diumenge, 4 de maig del 2008

GENTELMAN


Fa molt de temps que tenia ganes d'escriure aquest post però em costava una mica de enfocar, de fet nomes demano que no us vingui al cap l'imatge de un cavaller tipus segle IXX de bigoti rinxolat i besa mans. Perquè el que jo demano es si encara al segle XXI, encara s'agraeix que els homes ens comportem com a gentelmans i tinguem algun detalls de complaença capa les dones sense que això sigui una actitud masclista.I que sense una cosa tregui l'altre el punt pocasolta que es un atractiu? A Veure que em direu tant les nois com els nois. Si no mes us deixo un vídeo de la peli cula “ Oficial i Caballero”.

LA CONTRAPORTADA MILLOR NO MIRAR-LA








34 comentaris:

Cristina ha dit...

Jo si que ho agraeixo que un noi sigui un caballer, es clar que si i qui digui q no et menteix. El principal tret d'un caballer es la seva bona educació que desgraciadament manca molt ultimament.

Salutacions

cris

nimue ha dit...

pocasoltes, no, gràcies!

carmncitta ha dit...

de tot dins d'uns límits sempre es d'agrair :)

helena ha dit...

Un minim d'educació l'haurien de tenir tots els homes no? Obrir la porta de l'ascensor deixar-te sortir primer a tu... coses d'aquestes haurien de ser innates i lógiques... Com tot s'ha perdut. Snif...

P:D: Odio al Richard Gere jejejejejejeje...

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

evidentment que els homes heu de ser atents i educats amb la dona que teniu al costat, el que avans es deia ser tot un cavaller, a mi al menys m'agrada i molt.No pillo massa lo de pocasolta, si vols dir una mica aixalabrat i que poguem riure plegats, fer alguna bojeria de tant en tant? dons una cosa no treu l'altre, jo m'apunto als dos.
Aqui lo interessant serà veure que en pensen els "senyors" i sobretot la canalla....

Joana ha dit...

Totes agraïm un bon "senyor", amb un punt "canalla" cert.
En aquesta peli.... ho te tot!
Petonets guapo

Anònim ha dit...

Si no freguem el límit de la cursileria, em penso que sí ens agrada que un noi sigui "gentleman" però vaja, sense passar-se.

La peli no en dic res, es que no soporto l'actor i no seria objectiva i a més segur que soc la única entremig de totes les noies a qui aquesta peli tan rosa i pastelosa diu que no... ho sento.

I un altra cosa... sols falta que diguis que la contraportada no la mirem perque sigui el primer que fem abans ni de respondre el post...jajajajjajajaa com he rigut.

Bon diumenge, petonets!!!

Kuroi Neko ha dit...

Doncs mira, que el noi/l'home sigui un cavaller no implica necessàriament que sigui masclista. Jo crec que la bona educació i les bones maneres precisament indiquen tot el contrari. Que no ho ets gens, de masclista!

I sí, m'agrada que un home em tracti amb educació i respecte... a qui no li agrada això??

Sara Maria ha dit...

L'educació és bàsica, els mals educats que es quedin a casa. M'ha agradat el que diu la Joana, "senyor" i "canalla", hi afegiria "sensibilitat". Però sense exagerar de cap. A mi m'agrada cedir el pas i regalar flors als homes, tant com que me'l cedeixin a mi i me les regalin. Però costa trobar homes que siguin prou sensibles per saber-ho acceptar.

Sara Maria ha dit...

L'educació és bàsica, els mals educats que es quedin a casa. M'ha agradat el que diu la Joana, "senyor" i "canalla", hi afegiria "sensibilitat". Però sense exagerar de cap. A mi m'agrada cedir el pas i regalar flors als homes, tant com que me'l cedeixin a mi i me les regalin. Però costa trobar homes que siguin prou sensibles per saber-ho acceptar.

merike ha dit...

Sense Striper no continuaria el meu
blog. Aprecio la teva amabilitat:-)

Juan Duque Oliva ha dit...

Que bonito y que romántico por mucho que te guste el látigo, hay cosas que les gusta a cualquiera, coj...

Martha! ha dit...

considero que la ""caballerositat"" amb els anys ha anat mimbant, els nois de la meva edat d'amables: en tenen ben poc!
sempre hi pot haver aquell algú que sgui diferent però!

un peto

fada ha dit...

Jo no em sento molesta si algú m'aguanta la porta per deixar-me passar, em pregunta si necessito ajuda si vaig molt carregada... Però no cal que sigui un home. Ho trobo de bona educació, d'esatr amatent a les necessitats dels altres. Jo també ho faig.

Marta ha dit...

STRIPER
Jo crec que la bona educacio no te res que veure amb el masclisme....
Ser un caballer diste molt de poder ser interpretat com un acte de superioritat, mes be al contrari es d'agrair que encare hi hagi personas que es preocupin de les normes de bona educacio i urbanitat....potser es que soc una mica caduca, jo?

petonicos, sempre, per tu.

2Rodes ha dit...

Doncs a mi lo que es diu molestar no em molesta que m'aguantin la porta, o em deixin passar primer ... sempre i quan no ho facin perquè soc dóna. Estic d'acord en aquesta manera de fer quan es tracta d'educació i jo molt sovint actuo així, però que un home ho faci d'una manera forçada només com a acte de 'caballerositat' ... pufff... amb mi perd punts!

2Rodes ha dit...

Doncs a mi lo que es diu molestar no em molesta que m'aguantin la porta, o em deixin passar primer ... sempre i quan no ho facin perquè soc dóna. Estic d'acord en aquesta manera de fer quan es tracta d'educació i jo molt sovint actuo així, però que un home ho faci d'una manera forçada només com a acte de 'caballerositat' ... pufff... amb mi perd punts!

kt migliorelli ha dit...

Así es... el amor existe en cualquier tipo de personas y se respira en cualquier tipo de lugares..
un abrazo!

Anònim ha dit...

Doncs jo crec que totes apreciem aquesta educació, l'amabilitat, la caballerositat. Sí i tant que sí! Però això no treu que també pugui anar en un sentit invers quan cal, si és un home que va carregat jo també m'afanyo a ajudar-lo, aguantar-li la porta, repartir els paquets, no? Crec que bàsicament és una cosa d'educació. Això de la poca solta no ho he entès bé. No, crec que no m'agraden els poca-soltes. El sentit de l'humor sí.

Anònim ha dit...

Ah! i molt bona la contraportada! Totalment d'acord!

Marta ha dit...

A mí m'agrada que els homes tinguin detalls amb les dones, i no trobo que aixó sigui un signe masclista!!!.

LlunA ha dit...

S´agraeix que els homes tinguin detalls. No crec que sigui masclista. Si les coses no es porten a l´extrem. També les dones hem de tenir detalls, no?

Martha! ha dit...

Carai! aquest blog s'ompla de comentaris com si res!!
un petó

Delfica ha dit...

La veritat és que, de poc freqüent, un gest cavalleresc és una raresa. Quan m'hi trobo em fa molta gràcia, però alhora m'aporta un bany d'autoestima molt balsàmic... Cavallers forever!!!
I dames també, plis!!!

Jo Mateixa ha dit...

Ah però encara en queden d'homes aixi??, el meu ja et puc dir que no ho es aixi, es un barrut per segons quines coses, obrir-me la porta dius??, jajajaja, que em peto de la risa, que va home, que vaaaaaaaa.

La veritat es que a mi ni fu ni fa, m'ès una mica indiferent que ho facin, però es clar, en l'època de Oficial y Caballero encara creiem que els princeps blaus existien, ara ja sabem que no es cert, oi??

Petons!!!

Joana ha dit...

De manera que no vols pircings a la vagina? Una mala experiència últimament? jejeje. Quan la pel.lícula d'Oficial y Caballero, tot el que es refereix als gentelman no és que estés gaire de moda, encara havia els últims hipis i progres i les noies ens vestiem amb roba que si podiem portar tres talles més millor i totes les mamas esparverades i desesperades de que amb una faldilleta i una bruseta a la mida estariem més mones. L'actitud del Richard Gere, en el paper, és masclista, com tots els militars. El cavaller és masclista per definició, poc respecte té per les dones, doncs aquestes cal cuidar-les i protegir-les perque soles no s'en surten. A mi no m'agrada que em tractin amb condescendència, si amb respecte i educació, que t'obrin la porta, t'ajudin si vas carregat, t'acompanyin en cotxe a casa, és educació, jo també ho faig. Segons que, em fa vergonya, però ja sabeu que sóc molt rara.

Anònim ha dit...

jo parle per mi quan dic que si, que jo valore els detalls, que hem tracten com una dama i que sigen un gentelman. Un beset

Aixxxxx ha dit...

Jo em quedo amb un cavaller sens dubtar. No només per que t'obre la porta per que passis o per que et doni la seva jaqueta quan tens fred, també i sobretot per la seva sinceritat, pel seu valor a l'estimar i per la passió que només pot tenir un cavaller...I jo crec que el nostre anfitrió, l'Striper és un gran cavaller....;)

Eli ha dit...

Jo crec que l'educació, sempre, pero entre homes i dones...
Ara be, un galan en els temps que corren... buffff.. costa de trobar!!!
I un Gere, buffff.. encara més...
No es que sigui molt guapo... però te un que!!! ja,ja,ja

;-)

Striper ha dit...

Cristina :
Si a vegades observo per el carrer i veig molta manca de civisme.
Nimue:
Em referia a un punt simpatic i axelebrat.
Carmncitta :
Es clar sense pasar-se.
Helena :
Alguns potser l'han perdut molts encara la deuen conservar.
menta fresca;
Molt encertat i si em referia a aixo, doncs les dues coses no.
Joana ;
Bien!!! Gracies.
Xesca ;
Tot al seu punt no cal ara fer reverencies no ena donan petons ala ma. M'alegra molt que haguis rigut.
aigua_clara_
Hi ha gent que odia aquest detalls.
Sara Maria ;
Senyor i canalla a mi tambe m'agrada, I han molts homes sensibles.
Merike :
Gracies.
Luz de Gas :
Lo del latigo un poco fuerte no?
Martha :
Doncs si las noves generacions no ho son malament.
Fada :
No deixa de ser solidaritat.
Martona ;
Marta jo no crec que siguis gens caduca.
2Rodes :
En absolut te per que ser una actitut forçada.
kt migliorelli:
Exacto tambien es amor.
Carme :
Evidenment d'aixo es diu ser solidari,Si que es
divertida la contraportada.
Marta :
Jo tampoc crec que sigui masclisme.
LlunA;
Si els detalls tambe han de ser mutus.
Martha :
Un peto tambe per tu.
Delfica :
M'agradat molt el teu comentari.
Jo Mateixa:
Els princeps i tan que existeixen i els hi paguem entre tots una vida de rei.
Joana :
No cap mala experincia de fet mai he trobat cap amb pircing.I si l'educacio per
devant de tot, i no ets gens rara.
Lansbury ;
Doncs m'agrada que t'agradi. Petons.
A sobre i a sota;
Passio de cavaller si!!!. Gracies.
Eli:
Un galan segur que encara quedaen, A mi el Gere no em diu res veus.

Anònim ha dit...

Arriba tard el meu comentari i ja està tot dit, m’encanta l’educació i el respecte per ambdues parts! Recordo que fa molt de temps em va regalar un noviet un ram de flors, sempre he pensat que algun dia jo també ho faria a un home! No he trobat l’adequat per fer-ho i, fa poc en dues ocasions (1ª una orquídia que se li va morir i 2ª uns lliris) vaig regalar-les a un amic, se les mereixia i amb una dedicatòria que deia “”... per a tu “x”, pensa en regar-la cada dia amb una goteta d’aigua, igual que has regat cada dia amb una goteta de carinyo la nostra llarga amistat””
Què noies i nois?
A mi m’hagués afalagat molt i, no vaig tenir manies a fer-li a un amic quan es va presentar l’oportunitat. No cal explicar la seva emoció!
Sobre la peli: banda sonora fantàstica i, el “Gere” junt amb el “Andy Garcia” i uns quants més.... el meu ídol! m’encanta el seu somriure! “somiar no costa un duro, oi?”

Enric Caujapé ha dit...

Sensacional contraportada, és el segón que he mirat......
I visca els gentlemans !!!

Joana ha dit...

Jo crec que el matiex que ens agrada a nosaltres (noies) us agrada a vosaltres ( nois). Som diferents, sí.Però hi ha comportaments que no són diferencials en quant al sexe. A mi m'agraden "cavallerosos" de la mateixa manera que jo em comportao com una "dama".I...Hi ha moments de tot, però això és tema per un altre post, no Striper?
Bona setmana wapao gentelman!

Striper ha dit...

rosalia;
No arrivas gens tard,Jo soc un home d'aquest que li encanten les flors inclus faig fer un post sobre el tema.
Orbison:
Moltes gracies.
Joana :
AMB AIXO DE COMPORTARSE COM UNA DAMA EM FAS PENSAR...

- Begin Motigo Webstats code -->