMES GRACIES, si perque aixo mateisa pensava jo de la vaga, per una banda trobe la necesitat de queixarme que no s'esta fent res de bo pero per l'altra es que els sindicats no m'agraden trobe que son mentiders i aprofitats, i clar no ho seran tots i son necesaris pero es que... ja no me refie de ningu jajaja has dit en una frase el que jo duc mesos tractant d'explicarme a mi mateisa muuuuas

Joana ha dit...

M'en alegro molt, i si, acostu,eu a fer això que dius..
Jo vaig a la feina, per lliure decissió!

- Begin Motigo Webstats code -->