divendres, 16 de maig del 2008

CAMI........


Algú va dir i si no ho dic jo ara:

“Si per a arribar a un lloc existeix un camí, és perquè algú ha estat allà anteriorment”...per això, per a arribar al teu cor no ho faré per un camí ja fet; si alguna vegada arribo a ell, serà d'una manera en el qual no ho hagi fet mai ningú.”



La fotografia no si diu gaire amb el tema però crec que es molt bonica.


A mi aquesta frase, potser que sembli intranscendent però mes allà de el primer de la seducció, durant la vida tenim mes de una relació de les que podíem definir com serioses i quant aquesta relació s'acaba i ens plantegem un altre tornem a buscar un model de parella semblant a l'anterior? (Evidentment fugin de els trets mes negatius que poden haver provocat la ruptura) o per el contrari busquem un model totalment oposat? I ara parlava de trets de personalitat, però i físicament tendim a buscar uns trets similars en les possibles parelles?

El tema potser es difícil jo mateix he reflexionat, i si algú patró es va repetir, però ja no se si per que em van elegir a mi o jo a elles. Vinga deixeu la vostra.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 18 A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “VETLLADA SEXUAL” I AQUI UN PETIT FRAGMENT
.


Llit d'aigua, cava, miralls.....



41 comentaris:

Juan Duque Oliva ha dit...

Fantástica reflexión striper yo no he buscado nada simplemente me he dejado llevar y sorprender.
Pero lo de llegar por un camino que no lo hiciera antes nadie, es precioso y eso hemos de procurar para sorprender nosotros también.
Grande striper

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Marta ha dit...

STRIPER
Crec que si que tendim a buscar personas similars y moltes vegades aixo es el que fa que las relacions no funcionin, repetim esquemas...al menys jo...en el terreny fisic, no tant......no m'importa el fisic de una persona..

petonicos, sempre per tu.

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Betty ha dit...

Hola, les parelles poden ser semblants? crec que és evident que si a tu t'agraden els homes amb ulls verds i 1,80 cm, els buscaràs així, i ntentant no caure en paranys, per no tornar a fracasar.

un petonàs guapo!

estripanits ha dit...

Carai, carai, així qye el proper post el dia 18 a les 07.00 hores? Doncs mira... jo el proper el penjaré també el dia 18, però a l'hora del vermut, a les 13 hores. Què et sembla? No te'l perdis que, coneixent-te, segur que et fa gràcia, hahahaha

Martha! ha dit...

Jo crec que desprès d'una ruptura, si ha estat per part de l'altre, uscarem algú com ell. Si aquell ens ha fet mal evitarem algúcom ell.
BOn plantejament! Un petó

Sara Maria ha dit...

Doncs la veritat, mai m'hi havia parat a pensar-ho. No, no crec que les parelles s'assemblin entre elles per que cerco alguna cosa de l'anterior amb el següent. Si no per què m'atrau un tipus d'home, i dins aquest tipus general i molt ampli deixo llibertat de variacions; per això, sols si hi penso molt puc trobar similituds entre ells.

res ha dit...

els camins ja fets
a diferents moments tenen
colors, textures i olors
diferents.
salut!!

Igrein ha dit...

Jo vaig buscar l'extrem contrari... però, es clar, es que a jo la meva antiga parella em va fer molt mal...

I, ves per on, la vaig encertar... el que em convenia era el contrari del que havia buscat al principi...

Amb aquestes mai se sap...

Petons!!!

Igrein ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Joana ha dit...

Crec que si, que sempre "busquem" un tipus determinat, tant físicament com en personalitat. En el físic potser admetem més diversitat, però en la personalitat es tendeix a repetir esquemes. Potser perque busquem allò que és diferent a nosaltres. Fins i tot els amics, tenen semblances.

Striper ha dit...

Avui després de rebre un comentari anònim, en el que se'm acatava personalment, he tret la possibilitat de comentaris anònims, malgrat això, se ha fet una personalitat bogger, per tal de comentar , un altre cop amb atacs personals, desconec la identitat d'aquesta, persona, i no me interessa per res, jo respecto i respectaré totes les opinions, que no siguin ofensives amb ningú. Les que ho siguin las suprimiré. Si algú te queixes o qualsevol sugerencia a fer-me al bloc hi ha una adreça de mail. JOAN.

Luz de Gas :
Buena reflexion tambien la tuya.
Martona :
Jo crec que algun cop tornem a ensopegar a la mateixa pedra.
Caliope :
Bé si es evident, pero el fisic no determina el caracter o potser una mica. L'altre dia vaig llegir que las parelles formades per homes lletgos amb dones molt guapes funcionen molt millor.
Estripanits :
Be de segur que el llegire.
Martha! :
Bon plantejament el teu, crec que tens rao.
Sara Maria:
A mi també m'ha fet reflexionar i si he trobat alguns trets comuns.
Mq .
I diferents maneres d'avançar per ells.
Igrein:
Doncs esta clar que vas encertar de ple. NO?
Joana :
Si ho tendim a fer pero jo crec que en algun moment també camviem.

Betty ha dit...

striper, no t'ho creguis aixó, a mi no em va funcionar!jaja!

Martha! ha dit...

nosé si és un bon plantejament el meu, però crec qe tant jo com altres persones el seguim!
a mi també m'han estat fent comentaris desagradables, i opino com tu, els bloggs estan per comentar i opinar, però sense "" cursilades"" d'insults.. i menys de manera anònima. així que endavant! que aquest espaii el visita molta gent. un petó

Carme Rosanas ha dit...

Jo crec que si, que hi ha tendència a busca r alguns aspectes iguals. No pas voluntàriament, sinó més aviat inconcientment. Però empíricament he pogut comprovar que la gent tendeix a buscar algun aspecte concret igual, en totes les parelles. Com en tot hi pot have excepcions.

Carme ha dit...

jo penso que estem un temps sense parella, però cerquem un patró similar, tant físicament com psicologicament.(caracter i o personalitat)

Clint ha dit...

jo crec que si que tinc una tendència...que siguin dones!

Per cert, m'encanta aquest autospam que fas! encara que no vingui a "cuentu" amb el tema que ens proposes!

Anònim ha dit...

Costa molt tornar a que arribin al teu cor després d'una ruptura últimament ho trobo tot complicat en vers aquests temes!

Anònim ha dit...

Si un arriba al cor per un camí que ningú abans ha caminat, es segurament la única manera i la més bonica d'arribar a una persona. Es la que et fa sentir únic.

En quant a buscar de nou una persona semblant a algú amb qui hem trencat, no sé, em penso que no tot i que un no sap qué ni a quí es pot trobar i potser diu, ai no ! jo no amb algú així o aixà! i al cap d'un temps PATAM!! es gairebé un retrat robot... No podem preveure què passarà demà, oi que no?

fada ha dit...

Em sap greu això que expliques dels missatges, però tu endavant, ets molt ferm! I pel que fa a la pregunta... Què vols que et digui, si no he canviat mai de parella? O sóc molt "sossa" o la vaig encertar de ple (vaja, estic convençuda que és això últim). A mi m'està bé així, noi. Un petó.

Juan Duque Oliva ha dit...

Los comentarios ofensivos duelen y mucho.
Ánimo Striper se te quiere y mucho
Besos

Herodes Antipas ha dit...

Al carajo, los comentarios que sean desagradables. Si no le gusta lo que haces tan maravillosamente bien, que no lo lea, ni tampoco que descalifique. Tú, estás por encima de todo eso. No te agobies. Respecto a la entrada, mejor no buscar otra vez lo mismo. Corres el riesgo de tropezar nuevamente.
Un beso muy grande.

LlunA ha dit...

Possiblement en trencar amb una relació sense voler busquem alguna cosa semblant al que ja teniem...però l´amor és com és i al final el que trobem, qui ens troba...és com és, Únic!

MeTis ha dit...

el meu cor ja no te camins i ni el trobara ja ningú.
et respon aixo algo?

petons

Waipu Carolina ha dit...

Siempre se encuentran caminos deferentes aunque uno en un momento dado de dolor crea que es imposible.

Por cierto Metis, calro mi niña que encontrarás nuevos caminos y mil veces más chéveres que los anteriores y más intensos. Y tanto que sí!!!!!

Lucia Luna ha dit...

Hola maco, un tema complicat el que proposes avui...doncs si, a vegades tendim a comparar, però no crec que busquem sempre el mateix tipus de persona, suposo que lo que busquem és una persona, que com jo dic ens ompli tots els nostres calaixos :)
I respecte als comentaris anònims, crec que si dones una opinió, has de tenir pebrots de posar el teu nom, es com tirar la pedra i amagar la ma, que trist..
Petons maco, molt bon cap de setmana.

hehehe, si la foto no te res a veure, però és preciosa.

Striper ha dit...

caliope.
He dit homes lletgos no bledos...
Martha!:
Gracies per les teves paraules intentarem ens sempre endevant.
Carme :
normalment i aixo si esta demostrat busquem un similar.
AINA ,
al menys en un principi es cert.
Clint :
coincideixo plenament amb tu Dones.
autospam coses de programar la publicacio i cal una mica de misteri.
Cesc :
Acabant arribant ja veuras...
Xesca .
Aixo de que ens facin sentirs especials unics es tan bonic. Si l'amor es imprevisible totalment mai saps dema.
fada :
jo no et crec sosa , i si la has clavat vull dir que has encertat.
Luz de Gas:
muchas Gracias un beso.
herodes de la betica .
intento no agobiarme pero me toco los cojones. I cuantos tropiezos no tenemos en la vida.
LlunA :
Si es veritat el amor ens troba i no al inreves.
Metis:
Que algun dia recordaras que vas escriure una solemne tonteria aixo ho diras tu no ho dic pas jo ara.
Waipu Carolina :
Absolutamente de acuerdo.
Luluji :
Al menys que no en deixi molts de vuits.

Anònim ha dit...

La frase preciosa, les preguntes, jo sols e tingut 1 parella llarga i hui per hui quan algu fa alguna cosa que hem recorda a d'ell fugisc no vull res d'eisa persona y tracte de anar amb xics completament oposats a d'ell. Sin embargo tots els meus xics curts si tenen trets en comu... es paradogic... no se tal vegada per això cap de tots fou una relacio

helena ha dit...

Home la veritat, �s que quan se m'acabat una relaci� ni se m'ha passat pel cap buscar-ne un altre. Sempre he pensat que les relacions no es busquen, tropeces amb elles.

Respecte al patrons, tampoc �s una cosa que jo cregui molt explicita ja que sempre he tingut al cap un "ideal" d'home i el que "m'ha tocat en sort no s'assemblava gens (massa nivell d'exigencia potser? jejejeje)...

Diuen els "entesos" que les dones busquen homes que s'assemblin als seus pares. Jo la veritat �s que �s l'ultim que buscaria jejejeje...

Jo Mateixa ha dit...

Jajajaja, ostres, flipo molt amb aquest post. No per tu, si no per mi, per que faig memoria de les parelles que he tingut anteriors a en Hatim i no s'assemblen entre elles en res.

La meva anterior parella va ser un paio alcoholic i que jugaba a les maquines (obviament per això vam acabar) i l'anterior a ell era un informàtic esquifit i sense ganes de sexe.

Com ja saps en Hatim es musulmà i tot i fer el ramadà quant toca, la resta de l'any beu cerveses molot de tant en tant (i en ple ramadà fem l'amor), així que no s'asemblen en res les meves parelles, juasjuasjuasjuasjuas.

Jo Mateixa ha dit...

Per cert...que em sap greu però jo demà a les 07:00 no hi seré pas aquí eh :-P

Unknown ha dit...

Si la relació anterior ha estat desastrosa, cerquem models diferents, però sempre acaben tenint algun punt en comú. Que sigui més o menys trascendent, influirà en si acaba funcionant o no.
D'on les treus totes aquestes reflexions?

Jesús M. Tibau ha dit...

Un abonica frase. cadascú ha de trobar el seu camí per a arribar al cor dels altres, i al seu mateix

merike ha dit...

Força bé sobre la fotografia! No importa què el tema, i realment no sé què, la foto és excel·lent!! Bona setmana nova, petonets!

Eli ha dit...

Jo no cerco....Jo crec que l'amor es troba, i potser sí que és cert, que et fixes amb un tipus d'home més que en un altre.... Però tenir un patró determinat... o buscar punts en comú amb anteriors parelles, es del tot una equivocació. Cada persona és un mon, i cada una tindràs les seves virtuts i els seus defectes.

Striper ha dit...

Lansbury .
Gracies i es pot sapuiguer lo dels trets comuns quins.
Helena :
totalment d'acord l'amor no es busca apareix malgrat això quant comença sempre hi han preguntes.
Jo crec que lo del pare ja es aigua passada.
Jo Mateixa:
Estimada Meritxell es que si las haguessis tornat a buscar similars cony per matar-te.
Be jo tampoc simplement programació ho explico a un post anterior.
Núria :
Crec que el que dius es cert. D'on trec les reflexions a vegades ja costa pero faig ena les dues neurones que em queden.
Jesús M. Tibau :
Molt bé el que dius nosaltres som el camí.
Merike.
Moltes Gracies.
Eli:
Jo crec que si aixo pasa de buscars patrons o punts comuns es inconcienment.

Kuroi Neko ha dit...

Striper... M'has arribat a l'ànima amb aquesta frase sobre la manera d'arribar al cor. És preciós!

Gràcies per compartir amb nosaltres aquestes paraules tan maques.

Anònim ha dit...

“caminante no hay camino, se hace camino al andar i al volver la vista atrás.....” l’escric de memòria, m’agrada enllaçar poesia amb poesia!
Jo busco sense buscar, el que ha de ser serà i, estem abocats a trobant-se..... com serà aquesta persona especial? ..... tant se val!

Marta ha dit...

Potser sí que inconscientment busquem quelcom, pero no sé, i ara, aquestes hores, tampoc estic jo molt reflexiva!!!.

Striper ha dit...

aigua_clara_.
Moltes gracies.
rosalia :
de fet menres sigui especial tan se val com dius tu.
Marta :
lo important es que ho trobem.

- Begin Motigo Webstats code -->