divendres, 1 de febrer del 2008

Cuina

A vegades penso que creieu per el meu bloc que nomes penso en el sexe doncs no també m'agraden altres coses, entre elles cuinar, m'agrada ficar-me a la cuina preparar el ingredients que faré servir (tallar ceba, verdures..) i un cop preparat començar a elaborar el menja si pot ser amb calma i tranquil·litat cuina i presa no son bones companyes. Això si m'agrada la cuina que es que es fa a la cuina m'explico, crec que alguns creadors ja han dut el grau de tecnificació tan lluny que en lloc de una cuina fa falta un laboratori, a mi m'agrada el menjar que fa xup xup lentament i que a part dels ingredients, necessita d'amor i li pots deixar la teva empremta i no de complicades tecnicas i aparells sofisticats. Amb això no vol dir que no m'agradi innovar i descobrir noves coses. Recordo un cop que vaig cuinar bacallà amb coca cola ( la recepta no era meva ) no va quedar gaire bé. De fet lo mes positiu del meu aprenentatge a la cuina es saber cuinar amb allò que disposàs en un moment determinat, no cal seguir totes las receptes al peu de la lletra. El altre dia per la rinxols i jo faig fer un guisat de carn i patates, que com no tinc iaia ja us dic va quedar boníssim. 

Aqui teniu la recepta per si us interessa.





I aquí la foto de quant feia xup xup.




Ara ja sabeu que m'agrada ficar-me el davantal i cuinar, per las grans ocasions tinc un barret de cuiner que em van regalar això si li vaig posar una
L de novell, que a la cuina mai se'n sap prou




22 comentaris:

mossèn ha dit...

bo, molt bo, boníssim ... salut

rosa ha dit...

La meva sogre també hi posava una mica de sucre al tomàquet perquè deia que sinó quedava una mica àcid, i ella era una bona cuinera.
la recepta sembla força senzilla, a vegades els menjars més senzills són els més bons...sobretot els que fan XUP-XUP...

nimue ha dit...

una abraçada forta. He hagut de tancar el blog.

Anònim ha dit...

Si q fa bona pinta si...

Anna,la Fdez.O. ha dit...

Sí, senyor !!! La provaré !!!

Ara me'n vaig a acabar de fer la crema de verdures que ja és hora de dinar, no ???...

Ah, per cert, a mi tb m'agrada cuinar pq em relaxa molt i em fa baixar les revolucions moltíiiisssim que , a vegades, passen del recomenat !!! Com diuen amb els "autos", a partir de 3000 rpm, ja estem malgasten energia !!!És a dir que ens cremen abans d'hora !!!...

Bon profit i millor cap de setmana, :-)

Judit ha dit...

M'agrada això que has dit, de fer servir els ingredients que tens per casa, jo també ho faig sempre. Obro la nevera, obro el rebost, agafo tot el que crec que em podrà servir, i quan ho tinc tot a la vista, m'imagino què puc fer... i mans a l'obra :)

M'agrada descobrir coses de tu, que ens expliquis qui és l'striper :)

Petons ^^

Betty ha dit...

A mi m'agrada molt cuinar, convidar als amics, la festa vaja!
Petons amb suctre i canyella

Joana ha dit...

Mmmm m'agrada la cuina caldosa, que es pugui menjar amb cullera!
I veig uns fogons molt nets ;)))
Bon cap de setmana wapo!

Unknown ha dit...

Vaja, ets un bon partit! Fa molt bona pinta aquesta recepta. Me l'apunto. Ara, la de bacallà amb coca-cola, puf, aquesta no, no . M'hi nego. Me'n vaig cap a la cuina, m'has fet venir gana!!!

LlunA ha dit...

M´agrada la cuina. però em feia com por o no sé que i m´he apuntat a un curs de cuina a un centre del barri. Cada dijous entre fogons ho passem bé i aprenem. I relaxa i tot!!!

;) Petons

Terra ha dit...

Aqui la que cuina sóc jo, ja m'agradaria que de tant en tant algú em fes un bon plat! Sort en té la teva dona! :)
Què sàpigues que et copio la recepta i un dia ho faré! nyam!!

Clint ha dit...

Amb butifarra no l'he provat, amb costella sí amb una recepta molt semblant! com diu el mossèn boníssim!

Per cert q jo també he pensat que eren molt nets els fogons després de fer un sofregit! jajaja o és photoshop?...la propera amb el barret de la L!

Clint ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Deric ha dit...

ja saps que hi ha grans novel·les que barregen cuina i sexe!

Waipu Carolina ha dit...

La cocina también es un gran placer!

Un beso y gracias por todas tus palabras de cariño en el blog

hasta pronto

Anònim ha dit...

ummm que bó..ja sent l'olor d'aquesta olla..que bó i que bé per la teva rinxols..jo ahir vaig fer unes carxofes farcides de carn per llepar-se els dits... qualque vegad m'agrada fer cuineta..però poques vegades..b7ts rei

Marta ha dit...

Si que fa bona pinta!!!! A mí m'encanta cuinar!!!!!.

Anònim ha dit...

mmm que bona pinta llastima que no puges enviar tambe l'olor mmm jo estic fente els meus pinets

MeTis ha dit...

nomes pensaves en el sexe? vaja, no m'havia adonat per les fotos...

jo ahir vaig fer per primera vegada un TIRAMISU. no per tirar cohets al cel, pero es podia menjar.

salutacions

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

I què?, no t'has pas de justificar ara, i encara més si la frase hagués estat "A vegades penso que PENSEU per el meu bloc que nomes CREC en el sexe", perquè vols dir que podem creure alm alguna cosa més? El sexe si més no és tangible i palpable i poca gent es posaria en desacord sobre els seus efectes positius o negatius. Vamos, penso i crec jo mateix. Bon profit!

Striper ha dit...

A tots gracies perb els comentaris, els fogons nets directivas de la rinxols,amb el photosop tindria mes feina.Bon profit.

Adise ha dit...

Ya sabía yo que no era lo único que te gustaba...por cierto, no tiene mala pinta lo de la olla, eh? :)

Un beso.

- Begin Motigo Webstats code -->