dimarts, 6 de maig del 2008

1+1=2

UNA DONA


UN HOME

UN LLIT

I PASSA AIXÒ



Després de llegir els comentaris de algun post, he percebut que el plats de sexe i luxúria, amor i plaer, que es cuinen al llit o allà on es pot. Sembla que el èxit o no del mateixos sigui responsabilitat del home. Potser per allò que si el home ejacula s'arronsa i s'acabat? Jo evidentment no crec amb això, sempre pot existir una ejaculació no desitjada, però fins nova posada en marxa hi ha molt per jugar no? Però a el que anava el home es el responsable de que funcioni o no una sessió de sexe? Quin es el paper de cada un dels que esta al llit, del home, de la dona. Vinga a mullar-se les noies se que ho fareu, i els nois espero que també jo ho faig al primer comentari.

A veure que el sexe es cosa del dos sembla que estem de acord, i com no volia portar per aquí la questio replantejo la pregunta. Penseu que l'actitud del home es mes important que la de la dona ? Evidentment sense caure en situacions extremes.

AFEIXIT A LES 18,52.


PREMIS


La Helena de + que mil palabras, m'ha concedit un premi luz de gas, i la Núr de la L'habitació dels mals endreços, un premi Bloc Brillant 2008. Fet que agraeixo molt a totes dues. El Per que ara em toca repartir a mi.

Premi Luz De Gas

El tres primers son per quatre blocs eròtics i es que escriure erotisme no es gens fàcil.

CALIOPE

EBRENCA EXILIADA

SKORBUTO

GATOT_X

I un altre a Tocat del cargol a veure si s'anima que últimament ens te força abandonats

Premi Bloc Brillant 2008.

Aquest a blocs que sincerament penso que ho mereixen.

Menta fresca, alfàbrega, maria lluisa........

DESCRIC

LlunA

MARTA

Evolució d'una finestreta.

39 comentaris:

Striper ha dit...

Jo personalment crec que en el sexe practicat entre dos , la responsabilitat es compartida i que la actitud de tots dos al llit te que se la de rebre i transmetre el màxim possible, no m'agrada gens trobar-me una parella passiva.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

avans que res gàcies pels ànims del mati al meu post...i es que no es pot afegir res al que has dit,lo fumut es que tots dos estiguin en la mateixa sintonia, vull dir, igual de descansats o cansats, iguals de contents o tristos, hi han mases coses que a voltes fan que aquesta sintonia no encaixi....però quan ho fan....

Delfica ha dit...

al llit, al pedrís de la cuina o al terra pur i dur, el què cal és voler disfrutar i sentir i fer disfrutar i sentir. El millor seria com si et miressis a un mirall. Amb qui no seriem més generosos sinó amb el nostre propi reflex? Amb la parella del moment??
Salut i complicitats.

2Rodes ha dit...

Completament d'acord: la responsabilitat recau a les dues persones. La finalitat és sempre la mateixa: gaudir i fer gaudir.
Si arriba una ejaculació no dessitjada... a improvisar i a seguir jugant. Hi ha moltes possibilitats!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

ei, guapito de cara, ja he pasat per casa teva fa una estoneta. Un altre cop? viciosillo viciosillo.

horabaixa ha dit...

Hola,
M'he trobat aqui per casualitat.... bé..... per el nom del blog "striper". i d'entrada em trobo amb una pregunta molt curiosa. Crec que l'amor, passió o el desig fa que si ens deixem anar sigui ........buafffff.
La rutina, repressió o tot el que pugui ser negatiu No Fa Res.
Ningún té la responsabilitat. Sencillament s'ha de sentir i gaudir.
I seguin llegint, veig que t'has endut un fotiment de premis, enhorabona !!!!!
Fins aviat

Marta ha dit...

STRIPER
Ostres moltes gracias per el premi, de veritat m'estic mal acostumant.....no se com agraïrte tant bon rotllo que em dones...despertatme cada dia amb el teu comentari, es per mi molt gratificant, fa que començi el dia amb mes ganes...Per cert a quina hora et llevas?????.

El post d'avui es d'allo mes facil.....la finalitat del sexe, es el plaer, i aqui si que hi han dues persones implicades, cada una d'elles ha de ser i ha de donar el maxim de si mateixa, i al mateix temps te que rebre el maxim.....si no es aixi, no si val....

petonicos, sempre per tu.

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

si, jo també veig lo dels premis però si tenim en compte que es el meu primer blog i tot just des de principis d'abril, no tinc ni idea que significa...que tú em dones a mi un premi bloc brillant 2008? i que se suposa que he de fer jo ara, d'entrada amagarme darrera teu per descomptat i despres preguntar en veu molt baixeta...que se suposa que he de fer jo ara? no em deixis solaaaaaaaaaaa.(mai ni´ngú m'ha donat un premi a mi, mai)...

Deric ha dit...

el sexe és cosa de dos, si no amb una palla ja fas el fet

Joana ha dit...

Al llit si es va sol, és per dormir, si es va acompanyat a passar-s'ho bé que d'això es tracta. És cosa de dos i tots dos han de fer per que l'altre s'ho passi bé. De totes formes es pot ajudar, m'explico, et poden dir que volen, que li agrada més i que no li agrada, per part meva igual. Provar coses noves i no avorrir-se.

Sara Maria ha dit...

Sempre és cosa de dos, malgrat que algun que altre cop algún dels dos pot estar mes actiu que l'altre... El bo es poder gaudir-ne de totes maneres, no?

Antoni Esteve ha dit...

ejem, jo sempre m'he sentit responsable en el sexe, no sé si per les parelles que he tingut o per propia obsesió. De fet voto per la segona opció. La realitat es que la meva màxima obsesió i alhora plaer es poder fer gaudir al màxim a l'altre, fins hi tot per sobre del meu propi orgasme.
I es que no hi ha res que em doni tant plaer com l'orgasme d'una dona.
...siiii d'acooooord, el raro ja ha tingut que dir la seva!

abraçadeeeeees!

Martha! ha dit...

Responsabilitat d'un sol? ni pensar-ho! això és cosa de dos!!

ja veus que vaig passant x aqui! un petó

Lucrècia de Borja ha dit...

Efectivament la responsabilitat és (ho hauria de ser) dels dos.

Si cau la responsabilitat sobre el home sol ser perquè és més dificil deixar satisfeta a una dona que a un home. Sol ser, he dit, no vull generalitzar. També, per qüestions culturals, socials o d'altra mena encara hi ha (cada cop menys, gràcies a les deésses)homes que busquen el seu plaer i quan el tenen... tu ja t'apanyaras...
A la foguera amb ells!!

Jesús M. Tibau ha dit...

Evidentment ha de ser cosa dels dos per tal que la relació sigui enriquidora, però tambñe pot ser cosa de 3 o de 4 o de 1 sol/a, no?

Betty ha dit...

UAU! gràcies pel premi, m'encanta! aixó m'anima moltíssim!

El sexe, és cosa de dos, i els dos han de compartir la responsabiltat del plaer. Compartir el plaer és la cosa que més plaer dona. Veure com la teva parella té un orgasme sabent que és per que tots dos us heu donat plaer, mmmmmm!
Petons brillants

Josep B. ha dit...

Gràcies pel premi, prometo que tant aquest com el que em va donar la Núr els possaré al bloc i en repartiré. Ho faré aquest cap de setmana. Ho prometo.

Jo crec que els homes tenim un problema doble, per un costat portem una història al darrere que ens volem treure de sobre (la del arribar, ficar, expulsar, treure i adéu) i d'altra banda que no estem segurs de com fer-ho bé.

Tanmateix, fa temps que m'he plantejat que hem d'aprendre a gaudir, no sols del nostre plaer sinò també del plaer de l'altre/a, per això, potser, a les meves històries l'home (quan hi ha) és més actiu que la dona (quan hi ha) de totes maneres prenc nota, perquè és veritat, hem de donar la imatge d'activitat de tots dos.

(Ostres! m'enrotllo més que una persiàna!)

Juan Duque Oliva ha dit...

En mi caso es el hombre, somos los dos, perdonad que incluya también el punto de vista no heterosexual. Además hay una gran diferencia de edad, el más joven es el que tiene siempre más ganas y más veces, normal.
De buen funcionamiento del tema dependemos los dos, eso creo que es obvio.

Lucia Luna ha dit...

50%, si no, no funciona, l'home ha de posseir bé a la dona, i ella ha de saber posar-ho a to
Un petonas, i felicitats pel premi maco.

Marta ha dit...

Realment les dues parts tenen la mateixa importancia!!!!.

Ara, si que es cert, que depend de com et trobis un o l'altre, hi han dies que un ha de treballar mes.

Lula ha dit...

És cosa de dos evidentment
Si el partenaire no hi posa de la seva part.. quina diferència hi ha amb les joguines??

Besotes!

estrip ha dit...

Per mi el més important és ella, perquè si no hi fos, que faria jo? Si, sol també t'ho passes bé, ja ho sé, però, però... no és el mateix.

Moltes gràcies striper, pel premi brillant. Aaaaaai, llàstima que em falta la dona perquè el llit ja el tinc i l'home sóc jo, per celebrar-ho!!!

Anònim ha dit...

Em penso que ja ho vaig dir, en l'anterior post, però continuo dient que al llit al 50%, que la marxa ha de venir per ambdues parts sino malament.....

Sara Maria ha dit...

Penso que les actituds es poden anar intercanviant, no és que sigui més important una que l'altre. El realment important són les ganes de gaudir amb l'altre del sexe, i que hi hagi una atracció suficient per fer-ho.

fada ha dit...

Ha de ser compartit, no pot ser d'altra manera. El que passa és que hi ha dies en què és l'home el que agafa un paper més actiu i dies en què és la dona. Importa? Hi ha d'haver de tot per trencar rutines i aportar sorpreses. Felicitats pels premis, guapo.

nimue ha dit...

ui, cosa de dos... i de vegades de tres!

Anònim ha dit...

Evidentment és cosa de dos, sempre. I si queda repartit al 50% millor. Però les proporcions d'iniciativa i de "deixar-se fer" poden variar d'un dia a l'altre. I si no recau sempre del mateix costat, també és divertit. És important gaudir del plaer de l'altre, com del propi o més. Homes i dones, i teure importància als possibles entrebancs. Tens raó Striper, si s'acaba massa aviat, encara pot quedar molt per jugar. Em sembla una bona manera.

Anònim ha dit...

…. torno a arribar tard, ja està tot dit, sembla ser que estem tots d’acord, 50%, oi?
Quan vaig començar a enviar-te comentaris volia que la meva foto sortís, com les de la resta de col•legues, però la meva imperícia informàtica no m’ho ha permès.
Ara, desprès de ser un/a més dels/les enganxats/des, tant és, m’entrega’t tant als temes proposats que més que una foto me fet una radiografia, que fort! m’he ben despullat! En fi, és del que es tractava.
Felicitats a tots i totes pels premis!

Anònim ha dit...

Nanooooo q alguns no podem parlar!

rosa ha dit...

jo com la nimue, cosa de dos i a vegades de tres i més.

Déjà vie ha dit...

jo crec q els dos tenen un paper important i no és el mateix pero complementari. Lo interessant és la interacció, el tira i arronsa, ara jo i ara tu. El sexe és cosa d dos. Tb és cert q si un dia un dls dos sta mes passiu està be que l'altre prengui el protagonisme. Fer i deixar fer, sempre q sigui reciproc. No cal al moment potser un altre dia, potser amb idees noves. La parella té moltes coses a aportar i no cal q sigui repetint el mateix q fa el teu company. Pot ser amb sorpreses, amb fantasies, amb opsturetes, amb jocs... ;)

Tocat del cargol ha dit...

D'acord amb la déjà vie... és cosa de complementar-se i saber en quin moment estàs per donar i rebre... per mi no s'hi val això del 50%...ho trobo com una teoria molt maca del sexe i que posa als dos protagonistes al mateix sac amb les mateixes virtuts..i no és cert. Cada dia som diferents i fem coses diferents...si tots dos s'hi avenen és igual si un està més passiu o no, o l'altre més actiu...i si tots dos estan passius? Creieu que hi hauria plaer? Jo crec que si, perquè amb la calma i el contacte lent es desperten molts sentits que amb el fet d'estar actiu passen desapercebuts. I en el moment del sexe les persones normalment (no vol dir que sempre sigui cert) van canviant els ritmes depenent del que vagin sentint, es van intercanviantels papers..o no?
Prou de rollos!
Gràcies Striper pel premi...és cert que no m'hi dedico gaire últimament al blog... de moment és el què hi ha!
Salut!

Fujur ha dit...

Amb lo de parella passiva d'acord. Però no sé si per biologia... som els homes els que hem de posar la pasió... i elles el fre! ;-=

carmncitta ha dit...

ho sento no et puc dir res perquè he vist la foto d'aquest paio.........és el tio que surt al Sobotta, al meu llibre d'anatomiaaa, el llibre que em vaig comprar a primer de medicinaaaa jajajajajjajaa


M'estic partint xDDDDDDDDD.

Striper ha dit...

Avui en aquest post em perdonareu, que no us contesti un per un pero es que si no no m'atrapo la feina, realment m'alegra sapiguer, que com home no tinc la responsabilitat total, ni en relacions hetereo , ni homosexual vist el que diu luz de gaz, aixo si de moment prefereixo las hetero pero mai se sap, alguns feu referencia a si no son dos,be si es un allo de yo me lo guiso yo me lo como si ja son mes de 2 i va capa montona doncs organitzacio, o campui cada un com pugui, aqui tot depen si son tres del sexe que es majoria. I tambe dir que malgrat el post las dones i ho dic en base a la meva exigua experiencia en general son bones amants. I gracies per totesles felicitacions per els premis , i per llegirme i comentarme. Moltes gracies.

LlunA ha dit...

ays que ho vaig veure ahir, però vaig arribar molt tard de la feina i res...no vaig poder escriure res!!

Moltes gràcies. I felicitats pels nous premis!!!

Petonets

Natura ha dit...

Això ke les dones jeien al llit i s'obrien de kames i miraven kap a una altra banda ja no passa, no? O no hauria de passar!
Kollons, a més, de fet t'ho passes mooooolt millor si participes aktivament, no? Tot i ke a vegades, n'hi ha ke fan, fan, fan i els has de parar i dir-los ke tu també tens iniciativa, però en fi...

Gatot_X ha dit...

gràcies pel premi stripper: és un honor el reconeixement que fas. sobretot venint de tu i del teu blog...

ara, però, estic de reestructuracions a casa... potser trigaré una mica a fer-lo públic....

petons i llepades agraïdes!

Striper ha dit...

LlunA :
Moltes gracies.
Natura :
Per sort, si l'actidud, de les dones ha canviat menys mals.
Gatot_X:
Gracies pero be lo de honor venin de mi , tampoc es per tant.

- Begin Motigo Webstats code -->