dijous, 3 de gener del 2008

Què vol una dona?

PREVIA
Ja es que aquest home era una mica masclista, jo no ei no em llenceu ara algú al cap. Però la pregunta crec que la compartim la majoria d'homes, millor tots.

______________________________

La gran pregunta que mai ha estat contestada i a la qual encara no he pogut respondre, a pesar dels meus trenta anys d'investigació de l'ànima femenina,

 Què vol una dona?











Sigmund Freud





VA DIGUEU........

38 comentaris:

carmncitta ha dit...

A psico ens va dir la professora que potser certes teories seven semblaven masclistes o tenien un punt així, però les haviem de veure des del seu punt de vista, de la societat d'aquells temps, etc...


doncs no sé, que vol una dona? en què sentit?

MeRCHe ha dit...

Nennnnnnnnnn molt bon any nou i mots petonssssssssssssss

Fins aviat

Estic sense pc

Muacksssssssssssssss

Clint ha dit...

Ei prometo que si ho sabés ho compartiria...per un mòdic preu clar! jejeje

Però diria que l'interessant és que vulgui més o menys el mateix que tu i més o menys en el mateix moment!!!

mossèn ha dit...

un home com noltres !!! ... o no ??? ... salut

El veí de dalt ha dit...

Gran pregunta! A veure quantes responen... Generalment la dóna vol el mateix que els homes, però en diferent moment, diferent circumstància i a diferent preu. I a voltes, amb diferent home. ;-)

LlunA ha dit...

bona pregunta...o no? perque que vol una dona? totes volem el mateix? no ho crec...

Jo vull molta llum a la meva vida, una bona companyia per poder caminar amb força i mils somriures que facin el camí més agradable!

Petonets

robelfu ha dit...

Doncs jo vui, si parlem del terreny amorós o sentimental estimar i sentir-me estimada, en el terreny professional vui tenir èxit en el meu treball i tenir el millor lloc de treball en l'empresa u organització en la que trebajo, en l'àmbit personal vui veurem bé fisicamente per atraure al sexe oposat, a casa vui ser la millor mare per educar adequadament als meus fills i fer d'ells gent de bé que li serveixin a la societat, respectuosos, educats, responsables etc, etc, i en la recerca del principe blau, trobar a un home que en comprengui, amable, cavallerós, afectuós, responsable, que sigui el meu amic, amant, marit, que em faci sentir bé , bueno aixo ja ho he trobat.

sensill no?

zel ha dit...

Jo em vull endreçar a l'armari i no fer res, dormir, dormir, dormir....zzzzzzzzzzzzzzzzz
mmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhh
I després, tornar-hi. Tinc dia tonto.

Marta ha dit...

Jo vull que em toqui la lotería!!! Pero la de veritat, la que toca molt!!!! Vull ser MULTIMILLONARIA!!!!

rosa ha dit...

Què vo una dona? el mateix que vol un home, però desde un altre hemisferi.

Anònim ha dit...

Amb les teves preuntes alguns cada dia aprenem, a veure les respostes...

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

Cada persona quiere un algo o algos propios individuales, sea hombre o mujer... yo en lo personal , nunca quise un principe azu, empalagoso de esos que andan siempre detràs de una consintiendo..no, yo siempre quise un hombre con personalidad y vida propia, que hiciera su vida y me dejara hacer la mia..eso era para mi un principe azul a mi manera..y hay quien prefiere un principe azul al estilo cuento infantil y lo mismo pasa con algunos hombres, que quieren una tipo ama de casa, madre perfecta..y otros que no..otros que la quieren mas indepenediente..yo que se..no creo en la clasigficación sexista cuando se trarta de querer de verdad, si puede ser que crea en las influencias de la sociedad..pero en lo profundo..en lo que uno quiere..en eso creo que cada uno sabe que carajo kiere..un besoteeeeee

Anònim ha dit...

Vull que vore en els ulls de un altra persona la meua anima.

Besets

Boira ha dit...

Mmmm...Això mateix em pregunto jo, que coi vull??

Striper ha dit...

A totes / tots; Jo penso que aquet home es refereix en general a lo de allo de no conformarse mai amb res com a l'acudit aquell del hotel.Dels comentaris resalto aixo de la Robelfu " vui ser la millor mare " no diu una bona mare si no la millor es posible que entre dones sempre hagui per motius que ara no entrare certa tendencia a ser la mes, us enrecordeu dels anuncis mas blanco que tu vecina, realment us arriveu a conformar ...
Ai que ara em picareu per dir aquestes coses.

-- ha dit...

atención cuando se la merece


:)

Anònim ha dit...

ei....no te passis!!. Jo no em conformaré mai amb el que tenc, però això es llei de vida...
La poc pacient em passava un power d'aquest que no mir mai però com que era d'ella el vaig obrir i deia VULL EL SUFICIENT, jo vull el suficient per viure bé,vull el suficients doblers per pagar les meves deutes, vull el suficient per ser una bona mare, vull el suficient per ser competent, llesta, vull el suficient per tenir salut, amor, i tot allò que vulguis posar. Això és el que jo vull...i segur que tu també no? b7ts wpo

Betty ha dit...

Qué volen les dones? jo no sé que volen totes les dones, només sé el vull jo.I no és el mateix que volía als 15 als 25 o als 33. La vida et far evolucionar i ser realista... però si pogués ser realitat, jo voldría d'un home, perque suposo que es d'això del que va la pregunta,que parlés molt amb mi per que així segur que sabría el que jo vull, i jo el que vol ell
petonets!

Anna,la Fdez.O. ha dit...

No crec , sincerament, que la pregunta estigui ben formulada. Jo he estat sempre molt sincera amb el que he volgut , en tots els aspectes, i no crec que hi hagi tingut gaire èxit!!!.... No creus que, hauries de preguntar : “Què estan disposats a sentir els homes ¿??” “A admetre?” ... I, potser es demanar massa... , “a assumir???!!!”...

Striper, et parla, de molt bon rotllo, una “Lilith” que ja ha assumit que, per res, val la pena canviar la nostra manera de ser!!!. ;-)

Metamorfosi ha dit...

Vinga, però si és una pregunta sense resposta o una pregunta amb totes les respostes possibles!

De què parlem? Sexe, capricis materials, destí,... Sigui del que sigui, ningú, home o dona, vol el mateix a cada moment!

Jo li diria a en Clint que el que apunta està bé però que no sempre és suficient, perquè aleshores els meus Nadals potser haurien estat molt millor del que han estat!

De totes maneres Striper, estic convençuda que te'n surts molt bé amb la teva Mar! ;)

Petons!!!

nimue ha dit...

Jo vull que sempre siga primavera-estiuuuuuuu!!!! i no passar fred mai!!!!!!! snif!

Unknown ha dit...

Una dona, com qualsevol home, vol sentir-se estimada,- potser més mimada que l'home- i vol ser respectada, com tothom, no?

Anònim ha dit...

Molt bona pregunta... però jo et diria que és molt més fàcil dir què no vol una dona...
Un petonet!!

SHADOW ha dit...

Estic d'acord amb la núria i amb moltes de vosaltres: jo vull que m'estimin com jo estimo, que m'escoltin com jo escolto, que em tinguin confiança com jo confio, que em cuidin i mimin com jo cuido i mimo, i que em respectin com jo respecto. Ara com ara, no ho tinc!!
Però mai és tard per desitjar-ho, no?
Petons per tu, striper

Striper ha dit...

Patry:
Aixo tothom homes i dones
Kpitana:
ostres no em volia pas pasar.ni en cap moment es una critica a las dones suposo que tot plegat es pot resumir en que sou un xic mes complicades que els homes, pero a mi m'encantan las dones. ptons per tu lota wpa.
Caliope:
Si sobre tot comunicacio pero amb tot es dificil.
Anna la fern:
Si bona pregunta que estem disposats a assumir, pero vosaltres amb que teniu propi. Amb lo segon sempre tenim que se lo que som que sempre te el seu encant.
Meta;
Aixo de que mai no es suficient es una realitat.Amb la Mar ja m'agradaria a mi fer-lo sempre bé i sapuiguero fer.
Minue;
Apart d'aixo els teus post destilan que vols mes coses.
Núria;
Sempre ets sents igual d'estimada, o a vegades hi han peró..
Palito;
Aixo segur o no tant...
Shadow;
No mai es tard per desitjaro, i mai es tard quant arriba.
Ptons.

Adise ha dit...

Uuuuhhhh taaaaaantes coses...em sent incapaç d'anomenar-les totes, de segur que em quedaria curta, però crec que estic d'acord amb la majoria de les dones que ja t'han comentat abans ;)

Petonets.

zel ha dit...

Ara que estic més normal, jo vull el mateix que qualsevol persona del món, un mínim de necessitats satisfetes, un entorn que em respecti, saber respectar, ser més pemcona, saber escoltar i que m'escoltin, veure qui em necessita i si puc ajudar i deixar-me endur per les bones vibracions i sensacions del moment. Però per damunt de tot vull ser amiga i còmplice dels meus fills.
Petonets.

Joana ha dit...

A vegades volem que ens escolteu perquè nosaltres per anar de Paris a Roma donem molta volta i vosaltres hi aneu amb línea recta.
Som diferents Striper,però podem caminar junts, al mateix pas si ens ho proposem.
Bona nit!

Lula ha dit...

Realment crec que no ho sap ningú això.
Les generalitzacions són perilloses, molt i sempre, i aquesta és també una generalització agorarada i potser errònea.
La meva experiència és intransferible i per tant inútil als altres.

Jo ara mateix podria dir que tinc allò que desitjava fa uns 15 anys.
I?
Donx que sembla que com gairebé tots els somnis, no és bo aconseguir-ho, xq te n'adones que potser realment no n'hi ha per tant.
O que potser t'has equivocat de desig.
És la meva crisi particular.
Qui no voldria tornar enrera i fer-ho tot a l'inrevés??

Un petó a cor obert

Striper ha dit...

Adise:
Sempre tothom te un munt de desitjos.
Zel:
Sens dubte;
Molt bones pretensions.
Joana;
Aixo del cami crec que defineix molt bé una resposta a la pregunta,i evidenment a vegades es dificil oero podem fer el cami junts.
Lula;
molt bona la reflexio tornar enrere voldriem?

Jo Mateixa ha dit...

Per que quant obro els teus comentaris se m'obre una pagina d'en Christian Lacrouix???? aixxxxx

Doncs jo nomes vull que m'entenguin en determinats moments de la meva vida, sobretot quant estic amb la regla i necessito mimos i que em sobin més que de costum :-P

Striper ha dit...

Jo Mateixa:
Christian Lacroix? es un disenyador,modist, pues ara em deixas precupat amb aixo,que vols dir.
Jo no en tinc de regla i també necesito dosis de mimitos.
Ptons.

Aixxxxx ha dit...

potser nomes volem acabar amb aquests tipus d'enquestes, que ens tracten com a éssers diferents...aixxxx

Deric ha dit...

el mateix que nosaltres?

Fàtima Llambrich ha dit...

és un enigma .... per això la vida és tant màgica com la nit de Reis i tant cruel com el dia dels Innocents.

Striper ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Striper ha dit...

Per cert ja se que no es veuen las fotos peró no se perque:

A sobre i a sota;:
En primer lloc aixo no es una enquesta, intenta ser una reflexio sobre unes paraules i una afirmacio que va fer Sigmund Freud que sens dubte va aportar moltes coses a la psiquiatria, algubes discutides, d'altres encara vigents. E quant a tracta com esser diferents,( No crec i mai ho fare en el aspecte de derets, oportunitats,igualtat, aqui crec que homes i dones tenen que tenir els mateixos, i aqui t'afexiria que també alguns que las dones es fan exclusivament seus.) A veure tots els individuos son diferents , depenent de molts factors com cultura, geografics, religio, clima, alimentacio, habitat,poden haver colectius amb una determinadas caraqueteristes diferenciadas. I el sexe es evident que en molts aspectes ens diferencia ( no vull dir que ens faci ni inferiors ni superiors, aixo no)i que per gaudir diguem de una estabilitat emocional si vols li pots dir felicitat oferim i demandem coses diferentes,i de diferent manera, Estic segur que en una parella no las mateixes cosas un home que una dona, las ofereixeni reben de diferent manera, ni millor ni pitjor simplement diferent. Podria continuar pero penso que amb aixo veuras clar que no era la meva intencio fer una enquesta masclista.

Deric;
Tu respons amb la pregunta potser pero de la mateixa manera.

Metzina:
Molt bona la definicio.

Waipu Carolina ha dit...

Aquí no pudo decírtelo...censurado!

jaaaa
Un besote

- Begin Motigo Webstats code -->