dimecres, 7 de maig del 2008

AMISTAT ...



Ah sort tenim dels amics no? però la nostre parella te que ser el millor amic? O a part de ser-ho la parella necessitem amics, que omplen coses que la parella no pot? I dintre de l'amistat pot existir sexe?

VEURE LA FOTO MES GRAN

I unes fotos maques per ambientar el post.


Si voleu podeu posar títol a les fotos.










43 comentaris:

Cristina ha dit...

Titol de la segona foto.... Em sona jajajaja

P.D. aquestes ja em molen més, la primera es una canya!. La última per a mi el fet de q estigui en estat la desmereix. pero bueno... el rollo virgen supongo... ejem no me mola q este embarazada.

Anònim ha dit...

La meva parella és el meu millor amic, cosa que d'altra banda no es gaire difícil, bàsicament perque no tinc gaires amics, millor dit, tots els amics que tinc ara eren abans amics d'ell. No sé perque però per molt que penso no tinc amics propis, i la veritat em fa molta ràbia que sigui així, però que hi farem.

Anònim ha dit...

La teva parella pot ser amiga teva, prò no crec que hagi de ser el/la millor amic/ga. Més que res per tot allò que quan talles costa molt tornar a reprendre l'amistat i et caldrà una altra persona "millor amiga" al costat per a superar-ho. Suposo que és com allò que la teva mare tampoc no pot ser la teva millor amiga: hi pots tenir una bona relació, ser-hi amiga, prò jo crec que primer de tot ha de ser mare i després, en tot cas, amiga.

I el sexe entre amics... Buff!
... buff, buff! Depèn del grau d'amistat i del grau en què tots dos amics considerin "correcta/acceptable" la possibilitat que hi hagi sexe. No sé si m'explico.

M'agrada molt el primer dibuix, prò no acabo de veure clares les altres tres... Quina relació hi ha amb el tema?

somriures :)

Marta ha dit...

STRIPER
Qui te un amic ja cal que el cuidi.....d'els de veritat no en trobas pas tants durant la teva vida.
Sexe amb un amic.....donç, a mi no se m'ha donat el cas...pero crec que no...l'amistad es amistad i el sexe es una altre cosa.

petonicos, sempre per tu.

LlunA ha dit...

L´amistat és molt important. si la teva parella no és amic teu, jo crec que malament...però evidentment es necessiten més amics!!! No és pot fer de la parella un mòn, n´hi ha molta més vida!

Petonets

Anònim ha dit...

El meu ideal i la meva experiència és: que les parelles han de ser un complement, no una subordinació. Això implica vides independents que, al ser compartides enriqueix la intimitat d’ambdós.
En el cas de crisis, els amics individuals no es veuen en la disjuntiva de decantar-se per un dels dos, cosa que els podria esquitxar i sortir mal parats.
Tot plegat no significa que no s’hagin de conèixer, simplement que tots tenim una vida i compartir vivències amb els nostres amics no vol dir descuidar la parella, si no que per mi és un “plus”, un senyal de que individualment ens valoren com a persona individual; tot plegat, un atractiu afegit a l’admiració personal per l’altre.
Sexe entre amics? no tinc l’experiència per opinar, d’entrada no. Arrel de sexe compartir una amistat, i tant! que menys! que amb la persona que has gaudit o gaudeixes d’una intimitat no compartir un sentiment tant maco.
1ª l’osito a la 1ª foto, infantil, més el detall de lliguer, seductor; no m’acaba de quadrà. Fetitxista tot plegat, pel meu gust, però trauria l’osito.
2ª una foto preciosa! el meu títol: “el silenci d’un adéu per sempre”
3ª “Tendresa”
4ª l’àngel m’espatlla la imatge, per mi sugestiva i racional. Un embaràs no és una enfermetat i, gaudir del sexe, un plaer més afegit a la il•lusió de l’espera desitjada.

Anònim ha dit...

A mi em costa eh tenir amigues i tenir-hi sexe, tot depèn de com vagi la cosa... els amics són genials pq hi pos comptgar sempre i no barrejar les coses és complicat... sort que la majoria dels meus amics són nois sinó no tindria amigues m'enamoraria de totes!!! és broma això últim o no :p

Joana ha dit...

En tema de parella, parella no és que tingui gaire experiència, però si que crec que cal tenir amics propis independents de la parella, seria com no fer-ho tot amb la parella, aficions independents, i els amics serien això. I pel que fa al sexe amb amics, buf! és possible, sempre hi quan per totes dues bandes s'estigui d'acord i quedi clar. Que quedi clar, tinc amics que són amics i prou, que ningú pensi coses rares. Si que és cert, que molt sovint, relacions o "rollos" han acabat esdevenint molt bons amics.

Anònim ha dit...

Creec que al sexe l'amistad el completa pero que a l'amistad el sexe la complica, eixa es la meua esperiencia encara que si pot existir. No tenen res que vore els amics amb la parella son diferents. besets

2Rodes ha dit...

En el meu cas la meva parella és el meu millor amic.

Fora d'ell també tinc amics i coneguts amb els que no tinc la confiança que tinc amb la meva parella però que sé que puc comptar amb ells en qualsevol moment.

Sexe entre amics? doncs suposo que si no hi apareixen altres sentiments entre mig que no siguin compartits... per què no? és una altra forma de divertir-se no???

D'altra banda, veieu possible la amistat entre home y dona sense que acabin apareixent més sentiments?
Jo sempre ho he defensat però alguna vegada no m'ho han permés :(

helena ha dit...

Els amics són molt importants i la parella no es un amic "la parella és la parella".

Respecte si pots tenir sexe amb els amics, és un tema espinós i s'ha de deixar molt clar on acaba l'amistat i comença la resta. Abans de ser parella era amiga del meu marit, i he tingut novios que ara són gran amics, però ha sigut sempre sequencial.

Juan Duque Oliva ha dit...

¿Qué prefiero de una pareja el que me de morbo, la amistad, el cariño, la pasión, la diferencia, el todo?
La sorpresa

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

jo les hi posaria un sol de títol: Suggestió. Que la parella té de ser el millor amic? crec que no, ha de ser amic però no el millor amic. I no, tampoc crec que dins l'amistat pogui existir sexe, no sé perquè però a partir d'aquest moment res es igual. Quans no avui, eh? et val una dolça abraçada, amic meu?

Carme ha dit...

doncs jo a hores d´ara penso que el meu millor amic es el meu company de viatge que jo dic.. que costa, o almenys a mi fer veritables amistats o noves amistats.. i els de tota la vida, els vas conservant, vas quedant de tant en tant si el temps t´ho permet.. però tothom fa la seva vida...

sexe entre amics¿? bueno.. no se, el roce hace el cariño.. no ho trobo pas extrany.lo malo es: si un s´enamora de l´altre i no es correspos. llavors venen els mals rollos.(ho dic per experiencia).

fotos?¿ em quedo amb la del noi i la noia donant-se un petó. molt sensual. i la primera imatge que ilustra el post. molt dolça. uff com m´he enrotllat avui...

Sara Maria ha dit...

Estic amb la Núr, la parella pot ser un gran amic, però no té per que ser el millor amic. Necessites els amics sempre, no sols quan tens parella.
Això de tenir sexe amb els amics. Per pròpia experiència dire que si, que es pot tenir. Mai he tingut problemes amb el fet de perdre la consciència de que èrem amics i res més pel fet de tenir sexe. No sé si ha estat per què sempre els meus millors amics han estat i son homes. I el fet d'intimidar-nos, un amb l'altre, ha dut, amb els anys, la possibilitat de que algún cop hagi hagut sexe.
Les fotos:
1. Lolita
2. Necessito un bany (relaxant o sensual, vosaltres mateixos)
3. Adeu (no sé per què, no m'ho pregunteu)
4. Plena de gràcia

mossèn ha dit...

amistat, sí, però un cop ens llevem del llit ... salut

Lucia Luna ha dit...

Amor, existeixen molts tipus d'estima, els amics, la parella, persones amb les que tenim afinitats, amor per nosaltres mateixos...
Crec que la parella no pot omplir tot l'espai, això no vol dir per mi que hi hagi un forat en la relació, si no que simplement, tenim gustos diferents, amistats diferents, i vivències diferents, abans i després de conèixer a la nostra parella, crec que els amics no s'han de perdre mai, i com sempre dic, em de ser lliures, no som de ningú, només ens entreguem totalment a qui volem...i sexe entre amics? i tant que es pot donar el cas, però no se després si aquell amic el perdràs, serà una situació diguem diferent?..

I respecte als tituls, a veure que et sembla, t'adverteixo que tinc molta imaginació :))
1ª La nena orgàsmica.
2ª Una dutxa i t'atrapo.
3ª Jo calmaré el teu plor.
4ª Pecats inconfessables.

Jajaja, ja veus com tinc el dia, espero que t'hagin agradat, les fotos son una passada, m'encanten.

Bona nit maco, petons.

Unknown ha dit...

La nostra parella ha de ser un bon amic o una bona amiga, però no té perquè ser el millor amic o l'únic. La relació d'amistat pot ser molt més duradora i gratificant que la d'una parella. Crec molt en l'amistat.

Anònim ha dit...

Penso que els amics per una banda, i el sexe per un altra, ara si entrem en el mon de la parella, millor si a més es amic teu en la manera de poder compartir molt més que no pas el llit. Però generalitzant els amics sempre amics.

Joana ha dit...

La relació de parella s'enriqueix per dues bandes. Cadascú ha de tenir/continuar tinguent el seu món i les seves amistats, com tenim els companys de feina, diferents també.
En tota relació, parella i amistat, cal que creixem en el temps , és a dir, anem canviant i per tant tot allò que ens ajudi a créixer serà plaent per a tothom.
Sexe i amistat, això és un tema de dos, exclusiu i pactat.
les fotos precioses totes. Una dona embarassada és molt sensual , bella i amb molt de desig.
Bona nittttttttttttt!Striper

Lliri blanc ha dit...

1)innocència i malicia
2)somriures de nuesa
3)penjats per un bes
4)esprit de vida

per a mi sexe i amistat no segueixen el mateix pas..l'un pot arruinar l'altre!

Martha! ha dit...

Bonic tema el d'avui! l'amistat i l'amor van ben lligats.. i crec que molta gent opina com jo!vaig a posar títols:

1. El que s'amaga sota una impresió
2. Sense embolcalls
3. l'última nit
4. Desig de dona.

un petonàs!

Clint ha dit...

m'agraden molt les fotos, especial l'última, trobo molt guapes les dones embarassades!

I això de l'amistat i el sexe...com a molt mínim complicat!

Mª José ha dit...

hem de saber ben bè triar les dues coses i poder compaginar-les sense cap tipus de problema per a poder així, poder gaudir al màxim

Lula ha dit...

Donx jo penso que l'amistat és molt més important que l'amor, o bé l'enamorament, o ja senzillament el sexe.
Sempre apostaria abans per un amic que per un amant, xq normalment la relació és més duradora, més cómplice, més tolerant.... un amant, un rollete, tan aviat hi és com no.
Una parella, long-term, ha de ser també un amic xq jo ho entenc com a molt més que la passió dels llençols.

Besotes!!

Anònim ha dit...

La parella pot ser el millor amic o no, però mai l'unic amic. Jo crec que és important tenir amics dels dos sexes. Jo crec molt en l'amistat. No podria passar sense l'amistat. El sexe amb els amics? Depèn de tots dos. Hi ha amics que no senten atracció l'un per l'alte, n'hi ha que sí. Crec que si se sap plantejar bé les coses no ha d'espatllar res, pero s'ha de saber bé el què es vol i el que es pretèn per no fer-se mal.

Striper ha dit...

Sobre las fotos cada un a tret las seves conclusions i crec que totes son valides per lo que crec que no cal opinar.
Cristina :
Veus doncs la que esta en estat agradat a molts, no crec que vaigui per el rollo verge.
plugim constant :
Bé a vegades es dificil tenir amics propis quant s'esta en parella,
Núr:
A vegades compartir amor amb parella i tenir amics es dificil, i masas vegades el amor fa oblidar la amistat, sexe amb amics si es te clar pot ser posible.
Martona .
Totalment d'acord l'amistat un tresor a cuidar.
LlunA .
Si pero a vegades algunes coses millor compartirles amb un amic que amb la parella.
Rosalia :
Aixo dels amics comuns i capa on se han de decantar es ben cert i a vegades font de problemas.
Cesc.
Tu desitjàs sexe amb totes les dones?
Joana:
Si de vegades el sexe pot ser el inici de una amistat i no de un amor.
Lansbury :
Uff al principi m'ha costat d'entendre, be no sempre ho ha decomplicar.
2Rodes:
M'agradat aixo de divertirse, si es posible amistat home-dona sense mes.
Helena :
Veig que amics son amics i parella parella que ho tens clar, jo crec que te que ser aixi.
Luz de Gas;
Eso que dices siempre, pero esta vez creo que no has pillado el tema de fopndo.
menta fresca:
El millor amic no la parella be crec que tencarse exclusivament en la parella no es bo.
AINA :
Be el que dius pasa pero no se si es del tot bo.
Sara Maria :
El sexe serveix per transmetre coses i una de ellas pot ser amor d'amic NO?
Mossèn:
Ben confessat.
Luluji:
Estic d'acord amb tu.
Núria ;
Visca l'amistat a vegades tan dificil com l'amor.
Xesca :
Per que si s'escau no compartir tambe las sensacions del sexe?
Joana :
Ah aixo de conservar el seu mon...
Lliri blanc :
O complementar-ho.
Martha:
Si hi gent que opina com tu.
Clint :
Complicat si pero no imposible.
Venus:
Si sempre gaudir al maxim.
Lula:
El sexe tambe crea llaços d'amistat, si es mes que un rollo de mitga nit.
Carme :
Evidenment les coses molt clares.

Kuroi Neko ha dit...

Hola, striper!

Doncs això de l'amistat i l'amor és ben cert. La teva parella ha de ser el teu amic, però inevitablement quan es trenca la relació, l'amistat és molt difícil que es conservi. És una llàstima però és així.

Ah, i estic d'acord amb na carme quan diu que s'han de mantenir altres amistats quan ets en parella. Els amics se'ls ha de cuidar sempre!

Les fotos, molt xules, com sempre!

Una abraçada!

estrip ha dit...

l'amistat és un terme molt ampli i dona per molt. Des del sexe fins a unes confidències o senzillament un cafè.
I amb la parella una mica de tot però no massa de tot. Equilibri, no?

Lluna ha dit...

Sempre he tingut més amics que amigues; una vegada em vaig enamorar del meu millor amic i la cosa no va anar bé. Em va costar molt tornar a refer l'amistat...
Amics i sexe? difícil unió ;)

Marta ha dit...

En la parella ha d'existir l'amistat, si no, tot va a "norris".

I entre amics pot haber sexe, sí, pero llavors hi ha alguna cosa més que amistat!.

Juan Duque Oliva ha dit...

Striper tienes razón lo tome por otro lado, el traductor y mi cabeza me jugaron una mala pasada. Disculpadme.

La amistad creo que es indispensable y esta web creo que es una prueba clara que hay cosas que comentar, hablar que estan fuera de la pareja. No creo que sea sano una relación cerrada sin otras miras, en cuanto al sexo con una amistad no se, es más complicado siempre temes que si cruzas un poco puedas perder la amistad con esa persona

merike ha dit...

Interessant, el meu marit és el meu millor amic. L'única persona en qui puc confiar. Per això el millor amic, també. I ha estat des de 37 anys! Uns altres amics poden venir i anar-se'n:-) Amics i sexe, no!

Anònim ha dit...

Pos imaginat a mi d'escriure jajaja es cert que no sempre es complica, pero es complicat no complicaro es molt facil que els sentiments es confundisquen. Besets

Anònim ha dit...

Fa temps vaig perdre els amics pensant que la parella m'aportaria amor i amistat...

...quan ell em va deixar em vaig quedar sola.

res ha dit...

-si
-no
-si
-no

1 frontal
2 posterior
3 damunt
4 2 ó 3

Ana ha dit...

la parella ha de ser una bona amiga, però de bons amics no és té només un, se'n poden tenir uns quants i clar que els necesissitem :) perquè pots compartir coses que amb la teva parella no compartiràs perquè teniu alguns gustos diferents, per exemple, un concert, una pel.licula inclús algun viatge...i amistat i sexe...uf! quin tema més complicat! :P

Striper ha dit...

aigua_clara;
Ben cert el que dius, I gracies per la abraçada i lo de las fotos.
estrip:
Si tens rao i tot depend de l'amistat.
Somiant la lluna.
Esta clar que quant entren en joc sentiments..
Marta :
Amistat, amor, compatibles? o mes que amistat compartim? Si no es amistat que es?
Luz de Gas.
no pasa nada hombre. Si la amistat es imprencindible i cuesta encontrar amigos sinceros.
merike :
doncs o tens tot en un es una sort.
Lansbury:
Confondre els sentiments es molt facil molt!!!
menxu :
Es un error que tots cometem renunciar a coses per laparella, i despres no serveix de res.
mq .
Esquematica resposta.
Ana:
Si encara que a vegades costa fer compatible, sexe&amistat es complexe.

Betty ha dit...

No ho hauríem de fer, peró és cert que descuidem els amics per la parella, alguns més que altres, i no tothom, es clar. Jo sóc una persona molt oberta i faig "amistad" o "coneguts" amb facilitat, peró amics en tinc pocs, dels que es queden i t'ajuden sense demanar res, peró molt valuosos.

La foto que més m'agrada, la primera "adéu innocència" crec que podria ser el títol.

Petonets de pelutx

Anna ha dit...

el meu millor amic, ha passat a ser la meva parella, ara farà 5 anys.. imagina't! mola eh? i seguiex sent el meu millor amic, evidentment n'hi ha d'altres, però el millor és ell. hi ha coses seves, evidentment uqe necessites explicar, i que quan ell ja les sap, li explikes a laltre millor amic per desfogarte més!! jeje

Sexe entre amics? i tant, molts cops,i és el millor sexe que he tingut, polvo aquí te pillo aquí te mato, i tant amics :) quins temps aquells.. jiji

Striper ha dit...

caliope:
Tens rao un bon amic es molt valuos cal consrvals.
Anna i Lluís :
De vegadrs es dificil de aconsseguir el que dius, pero no imposible. Sobre el segon d'acord amb tu.

horabaixa ha dit...

Hola,
Penso que amistat i amor no ha d'anar de la mà. Amistat es dificil. Amor també. Juntar-ho amb la maeteixa persona, ufffffff.
Després està el desig, pot ser un moment puntual. No cal amistat ni res.
Tot depen del moment.
Segueixo lleguint que en pocs dies no has parat d'escriure.
Fins aviat

Striper ha dit...

horabaixa;
Quants problemes crean els sentiments de amor, tants com els d'amistat jo crec que sexe amb una amiga sense sentiments profunds per el mitg perque no.

- Begin Motigo Webstats code -->