dimarts, 8 de setembre del 2009

NUDISME A QUALSEVOL LLOC?


Ja fa algun temps existeix el debat de si el nudisme es pot practicar a qualsevol indret o bé si cal tenir uns espais per la seva practica, el nudistes han fet d'aquesta reivindicació una bandera i alguns ajuntaments han respost prohibint la seva practica algunes zones concretes. Jo personalment practico el nudisme sempre que puc, i no tinc cap problema al respecte , però sincerament crec que de la mateixa manera que algunes platges naturistes esta “prohibit” l'us de banyador , i el seu a vegades provoca protestes, crec que per respecte a les diverses sensibilitats no pas per “mojigato” les zones de practica del nudisme tindrien que estar concretades i no crec que això signifiqui cap tipus de apartheid ni discriminació.

Vosaltres que penseu?

Fa un temps l'ajuntament de Barcelona va subvencionar un tríptic, i es habitual veure aquest home de la foto i el vídeo de sota. que es diu Esteban fen cas de la recomanació, jo personalment no crec que aquest home es passegi nu per ser un defensor del naturisme , per que per personalment no crec que tanta tinta i pircing a la pell siguin gaire naturistes.

Vosaltres que penseu d'anar nusos per el carrer?

25 comentaris:

MeTis ha dit...

yo hacia nudismo y reconozco que asi como respetaba la zona de los "bañadores", esperaba el mismo respeto (que no hay) por parte de ellos.

por la calle no gustaria ver a nadie desnudo, sinceramente. cada uno.

M. Antònia ha dit...

Crec que tens raó. Dintre de les curves d'estudis diversos, és "normal" és on es concentren més casos examinats. Per sobre i per sota ja són "especials". El normal és que tothom va vestit, per tant s'ha de respectar.l Així com s'ha de respectar que hi hagin sense roba i amb molta roba. Per Barcelona es passeja un senyor amb bicicleta nu, l'he vist i no pas pel centre. Per mi que faci el què vulgui, així com nedar nu és sensacional, diferent. Quan faci fred com aquest hivern, a 7 graus, no sé si algú anava nu. Tot és relatiu, al perdre el pèl, vàrem perdre protecció. Sobre la pintura i els pircings també et donc la raó.

estrip ha dit...

jo no ho sé. Jo vestit, els altres a mi encara no m'han molestat!
Si un dia em trobo algú despullat al costat meu a la barra del bar, o al curs de pilates, aleshores ja us explicaré com m'he sentit.

Fujur ha dit...

pues la veritat es que no... aquest bon home de la foto l´he vist en persona... i és un marrano. Cada cosa al seu lloc.

Fins i tot he vist a un en pilotes fent ús del servei "Biking". DESPRÉS ENS POSSEM ALGÚN ON ELL HA POSAT LES SEVES PARTS.... OLE!

Eli ha dit...

Entre poc i massa!
Trobo que esta be que hi hagi platja habilitada per fer nudisme. Jo n'he fet alguna vegada, i em sento molt còmode. Però el que fa aquest senyor em sembla exagerat, perque no estem al mig de la selva per anar en pilotes per Barcelona.
No ho trobo be, la veritat...

Eva ha dit...

Durant anys he fet nudisme,les platjes del Delta són molt extenses i em sentia molt còmoda d'anar despullada.
Crec que depèn una mica de la platja, si hi ha molta gent i ningú va despullat no sé... ja no em pareix bona idea, depèn de la situació i el moment.
Jo també he vist pel carrer Argenteria de Barcelona el ciclista nuet, no ho trobo massa de bon gust, una cosa és estar a casa o a la platja i l'altra anar a comprar el pa o al metge.
Personalment no ho trobo correcte anar en pilotes per la ciutat,sobretot perque ho veig antihigiènic.
Estic a favor de que cadascú faci el que vulgui i mai ho sancionaria però s'ha de ser una mica personeta i coerent.

Joana ha dit...

De fet els que s'ofenen són els tèxtils...per tant cadascú que vagi allà on vulgui i respecti les zones. A les platges nudistes tothom va a la seva sense gaires miraments. A les altres sembla que hi ha qui "espia" que algú no tingui un "descuit".
mmm el sol i l'aigua a la pell ...tot un plaer!

Carme Rosanas ha dit...

Jo no tinc cap problema a la platja i trobo que és més agradable banyar-se despullat que amb banyador. Tot i que no ho faig gaire, ja que no acostumem anar a platges nudistes.

Però no em sembla que sigui una bona idea anar despullat pels carrers o pels establiments de la ciutat.

khalina ha dit...

Es maco i agradable el naturisme a platges, o rius o muntanyes o fins i tot parcs (a Berlin n'hi havia un). Però per la ciutat?? Quin sentit té? A part, a mi em molestaria seure al metro o tren on un altre ha posat el seu culet suat, per no dir coses més desagradables...No tothom té la mateixa higiene...
Penso que en una platja poden conviure nus i banyadors sense problemes, però si algú té manies, es poden fer 3 tipus de platja: platges nudistes, platges de banyador i mixtes :)

sargantana ha dit...

nosaltres anem habitualment a una platja on es practica el nudisme i m'agrada la llibertat i la naturalitat que s'hi respira.
sempre dins del respecte..no et sents estrany ni vestit ni despullat i aixo es bo crec.
tambe penso que a la ciutat les normes de convivencia son basiques.
no m'agradaria anar a buscar el pa i el tio de devant en pilota picada..jajajajja
bon dia maco!

Joana ha dit...

Home.... al carrer potser no toca no?.
Ara a mi no em molesta pas veure gent nua per la platja, potser soc contradictoria je je.
Petons

Clidice ha dit...

jo sóc nudista a la platja, per tant veig limitada la meva llibertat per no poder anar a totes les platges. Ara, a la ciutat no m'agrada, no em sento còmoda, entre altres coses perquè la roba és protecció.

Les Coses són com Som ha dit...

Penso que cadascú és lliure de fer el què cregui i que vagi com vulgui. Ara bé, anar en pilotes per llocs públics (em refereixo a hospitals, botigues, centres comercials, etc), doncs ja no ho trobo tant bé. A la platja hi estic a favor, cadascú es tria el moreno que vol agafar.

Goculta ha dit...

Jo crec que a la platja està be, sempre que uns i altres no estiguin incomodes.
El cos humà és una cosa natural que algun cop al dia tots ens veiem ( be ens vestim i desvestim)
Com diu "Instints" en llocs publics és poc adequat de la mateixa manera que la gent va sense samarreta o en biquini, per questions d'higiene basicament.

lisebe ha dit...

Doncs del tema que ens portes aquests post.. em sembla molt interesant..I sí crec que tens rao.

Jo no he tingut gaire problemes a fer top less,fer nudisme hi fet a llocs que es podia fer a sas Illes Eivissa, he anat alguns cops a un poble nudista aquí a Catalunya..

Pero em sembla del tot fora de lloc el senyor aquest que es passeja per tota Barcelona depullat, l'hi vist personalment i trobo que encara que ho vulgui fer.. un minim d'higiene básica li fa falta.. a mí no m'agrada..

Petons guapissim

Deric ha dit...

crec que a la platja la gent hauria d'anar com volgués però pel carrer no, això ja és exhibicionisme

rits ha dit...

estic completament d'acord amb tu, Striper.
La llibertat d'un acaba quan comença la de l'altre. I entre els defesnsors del nudisme i els contraris, hi ha posicions contràries que enlloc de portar a la confrontació, cal trobar cadascú el seu espai.

Potser algun dia es trobaran posicions més properes i ´podran conviure tranquil·lament els defensors i contraris en les mateixes platges.

Reconec que m'agradaria fer-ne, però encara tinc massa pudor i no me n'he atrevit.

L'home aquest si que l'he vist unes quantes vegades,... i la veritat, no sé què dir-te crec que fa força el pena, que només busca cridar l'atenció.

Josep B. ha dit...

Estic d'acord que l'home de la foto no és pas un exemple de naturisme tanmateix la tendència hauria de ser a que hom pogués anar com més li agradés, i sobretot a les platges, de fet el que hi hagin platges nudistes i tèxtils ha permès que les associacions musulmanes demanessin de tenir platges on les seves dones es poguessin banyar completament tapades, si eliminem les etiquetes de les platges el problema es resol per si mateix, no platges nudistes (perquè hom es pot banyar nu on vulgui) no platges islàmiques.

merike ha dit...

Topless era fàcil en les setantenes. Caminava a través d'una àrea de nudistes a Playa del Inglés. Estaven jugant volea de platges despullat, em divertia. Homes tot nu i cru són tan còmics:-)))

Nedant nua a la casa de camp de sauna al meu propi llac és fàcil. Fins i tot si hi ha veïns a les seves platges.
No m'agrada la idea sobre la qual la gent va amb roba a una platja de nudistes per fitar els naturistes.
Però no els importa, endevino.
Recordes bars topless, hi ha avui?
Desacreditant per a una dona.

Kuroi Neko ha dit...

La veritat és que a la platja ho trobo prou normal, però això d'anar despullat pel carrer ho trobo una mica antihigiènic. No sé, allà on seus, t'embrutes, i sobretot per les dones, que la part "íntima" és tan sensible, de seguida es poden agafar infeccions i fongs...

El veí de dalt ha dit...

Fatal! Perdria tot l'encant imaginar que hi ha darrera aquelles natges tan premudes que senyalen un tanga explosiu.
Millor vestidets i insinuants

Isabel ha dit...

Hola!!! Porto tant de temps llegint els teus comentaris a altres blogs... i no se m'havia acudit entrar al teu, quin greu error... m'he entretingut a llegir una mica i tornaré, si no et fa res.
D'això del nudisme, penso que no és "normal" anar així pel carrer, però defenso l'existència de llocs on la gent pugui practicar-lo amb tota llibertat... i això mateix, res de ghetos. Petons!!

Garbí24 ha dit...

Com que la majoria de gent , perd quant es despulla.....millor vestits.

magia del momento ha dit...

Practico nudismo desde hace años, y siempre que me es posible intento ser buena nena y quedarme en las playas “para nudistas”, más que nada para no tener bronca y poder disfrutar del día.
Siempre me ha resultado paradójico tener que vestirme antes de llegar al paseo o al aparcamiento, como si estuviera haciendo algo malo…

Personalmente no me apetece pasearme desnuda por la ciudad, mas que nada por comodidad y practicidad (si ya me quedo helada en verano cuando entro al bus vestida, no quiero ni pensar el gripazo que podría pillar en pelotas), pero no me importaría, incluso me gustaría encontrarme a gente desnuda por la calle. Creo que destramatizaría bastante la tiranía la moda y de los modelos de belleza actuales.

Pdta: contesto en castellano porque mi catalán escrito es #*ag&*gg! #*

RaT ha dit...

Al carrer ben vestits i elegants, la resta del dia ben despullats!!! (i si pot ser, mai un home amb tanga per molt premudes que porti les natges, Veí)

- Begin Motigo Webstats code -->