diumenge, 18 de novembre del 2007

Em desperten a mitga nit.

Previa
Ei Mossén felicitats ja ets papa:Enhorabona!!!!!!!
Eneu en compte de visitar els enllaços

Em desperten a mitga nit.


Fa pocs dies dormia plàcidament bé, tenia un somií eròtic amb la “ meva fan nº1 recordeu”em desperta la insistien trucada del timbre miro el despertador son las 02.30 hores penso que el veí del costat que torna trompa com sempre, el timbre continua instin em poso els pantalons del pijama,em dono conta que porto una trempera de collons,obro la porta i dues formoses mosses de escaire (si ja se però ....) m'ensenyen una placa i m'empenten capa dins, ets l'striper bé jo soc ,bé si, pues portem una ordre de registre que em van posar davant de la cara, jo mai he vist una ordre de registre per tant vaig suposar que seria real.i a mes li volem fer unes preguntes. Una mica espantat demano quins càrrecs que se m'imputen. Las dues policies van somriure maliciosament, semblaven gaudir amb la meva por. Després de mirar-se l'u a l'altre d'una manera gens innocent em van dir que eren tants els càrrecs que no tenien temps suficient per a dir-me'ls. Solament van dir que eren de la brigada contra els delictes de la moral victoriana.. Els vaig dir que això era impossible, que aquesta brigada no existia. Segur que es una broma com quant em van penjar anuncis oferint sexe amb el meu tl.Van tornar a riure en la meva cara, .- Que no existeix? I que som nosaltres? Fantasmes? .- No, no. La policia no s'ocupa d'aquestes ximpleries, és absurd.. -Striper, quan es passa un contingent predeterminat de delictes morals intervé la policia, ho creguis o no, és així. La més jove de las dos va treure una llista repleta d'acusacions i va començar a llegir…. - Utilització de tècniques prohibides de seducció, escampa fantasiàs eroticas i altres públicament… :-Això no té sentit… és ridícul, no detenen a ningú per coses així… .-S'equivoca, vostè ha traspassat tots ho limitis permesos, ha estat denunciat conjuntament amb tots aquests, Miri aquí te la llista i els càrrecs:

El Estripanits.per carpe diem i mes

La veïna del pis de sota per ensenyar el cul


La Déjà vie per raspalls de dents insinua dors

La Duschel per histories calentes

La Caliope per el Julio

La Zel per posts revolucionaris

L'Antoni'ous si deixa'l ena modoset ell

El Mossèn per pervertir fins las monges

La Candela sense paraules

La Metamorfosis per las calces vermellesLa Jo mateixa per els rebolcons amb el Hatim

Putes i Princesas per mesclar classes socials

Las Pilinguis per gorrines

La Trillina per mostrar llavis sensuals

La Lu per fer posts amb petons insinuants.

El Gatot no veig uis aquest

La Joana posts sensuals i tendres

I la llista continuava si hi éreu tots vosaltres si tu també

Peró vinga anem per feina tenim que recollir algunes proves a veure on son els boxers de ralletas,el tenim que requisar com a prova.
Perdoni es que es porto posats oiti,i em vaig baixar els pantalons.
Bé abans tindrem que contar las rayetas per posar-ho al atestat, la rossa va venir capa mi i va començar a contar las rayetas amb el dit, ho sento polí o no a la cinquena ralleta , se em va posar ben grossa.
Es va adonar es va mirar a la seva companya (ai que em caurà un paquet mes gros vaig pensar)
de cop veig que es baixar els pantalons, i em diu mira las meves calcetas també son de ralletes, jo `porto un tanga rosa va dir l'altre, per que no juguem a novios que fan un trio.
I si quin tip de jugar Ufffff!!!!!! Perdoneu que no ho expliqui però es que el tema esta sota secret de sumari. Peró PIXANT AQUI podreu veure unes imatges de com va enar el joc.
Un cop tot acabat el hi vaig demanar qui era el de moral estreta que ens havia denunciat, collons resulta que es un blocaire i que hasta s'ha passat per casa meva i per casa d'algú de vosaltres, ara us deixo que feu de detectius a veure si voltant per casa doneu amb un tipus tant ranci.
Encara que sigui molta pista aneu al octubre i “ Saludos cordiales”

- Begin Motigo Webstats code -->