dimecres, 10 de març del 2010

PERCEPCIÓ, VIRTUAL? REAL?



Voltant per els blocs i veien comentaris ha molts, podem llegir, un peto, petonets, besitos, besos, besicos, una besada, abraçades de diferent intensitat, i diferents mostres afectives virtuals, jo crec que per el publica i diu una persona al seu bloc pot ser desconeguda o bé plasmar la seva personalitat ,i podem deduir coses com si es sensible, orgullosa, diligenciant, aficions, sentiments, estat, ...... I rebudes aquestes sensacions podem mostrar unes simpaties que poden variar segons el que ens transmet-eix, i d'aquí les mostres virtual de afecte-amistat.

Evidentment en molts cassos pot se irreal el que percebin tant en sentit antipatia com en sentit simpatia.

Vosaltres que penseu de tot plegat , un bloc defineix una personalitat?

Jo us puc assegurats que donat que el meu bloc es vesteix de erotisme- festiu de vegades molta gent ha percebut de mi una imatge molt frívola , posant me mes ho menys com un Casanova-sadic.

De vegades al bloc ens quedem amb panys menors.
I de vegades ben abrigats.
M'AJUDEU


Per cert la primavera ja s'olora ja la podem veure, unes de les coses que m'agraden es plasmar entorn, activitats en vídeo, de vegades posar una musica es fàcil com en aquests de baix , pro de altres no em voleu ajudar i enviar melodies , cançons que puguin servir de banda sonora als vídeos de vegades hi han projectes aturats per ni tenir una musica adequada. M'ajudeu.( striper07@gmail.com)







- Begin Motigo Webstats code -->