dimarts, 29 de desembre del 2009

FELIÇ 2010

IMPORTANT

Una pista per a la Noia que m'ha tocat al blocaire invisible, per el nom del seu bloc per.. li dedicaria un poema de Espronceda.

A el o la meva blocaire invisible donem mes pistes estic molt perdut.


-----------------------------------------

Segurament molts ja tindreu el email amb el vídeo, els que no el penjo aquí feliç 2010 a tothom, aquest es el text que acompanyava el email.

El any 2009 se acaba i sempre acostumem a fer balanç i a desitjar-nos i fer proposis per el any que començara en aquest cas el 2010, jo sempre intento al fer balanç aprendre dels errors i mals moments per que no es tornin a repetir , i recorda els petits i grans moments i tot allò positiu aquest any, puc sentir-me feliç per moltes coses haver deixat de fumar, per que la Lluna ha trobat una família i nosaltres algú seria injust dir-li animal que es capaç de donar en una mirada molt mes que alguns esser dels que diuen que son persones , un brindis per un 2010 millor que tingueu molta il·lusió i no manqui la salud..



Joan

No se com passeu vosaltres la nit de cap d'any jo la passo amb família i amics algun local condicionat al efecte i amb el tema de les tradicions ja sabeu jo raïm;



Vosaltres us posseu roba interior vermella per aquesta nit?

Jo si.




- Begin Motigo Webstats code -->