dilluns, 9 de juny del 2008

IGUALTAT..



Jo vaig viure una època en la es va descobrir que el sexe existia finals dels 70 principis del 80, no es que no existís però realment era una cosa que s'amagava que esta nomes vista des de el punt de vista reproductiu. Tot el relacionat amb el sexe plaer era amagat per aquest temps va arribar un boom el destape, llibres, revistes,i un canvi en la concepció del sexe de ser tabú llavors com érem “pogres” el sexe va passar a ser el ser el “sexe amic” ja mes buit de valors morals absurds i pecaminosos, això també va tindre el seu reflexa al cinema amb L'ORGIA.
Va ser també una època de equiparació de drets de dones i homes també en el camp sexual. Malgrat encara havien molts capullos que valoraven la virginitat de la dona com primordial per que fos la seva parella, i si s'anaven al llit amb una dona deien allò de que “ Si ha anat amb mi o pot fer amb qualsevol” fet que frenava la alliberació sexual femenina. Jo pensava que això estava superat, però per lo que he llegit recentment algun bloc sembla que no.


I per això jo us demano si realment esta superat i que una dona que sigui molt activa sexualment te la mateixa consideració que si ho fa un home? 


Peró també vull sapiguer si una dona te en compte com handicap per establir parella si un home a sigut molt actiu sexualment hi ha estat amb moltes dones?


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 11 A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “ES PER SEMPRE” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.

"tota la vida"

40 comentaris:

Eli ha dit...

Igualtat dius?
Crec que això encara segueix vigent... potser menys, però encara...
Per un home, que una dona tingui una vida sexual molt activa, no crec que estigui massa ben vist... Se la considera "ligera de cascos", i no sé fins a quin punt li pot interessar... Tot i que cal dir, que els temps estan canviant.... i en aquest sentit, no s'és tant radical com abans... Però encara queda molt!
Per mi personalment, no he tingut mai en compte aquest tema. Si un home ha tingut una vida sexual molt activa, no te per que influenciar sobre la nostre relació.. vaja, crec que jo. Es pot fer algun comentari de brometa, però bromes a part, la veritat es que no ha estat mai un tema a tenir en compte, per mi.

Marta ha dit...

STRIPER
Jo com l'Eli, igualtat dius?, jajajajajaja. A nivell individual potser si, pero a nivell de societat, encara impera aquella doble moral, un home es molt mascle i no passa res si te varias relacions,en cambi si es una dona encare es pot sentir allo de que es una "puta".
Es cert que les coses han cambiat moltissim, pero encara queda molt cami per fer.
Els pares i especialment les mares no tracten el sexe dels seus fills de la mateixa manera, si es un noi les coses encare son mes permisives, pero si es tracta de una noia,Ay, vigila que mai se sap.....
A la meva "epoca" el fet de que les pastilles anticonceptives es posesin a la venda va ser un fet molt important, aixo va donar-nos un marge de llibertat mes ample, com a minim ja no hi habia perill de un embaras no desitjat.
Jo no tinc cap problema si la meva parella ha sigut molt actiu sexualment, de la mateixa manera que no te que suposar cap mena de handicap la meva vida sexual en el pasat.
No se si aixo dona per contestada la teva ¿?..es que ultimament m'allargo molt en els comentaris..

petonets, sempre.

Delfica ha dit...

És un tema complicadet, perquè moltes dones et diran que no hi fa res, i molts homes et diran que si hi fa molt. Però crec que cada un s'ho agafa a la seva manera. Personalment, sovint em venen al cap les ex-parelles del meu home. Què hi farem!! Tot i que cap dels dos hem estat unes fieres. Suposo que, en el fons, és inevitable.

Petons!!

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

tot això són bajanades que malhauradament no estan superades.
si la dona és MOLT activa ja sabem com li diran... jo considero ventatjós(per establir parella) que un home hagi sigut MOLT actiu sexualment. Però ara ens podries penjar un post amb les preguntes contestades per tú. Sempre ens les fas als teus lectors però ara volem saber que en penses tú, MULLAT !!

LlunA ha dit...

No crec que hi hagi igualtat avuí dia en tema sexe...si una dona gaudeix del sexe i no amb la mateixa persona no és igual a si ho fa un home...crec que a´l´ambient encara es pot respirar una clara diferència. A nivell personal et diré que no m´importa l´activitat sexual de les persones...ni tampoc he tingut la necessitat de preguntar a la meva parella amb quantes dones ha estat..."cada loco con su tema" que diu ma mare!!! jijijij
I a gaudir del sexe!

Anònim ha dit...

Si parlem de la societat en general,igualtat,ni de conya. Imagina 2 veins,un noi i una noia que tinguessin una vida sexual molt activa. De qui parlarien malament les veines? Esta clar.¿No?
Mai se m´acudiria preguntar a un home la seva vida sexual abans que jo,més que res per qué no m´interesaria ni una mica.
És millor que demostri el que ha aprés. Ja,ja.
Laia.

Anònim ha dit...

Complicat nano, jo he tingut més aventures que parella i de vegades dic ostres pot ser si la resta ho saben es pensaran que ves a saber... però si una noia ha estat amb molts i l'he vista i tot pot ser no em fa gràcia, complicat oi.

carmncitta ha dit...

jo crec que hi ha molta gent que encara pensa que una dona que ha estat amb uns quants nois és una fresca, i l'home que ha estat amb més d'una es un 'macho'. En fin....

Lucrècia de Borja ha dit...

Estic d'acord amb els altres comentaris. Encara ens queda MOLT per aconseguir una igualtat. I sí, sí m'importa si un home ha estat amb moltes dones. Ara bé? que entenem per "moltes"? Jo entenc per "moltes" quan no pots recdordar totes les dones amb les que has estat.

Juan Duque Oliva ha dit...

Me parece que después a finales de los ochenta hubo como un receso en cuanto a este tipo de libertad.

Esperemos que las aguas vuelvan a su cauce

Anònim ha dit...

A mi m'agradaria pensar que si pero de tant en tant pareis ser que no. no se que dir la veritat. Besets

Lliri blanc ha dit...

No hi ha igualitat entre un home i una dona en referencia al tema. Si una dona té moltes relacions és una puta...en canvi un home és un latin-lover!

Lula ha dit...

Donx a mi m'importa poc el que pensin de mi, qui sigui.
He estat una fresca (i encara ara....) i he estat amb molts tios, vull dir que no és que no recordi a tots, és que no en recordo ni la meitat, ja, ja,jaaa
He tingut moltes més parelles i molts més rollos que la meva parella, i me la repampimfla. I evidentment no m'interessa gens, però gens, algú que em menystingui per aquest motiu.

Crec que avui en dia es parla malament tan d'elles com de ells, és a dir, que potser no hem aconseguit treure'ns el mal nom les noies, sinó posar-li als nois. Nusé, és una sensació.

De totes maneres, el que importa no és quí és el primer, ni quants n'has provat, sino amb qui et quedes, oi?

Besotes!!

Tals ha dit...

Doncs, desgraciadament, no és giual, el tio que té moltes relacions segueix sent un "machito" i la dona una puta. I crec que trigarà una mica encara en cambiar, perquè les dones no acaben de treure's una idea de sexe que no é la que haurien de tenir, Però bé, mentrestant intentarem seguir normlitzant les coses. Petons

Anònim ha dit...

Els comentaris anteriors reflexa’n la realitat, hi estic d’acord. Jo vui fer un enfoc diferent de la teva pregunta, a nivell individual. Per poques relacions que hagis tingut i parlo de dones, el fet de disfrutar del sexe com a cosa natural, un o altre interpreta que ets una puta (en plan despectiu). C’est la vie! visca la suposada igualtat!

Anònim ha dit...

No has pas estat superat, no, socialment no. A nivell personal depèn d eles persones. I crec que hi ha homes i dones que toleren malament les antigues parelles ... Per a mi crec que no ho seria, cap handicap.

Zazpi ha dit...

Eiva!!!
l'Igualtat amb sembla que no hi sera mai, ja veus com esta el pais amb la violencia de genere...
cerc qeu aquests no entenen que les dones puguin tirar endevant sense ells..

Com diuen per aqui, si una dona va amb molts nois es mal vista encanvi un home..
aixo mateix ho diu tot..
En fin deixant de banda el qeu pugui pensar la societat ja que nomes hi som una vegada cal que fem el que sentim en cada moment..

vinga un petonas enorme i bon dimarts artista.

mua!!!

Sara Maria ha dit...

No miro que la meva parella hagi estat, o encara sigui, més o menys actiu. Però si a un home l'importa que jo hagi estat, o sigui, més o menys activa, ja no m'interessa.

estrip ha dit...

no està superat, no. Però cal ser optimista. L'educació que tenim encara, ha estat engendrada i desenvolupant-se durant molt temps i per canviar del tot cal també un temps igual o superior.
El primer és la consciència individual i després la social i col·lectiva.
penso jo, vaja!

Anna, la Fdez. O. ha dit...

Moltes som les que , de manera individual, hem lluitat per a aquesta "hipotètica" igualtat però... ,només en part, són batalles que es guanyen però la guerra no està guanyada !!! ... Hi ha molts aspectes mil·lenaris , antropològics i d'altres, que frenen aquest avanç !! ... Uiiii, Striper quin tema !!!

I sexualment, la dona que demostra total control sobre el seu cos i la seva sexualitat gaudeix però aquest fet li passa factura, d'una o altre manera, oi noies ?

CalidaSirena ha dit...

Me ha gustado tu blog y lo que en este post dices, porque la mujer tiene que ocultar si ha estado con más hombres?, desde luego,somos igualmente personas que tenemos experiencias en la vida y que podemos ser libres igual que los hombres, para disfrutarlas como para expresarlas, de ahí una de mis orillas, que sirven para expresarme sexualmente, sin tabús..
Besitos cálidos

yuna ha dit...

Com diuen per aquí dalt, no està superat. I sí, se sent molt això de que les dones, si van amb molts homes o han estat amb molts homes, són unes fresques. En canvi, si això ho ha fet l'home és com si fos sentiment d'orgull. De fardar. I ho trobo patètic, la veritat...

Però el mirar enrere de la teva parella actual, és inevitable. Sempre apareixen per alguna banda o altre les/els exs... llei de vida!

petó!

Herodes Antipas ha dit...

De cara a la galería, puede ser que sí, pero creo que sigue sin haber igualdad.
Un fuerte abrazo.

Jesús M. Tibau ha dit...

La societat ha canviat molt, però encara hem de continuar avançant

Sinblancaporelmundo ha dit...

Hola guapetón:

Estem manant una carta a Air Berlin prenent-ne una dels naZionalistes, però modificant-la. L'he canviat un poc, m'he portat com un noi dolent i li he donat un toc Sin blanca, dels quals a tu t'agraden. Yatusabemiamol.

Et deixo aquí l'enllaç:

http://sinblancaporelmundo.wordpress.com/2008/06/09/carta-a-air-berlin/

Unknown ha dit...

i no se conoce suficientemente el español, pero lo hice traducir su blog,
He visto tu blog, y me di cuenta de que usted tiene buenas habilidades de diseño de gráficos de tu blog es perfecto.
lo siento si he pedido que esta cuestión de nuevo
le gustaría para el intercambio de nuestro vínculo, (blog roll)
aún hoy en día im confundirse porque había recibido muchas respuestas con un montón de confusiones.
si está usted listo?. así que por favor escriba su enlace en mi comentario caja o tu respuesta.
adiós
besos
buen día
Dios te bendiga

zel ha dit...

Jo també vaig conéixer el sexe així, a tall de bogeria, quan semblava que un podia fer-s'ho amb qualsevol a qualsevol lloc, fins vaig anar despullada dins d'un cotxe, conduint l'altre i fent ....tot el que podiem, el morbo, ja saps... Però la veritat i amb plena confia´nça et diré que, ara hauria d'enamorar-me bojament per tornar a viure al límit, la meva escala d'interessos s'ha mogut força...Però em fa l'efecte que ho diguem, perquè encara podem triar, ja veurem quan no ens mirin...

Estela ha dit...

He viscut cada experiència sense ni pensar en el que puguin dir els altres.La veritat és que passo molt del que pensi la gent sobre el que faig o deixo de fer, però és ben cert que encara els homes són "els machitos" i nosaltres "les pendones". Aquesta igualtat tan desitjada no acaba d´arribar.

Cèlia ha dit...

Què puc afegir? Sóc dona i em sento discriminada pel fet de ser-ho. He volgut ser lliure i en la mesura que respecto als altres ho he estat. He dit no i he dit sí. He gaudit i a mesura que hi hagi canvi individual s'anirà fent el canvi col·lectiu. Sóc mare i desitjo que tant la noia com el noi puguin decidir i gaudir, però tot igual que va, ve, i això, de vegades, m'espanta. L'època dels romans i l'edat mitjana per exemple, com es va retrocedir en tots els sentits perquè alguns els interessava...

Joana ha dit...

A certes edats, qui es pensi que no hi hagut res abans és un innocent molt innocent. De totes formes, serè una mica més optimista que la resta. Molt a poc a poc i quasi imperceptible, però crec que si està canviant. Segons els sectors i franges d'edat és clar que continuen pensant així, mira quin home més home i mira quina fresca. En la meva generació, hi ha una mica de tot, però ja és el que toca en la que pateix la transició i a més li toca entomar una cosa com la SIDA. No crec que calgui anar lluint a quants o quantes t'has "cepillat" i em sembla que ara els homes comencen a no lluir tant els seus trofeus, si més no és la meva impressió.

Modgi ha dit...

"Actiu sexualment" vol dir que folles pels descosits?

estrip ha dit...

ei que a Espanya hi ha un "ministerio de la igualdad"!

Josep B. ha dit...

Jo firmaria per que ja fos una realitat, però encara tenim molt crogmanyó entre nosaltres i, ull, molta cromganyona què, ho sento, és pitjor.

A més quin advantatge hi ha en que una dona no hagi tingut relacions mai? Bé potser si ets un inútil ... però sinò no li veig el sentit.

EvitaBlu ha dit...

Doncs si, és penós però a les dones lliberals se les continua considerant de golfes i als homes de machitos, ves per on, que retrasada esta la cosa encara.
No hi ha res millor que fer el que et dongui la gana, amb respecte, es clar.

Anònim ha dit...

He de dir que d'igualtat cap ni una, si una dona va amb diferents homes, tot i que ens pensem que la societat avui en dia està per damunt d'aixó, he de dir com molts dels comentaris que acaba amb el calificatiu de "golfa" a les espatlles, en canvi si es un home, dons no, i es injust, tot sigui dit.

Striper ha dit...

Striper diu:
A veure respecte a lo que demano.
1ª)
Sincerament crec que a nivell col·lectiu aquesta igualtat encara no existeix. Potser a nivells individuals i en algunes franges d'edat, socialment encara hi han diferencies en com es veu l'activitat de una dona i la e un home, cal dir que també moltes dones tenen una concepció del sexe que també frena aquesta igualtat,. I que en aquest tema com a comentat l'Anna influeixen molts aspectes des de culturals, religiosos i antropològics, però seria molt estens entra en tot això. I vull remarcar que en el tema educació influeix tant la rebuda per les dones com la rebuda per els homes.
2º)
En aquest tema sincerament crec que moltes dones tenen en conte si la seva possible parella o parella ha sigut molt promiscua, per por que ho poguí continuar sent, o per que es poden arribar a sentir una mes de una llarga llista, evidentment tot això ho poso amb coneixement de causa no com impressió.
Eli.
Lo de "ligera de cascos” encara se sent dir.
Martona:
Jo crec que las mares ja han superat l'etapa mes fosca i son cada cop mes obertes.
Delfica :
Pensar en ex parelles es mes frecuent del que sembla inclús pot degenerar en gelós i conflictes.
menta fresca:
Si son bajanades que encara no s'han superat. Crec que dalt em mullo.
LlunA :
Doncs si millor “Cada loco con su tema”
Anònim Laia:
Això de demostrar l'aprés bona pensada.
Cesc:
A veure es un tema complicat no nomes per el que es pensi o es pugui a nivell individual si no també a nivell col·lectiu.
Carmncitta:
Un pensament encara molt estes.
Lucrècia de Borja i Bairén:
Aquest concepte de moltes ? Pots a haver estat amb 4 i no en recordar un nom.
Luz de Gas :
A esperar que se supere.
Lansbury:
O sigui que no esta superat.
Lliri blanc :
Mira pensava que igual a Italia el tema seria diferent pero veig que no.
Lula :
Molt bona la teva actitud començar la llibertat per tu mateixa.
Tals:
El concepte de sexe que tenen moltes dones com tu dius es un element que encara frena.
Rosalia:
Per desgracia encara hi han aquest capullos retrogats.
Carme:
Les -els ex a vegades no es tolerant gaire bé.
Zazpi :
No se si pot estar relacionat amb la violencia degenere pero podria ser.
Sara Maria:
Molt bona aquesta postura.
Estrip:
Tens força raó però la consciencia individual també l'influencia la societat.
Anna, la Fdez. O:
Com tu dius hi han molts aspectes.
CalidaSirena :
Bienvenida, Si teneis que tener las mismas libertades que los hombres totalmente de acuerdo.
Yuna:
A veure tot això que dius bé donat per la idea que la dona te que ser la conquerida i no posar-ho fàcil i això encara esta vigent en molts caps.
herodes de la betica
Estoy de acuerdo contigo.
Jesús M. Tibau ;
Sempre cal avançar.
Sinblancaporelmundo:
sense comentaris.
Rohit ;
Gracias por tu visita te visito i te linko.
Zel:
Jo de això diria maduresa i no em refereixo a la del DNI.
Estela;
Esperem que algun dia arribi.
Cèlia:
Esperem que s'avanci per un bon camí i que no es vagui enrere.
Joana:
Evidentment que abans també havia però..
Síncirily Modgi:
Que es follar per els descosits?
Estrip:
Igualtat si per qui? La del ministerio.
Skorbuto;
Tens raó el problema es de homes i també de dones.
eva al desnudo:
Doncs fer la teva amb respecte.
Xesca ;
Doncs si es injust i esperem que s'avançi.

Antonio ha dit...

En el sexo las mujeres has sufrido más en esta sociedad hipócrita, incluso las lesbianas están sufriendo mucho más que sus colegas hombres. Siempre pagan los patos rotos.

Será porque en el sexo, y en casi todo, son seres superiores. Su cuerpo está hecho para eternizarse en el sexo suponiendo un estruendo emocional y físico cada vez que alcanzan el orgasmo y la plenitud. Algo que los hombres lo tenemos más jodido, no nos quema tanto fisícamente y necesitamos mil teatros.

El sexo puro sólo existe en las mujeres. Ver a dos mujeres practicarlo es para los hombres heterosexuales poder tocar (con la mirada se puede tocar...) con los dedos el cielo.

Mientras, en nuestra vida diaria, hacemos lo que podemos.

Salud
Antonio

Striper ha dit...

El callejón de los negros.
Antonio no me queda otro remedio que suscribir tus palabras.

horabaixa ha dit...

Hola de nou,

De carques sempre n'hi hauran, tan siguin homes com dones. Repressió, Aquest es el nom. Jo amb aquest tipus de gent no m'agrada relacionar-me, son ruins.

No es que sigui el no da más, però una fa elq ue pot i defensa el que li agradaria fer i respetecta el que els demes fan, sempre i quan no molestin a ningú.

Molt bé els temes estriper.

Striper ha dit...

horabaixa:
Ments estretas que no saben asumir mes enlla de ells.

- Begin Motigo Webstats code -->