dilluns, 26 de juliol del 2010

LA LLUNA

Abans de res;

Dissabte vam veure aquesta pelicula, per passar l'estona, algunes rialles es una historia de embolic tractada amb clave de humor i uns originals tocs en algun moment de musical.




El llibre que us deia que llegia , no esta malament però deixa un gust de inacabat,potser podria tenir un altre desenllac.

LA LLUNA
Ja fa mes de un any que esta amb nosaltres, jo anteriorment havia tingut gossos , el tenia a una casa de pagès i el veia quant anava i estava allà ells guardaven la casa, però mai havia tingut un gos a casa. Recordo el dia que la vam recollir bruta, famèlica, espantada, la vam porta a rentar, al veterinari tenia inflamació de budells de veure i menjar coses en males condicions, com de mica en mica es va integrar a la família, el dia que que la van atropellar, com es ja una mes de la família res no es fa sense tenir en compte que també hi es, com après moltes coses, com nosaltres hem après de ella, com busca i dona afecte , com ens cuida si algú esta malalt te un sisè sentit i en seguida s'adona llavors no es separa de la persona, jeu al seu costat, les seves manies els seus enfadós( també els te), com sap dir tot el que ha de dir sense paraules i se l'entén perfectament,. Segurament ella ha tingut molta sort de venir a la nostra família, però nosaltres molta mes sort de trobar-la














10 comentaris:

rits ha dit...

me l'han recomenat força aquesta peli

Les Coses són com Som ha dit...

jeje, així que a la lluna no li agrada gaire l'aigua eh? quina gràcia, amb lo bé que es porta a la perruqueria!! La veritat és que es veu un gossa molt bona i maca!!

lisebe ha dit...

Doncs haurem d'anar a veure la peli.!

Sempre m'agrada tant veure a la Lluna!! mira que es com una personeta petita amb la inteligencia de gran!

Ja m'enrocordo de tots els episodis de la Lluna quan va ser atropellada,a la neu, quan la banyan a la perruqueria i fins i tot has posat fotos a la banyera de casa, al camp, i es que té tanta vida, el video del ocells es molt tendre, però trobo a faltar al que fa temps vas posar jugant amb un gatet.

Es ben cert que es fan estimar i que forman part de la familia, i tant!!!! que faría jo sense les meves gatetas que es cert que quan et sents malament sempre estan a sobre teu no et deixan per res ni per menjar. I aquests dies que he estat tant ensopida i triste no s'en apartat de mí ni una estoneta.

No sé que faria sense elles. Per això us entenc.

Petonets i sobretot per la Lluna guapa.

Pere ha dit...

Enamorat de la Lluna...

Bona nit Joan.

Candela ha dit...

Quina lluna més preciosa!

VERD ha dit...

M'apunto aquesta pel·lícula.

La veritat és que els que hem tingut animals o en tenim sabem que s'estimen molt, et dónen vida, carinyo i sempre protecció.

És una gossa preciosa!

Garbí24 ha dit...

Bona LLuna....per el que veig

Joana ha dit...

Bona LLuna i bon "jefe".
Petons

Anònim ha dit...

Una sort trobar la Lluna!!! I la Lluna trobar-te a tu...
Bon dia, Striper!

Betty ha dit...

Jo vaig adoptar dues gatetes l'any passat i és una passada la companyía i el carinyo que et donen. Aixó m'ha fet mès humana. M'alegro que s'hagi refet de l'atropellament. Petons al dos!

- Begin Motigo Webstats code -->