divendres, 8 d’octubre del 2010

AVUI SEXE I DESIG...

De vegades Internet provoca histories jo he trobat una que us penjo , això si em fa l'efecte que esta inacabada potser li cal un final, si voleu li podeu posar, a mi m'ha semblat una historia de desig, tendresa, morbo i sexe que podia posar, i com ultimament estic una mica vago i molt ocupat doncs..



La Africa i el Ramon desconeixien la existència un del altre , un dia van coincidir en un foro a Internet, i tenien els mateixos gustos sobre el tema de debat ,En Ramon va poger contactar am L'Africa per al, van intercanviar uns pocs mails i van passar al messenguer i de aquí a la webcam, i els jocs i sexe a traves de la webcam eren l'habitual, un fort desig va créixer entre ells, es desitjàvem molt mútuament i el següent pas era clar trobar-se i que el desig parles, no els separaven gaires quilometres, cap dels dos era lliure tenien que planificar-ho molt be.

Per fi va arribar el dia en que els nervis i desig i també les pors, els omplien de ple, Ramon va esperar-la a prop de la seva feina, calia discreció,quant es van trobar per fi cara a cara, cos a cos es van abraçar i morrejar amb passió, calia buscar un lloc mes discret, L'africa va pujar al seu cotxe i en Ramon la va seguir, van arribar al costat de una platja un xic discreta, malgrat un edifici en construcció on havia operaris treballant, L'africa va pujar al cotxe del Ramon, petons, En Ramon bullia de desig de tocar aquella pell, acarona aquells pits i enfonsar la seva ma al sexe ja molt humit de L'Africa, de alguna manera tot el desig reprimit tant temps darrere la pantalla bullia sentint la seva olor en aquells moments de dona en zel, la seva veu.... La ma de L'Africa acaronava el sexe erecte de Ramon,tant era que els tan era que la poguessin veure ella va despullar es seus pits va pujar a ell la va invitar a posar-se a sobre seu.....Les pors els nervis, i molt desig omplia aquell espai.....



14 comentaris:

rits ha dit...

ai, tanta espera i tan desig pot portar més d'un desengany!

Pere ha dit...

"...Llavors ell va tenir una ejaculació precoç, quan un guàrdia urbà li demanava la documentació.
Tenia una bona "documentació", però no es va lliurar de la multa per practicar sexe en públic.
Mentrestant,l'Àfrica es posava les calcetes a la vorera i sonaven ensordidors els aplaudiments dels paletes des de dalt de la bastida."

Bona tarda Joan

Striper ha dit...

Rits;
Potser el desengany ya hagues sortit no?
Pere;
Coi quina de desgracies per aquest parell no, pobrets..

Garbí24 ha dit...

Passi el que passi allà on han arribat no els hi treu ningú.

lisebe ha dit...

Sigui el que sigui es menja, moment a moment.. sense espai i sense pensament solsament el desig es el que desideix el final.. Però quin final!! encara que sigui en el cotxe... o potser a casa d'un dells..

Sense distancia, sense prejudicis, sense cap entrebanc, amb molta dulçor, tendressa i desig..... i amb tots els nervis del mon les llepades, els petons i la luxuria no sel's si treu ningú!!

Bon cap de setmana
Petons

lisebe ha dit...

Au!! i demà mes....si vols mes historia...

Petons

Amylois ha dit...

no m'agraden els cuernos!!, com se diu...bañes??? pos eso!!! jejejeje.

Joana ha dit...

Doncs sí, aquí falta un final, explosiu!

Jesús M. Tibau ha dit...

desitjo un final ple de desig, i un somriure de satisfacció al rostre

Elfreelang ha dit...

i de sobte van sentir un concert de clàxons! eren al mig de l'autopista!

Anònim ha dit...

Ja m'agrada ja que facis escrits agosarats, de fet, els trobava a faltar.

Anònim ha dit...

Ostres veig que explicant la meuva historia, si existia , desig, i molta excitació, i malgrat això al ultim moment la por es va apropiar de l'Africa i pràcticament va surtin corrent , allò que tots dos desitjàvem es va esvair , el fet va frenar la relació i no se potser algun es pogui retrobar a l'Africa mai se sap...
Ramon

khalina ha dit...

aquí pot passar de tot

Albanta ha dit...

Massa presses... hi ha que curar més l'escenari, el cotxe, els paletes...Jo crec que aquest pas requereix un altre ambient més íntim per acabar bé.

- Begin Motigo Webstats code -->