diumenge, 14 d’octubre del 2007

ARA ESTIC AQUI. I COSES QUE EM PASSEN!!!!!

ARA ESTIC AQUI.
Per als que heu arribat directament aquí punxar aquí. Striptease d'Històries contínua aquí a poc a poc espero anar arreglant la meva nova casa.

 En l'anterior post us comentava que havia detectat algun comentari en algun bloc signat amb el meu nom i que no era meu, bé doncs no ha estat solament això el que ha passat. El dilluns rebo una trucada d'una equatoriana insatisfeta sexualment que em truca per l'anunci,li dic que jo no he posat cap anunci. Estic a la feina i no tinc accés a Internet , al arribar a casa ho comprovo i efectivament trobo aquests tres anuncis:
1)T'estic buscant...
Noi morbós i molt molt calent s'oferix per a jocs salvatges en privat a Manresa o voltants


2)CASAT INSATISFET CERCA SEXE SALVATGE..

3)CALIENTAME!!
NOI MORBÓS I MOLT MOLT CALENT S'OFERIX PER A JOCS SALVATGES EN MANRESA O VOLTANTS, NO IMPORTA FÍSIC O EDAT O SEXE...
L'ultim posat el Dimarts, en tots esta el meu numero de telefono.
Que em qualifiquin de calent, morbós i de practicar sexe salvatge fins a cert punt no m'importa igual qui ha posat l'anunci té alguna raó per fer-lo.
Al principi el tema em cabreja i fins i tot penso en denunciar-lo. Després em tranquil·litzo ho parlo amb la meva parella i varem pensar que el millor és deixar-lo axi, ( si continuant posant anuncis és possible que si que ho denunciï). En total he rebut 18 trucades totes correctes això si una a les 2 de la matinada, algunes no he pogut atendre-les amb calma perquè han estat en horari laboral, però qui us deixo alguna de les propostes que he rebut:

Un Home que volia que fer un trio amb la seva sogra de 57 anys, segon deia estava de molt bon veure.
Una dona que volia tenir sexe en una comissària anar a fer cua per al passaport i fer-lo en el lavabo. ( hi ha morbós rars)
Una noia (17 anys) que es definia com molt gorda i que deia ser verge i volia deixar de ser-lo.
Una noia que volia fer un trio amb el seu nuvi de color i una condició és que el seu nuvi em tenia que penetrar. ( ai que por,quin dolor)
En el fons fins m'he divertit una mica amb el tema, lo que no arribo ha entendre la raó per que algú ha fet una cosa axi, Venjança? Perquè quan alguna cosa s'acaba i les dues parts han volgut
acabar-lo.
Requerir atencions? Que truqui aquesta persona .
Broma ? No crec mes bé mala llet.
No es vosaltres que penseu?

- Begin Motigo Webstats code -->