dimecres, 9 d’abril del 2008

Fantasies sexuals



Fa uns dies en la benzinera al entrar a pagar vaig veure la revista Sexologies, que de regal portava unes “esposes” un que es impulsi la va comprar de fet jo no las faré sevir si cal lligar o que et lliguin prefereixo el clàssic mocador, les manilles em semblen un símbol massa repressiu.
I es clar m'ha donat per pensar en les fantasies sexuals.Jo una meva no realitzada la poso al primer comentari. Suposo que tothom te alguna, entre les que diuen son mes comuns, sexe amb desconeguts, llocs públics, trios, orgies, persona mateix sexe, practiques voyeur ser vist o veure, i moltes mes.

Vosaltres en teniu?
Penses que la has de dur a terme?
T'atreveixes a confessar-la aquí?

Lo del ascensor es un lloc molt pensant per el sexe suposo que per la dosis de risc que comporta, si un dia et quedessis tancat amb algú prou adient això si desconegut a les hores que?


31 comentaris:

Striper ha dit...

Una fantasia meva:
En la “pelicula fuego en el cuerpo” amb unes escenes molt tòrrides en un ambient també molt caluros, i despres d'una batalla sexual,William Hurt, descansa al costat de la finestra nu fumant una cigarreta la Katheleen Turner , s'aixeca del llit s'apropa l'agafa si del seu penis i se'l torna a emportar al llit. Sempre he pensat en passar per una situació d'aquestes, que m'agafessin de el mateix lloc que a ell i em portesin amb la sensualitat que ho fa la Katheleen Turner .

Sara Maria ha dit...

Algunes de les meves fantasies les he pogut realitzar. Encara m'en queden, crec que sempre en queden i sempre hi ha moments per realitzar-les... No crec que siguin impossibles. Com tampoc és impossible la que dius tu, malgrat que sigui molt dificil emular la sensualitat de la Turner.

Kuroi Neko ha dit...

Fantasies... Fa temps que no en tinc cap! Això d'estar soltera és el q té, hehehe.
M'agrada tenir fantasies amb la meva parella perquè si es possible tens amb qui fer-les realitat! És molt divertit :P

Petons!

Ana ha dit...

Otres a mi m'és difícil fer servir aquesta etiqueta de fantasia sexual... si tinc fantasies, ostres no ho sé...però si m'agradaria fer i provar això o allò....sembla que posar-li l'etiqueta de fantasia sigui idealitzar aquella situació que voldries que passés. I clar uqe és bo fer-les realitat no? S'amplia el ventall de jocs.

Carme ha dit...

si, esclar, tots tenim fantasies sexuals, o almenys jo. el que passa es que em varien d´una època a una altra. es a dir: mai tinc la mateixa. algunes d´elles, va, m´arrisco, que qui no s´arrisca no pisca. lo tipic: el meu noi, jo i algu més, que et lliguin al llit com tu bé has dit, que més¿? jugar amb jocs d´aquells que trobes als sex shops.. alguns son interessants.. i bé, en el sexe mentres dos estiguin d´acord penso que gairebé tot s´hi val.

Pd. el que no diré es quines he fet realitat i quines no jejej

salut aina

Anònim ha dit...

Ui noi, l'ascensor motiva! alguna cosa he fet però és delicat! les fantasies venen quan estàs amb algú i en tens més d'una!

Lucia Luna ha dit...

Doncs, si he de ser sincera, les que tenia, les he fet, sempre he viscut la sexualitat amb molta normalitat, i no m'ha fet por realitzar-les, haig de dir, que una cosa es imaginar, i quan ho fas potser ja no te l'encant que tenia quan era això, una fantasia, però es bo experimentar, i deixar-se anar, i si trobes una persona que pensa com tu, tot es natural i agradable... si no ho fem ara quan ho farem?
Un peto maco, bona nit.

estrip ha dit...

n'hi ha que si, n'hi ha que no. Sé que n'hi que mai les realitzaré, potser per això són fantasies de debò. Les realitzables serien desitjos.

Joana ha dit...

Les fantasies són el motor en el sexe. Ser fantasiós també vol dir ser imaginatiu amb la persona que estàs i procurar realitzar-les i si no...potser en un altre món! ;)

Anònim ha dit...

Sí per fantasies s'enten el fet d'imaginar situacions, en tinc moltes, però si s'entèn imaginar coses difícils de fer realitat o massa especials, aleshores no. Dec tenir fantasies molt habituals. En el sentit que diu la Joana de se r imaginatiu i no rutinari si. Res, Striper, cap cosa que sigui interessant per explicar

Marta ha dit...

JOAN
Mira jo crec que las fantasias son nomes aixo fantasies, en el moment que les portes a terme deixant de ser-ho....
Una altre cosa es les costums o manies de cadescun ...
petonicos sempre.

Anònim ha dit...

Jo, a les manilles, no els trobo la gràcia, la veritat... Una vegada ho vaig fer amb l'habitació plena d'espelmes i em va semblar moooolt maco. Ara no sé quina fantasia et diria que tinc... Crec que fa temps que no hi penso. Prò crec que inclouria un llit ben gran i hores i hores de sexe al llit, anar dormint, menjar alguna cosa, una passejada per la dutxa i tornada al llit. I després d'una bona dormida, despertar-me i no tornar-lo a veure més.

Striper ha dit...

Striper dolenteria:
Per pasar una bona estona llençeu una funda de persevatiu a un ascensor molt frecuentat, i mireu les cares i somnriures que provoca quant es descoberta.
Sara Maria :
Algunes es duen a terme llavors cal tenir de noves que sera un mon sense fantasies.
aigua_clara_:
Dona per fer una fantasia a vegades cal que la parella nomes ho sigui per una estona.
Ana .
Doncs digali desitg , curiositat..
AINA :
esta be aixo de si no arriscas no piscas va i si tornes deixa al menys una light.
Cesc .
A mi l'ascensor no gaire jo diria el que hagui dins l'ascensor.
Luluji :
Tens molta rao si no es ara quant..
estrip :
Amb aixo tambe tens rao i a vegades els desitjos ja son una fantasia.
Carme,
Gaudir de les petites també es gaudir no?
martona.
Pero sempre es poden d'afegir de noves no?
Núr ;
Un dubte sempre el mateix mascle o enar variant per que amb tanta estona..

mossèn ha dit...

fantasies ??? ... sí, a cada moment, a cada instant !!! ... salut

Marta ha dit...

Uy jo no sé si es una fantasía o no, pero a mi m'agrada quan la meva parella arriba a casa i m'empotra contra la paret.

Josep B. ha dit...

Ah! però és que hi ha sexe sense fantasia?

Potser aquell que és per procrear exclusivament?

Francament, jo procuro, quan em deixen que cada vegada sigui diferent, més val equivocar-se que perdres alguna cosa que t'agrada.

Ara que penso, fa molt temps que no faig servir la postura del misionero, devia ser molt avorrida.
;)

Antoni Esteve ha dit...

Doncs no tinc cap fantasia!
Em sembla que m'hauré de començar preocupar! :S

Anna ha dit...

jo sempre dic que vull fer un trio abans de morir! ha de ser tant tant!! però no amb dos tios eh.. sinó jo, el meu marit i una pava que estigui bonissima!! jaja!! muas!!Anna

Anònim ha dit...

amb tanta estona, què? un sol tio, per això és una fantasia, no? hahaha a més, la gràcia seria que amb la pràctica ens aniríem coneixent, prò només en l'àmbit sexual, és clar! sense coneixement personal...

Somiatrufes ha dit...

Jo dec tenir unes 3.000 fantasies. Curiosament algunes les he afegit al meu imaginari després d'haver-les fet (no gaire gran cosa, llocs públics, postures, etc.). N'hi ha de poc confessables.

Marta ha dit...

STRIPER
Si sens dubte, la fantasia es molt important en las relacions, caure en la monotonia es el pitjor que pot pasar-li a una parella..
petonicos, sempre.

Eli ha dit...

Home...
Això de l'ascensor.. és una frase meva que jo vaig dir en un post teu.. de fa uns dies...
Amb un desconegut.. buffff.. no ho sé pas.... no crec, no va amb mi....

Però és una imatge que te la seva gràcia, no? Jo crec que les fantasies, sempre son aquelles que mai et veuries capaç de fer.. i per això la plasmes en una fantasia...

pluja ha dit...

Estic d'acord amb que una fantasia és això, una fantasia i que quan passa a ser realitat canvia. Ara bé, a nivell sexual crec que són bàsiques i n'hi ha tantes!! És qüestió de temps i oportunitats d'anar-les complint!

LlunA ha dit...

Ay Striper, que jo crec que fantasíes fantasies no en tinc...no sé..més aviat sòc de las nyonyas que en veure una peli sempre esperen el super petò i pot ser desitgen ser en aquell moment la prota de la peli...
Al día a día m´agrada més pensar en el moment que arribarà la meva parella i podrè fer l´amor "en vivo y en directo"

Anònim ha dit...

Mentres despres hem donen mimitos m'agrada q meu fasen ben fort, fantasies...hui per hui no juge quan vuic a lo que vuic, besets

Les Coses són com Som ha dit...

jeje. Jo tb he fet l'ascensor. Depèn de quin ascensor és bastant complicat, i el morbo està assegurat. De fantasies en tinc moltes, algunes les he complert, altres per complir. Nothing is impossible si ho vols fer...

Anònim ha dit...

a

fada ha dit...

No dono l'abast a llegir tots els teus posts! Si ja m'he perdut el del les fotos! I ara ens preguntes per les fantasies sexuals? No, no són gaire confessables, la veritat, és una cosa com a molt... íntima, no? Ara, no hi ha res com posar en pràctica jocs motivadors i sensuals. Molta imaginació, això sí. Bona nit:)

Striper ha dit...

mossèn :
De vos no ho dubto pas.
Marta :
Uh i a sobre la rentadora quant centrifuga.
skorbuto.
Sempre fantasies....
Antoni :
Doncs crec que si espabila.
Anna i Lluís .
Un trio un altre dona aqui jo veig tres fantasies.
Núr .
Si te que se el mateix compra provisions de red bull.
Somiatrufes:
Jo vull una de poc confesable.
martona :
Monotonia cancer de les relacions.
Eli :
No te gracia saber el seu nom despres o no sapuiger-lo mai sempre el pots recordar com el noi del ascensor.
pluja .
si de temps i fer-les realitat.
LlunA ;
t'he de dir que m'estranya molt que no en tinguis per que la lluna en desperta moltes.
Lansbury:
Si contundent a allo que vols.
instints;
De fet a l'ascensor es mes emocionant el risc que el sexe.
Anònim.
b,c,d
fada :
De segur que les fantasies de una fada son magiques a que si?

Anònim ha dit...

Arribo tard per al post, però no pas per les fantasies sexuals o de la mena que siguin, el que jo dic es que si un imagina situacions potser que no son de la rutina de sempre ja està pensan en una fantasia...

El fet de que potser sigui d'una manera o d'altra llavors ja intervé una mica el factor del desitg i les ganes.

Potser una fantasia meva seria una trobada amb algú que no conegués però que així sense més ni més, ens atreguessim mútuament, sí, alló de que coi, no sé pas que ha passat, però si no me'l cruspeixo em dona algo... jajajajaja I al revés ídem, es clar!

Però aixó sols passar a les pelis oi??

Striper ha dit...

Si aixo es una fantasia bonica i atractiva... ufff aixo de cruspirse, mutuament espero que no sigui literal. Vols dir que les pelis no copian la realitat?

- Begin Motigo Webstats code -->