dilluns, 9 de juny del 2008

IGUALTAT..



Jo vaig viure una època en la es va descobrir que el sexe existia finals dels 70 principis del 80, no es que no existís però realment era una cosa que s'amagava que esta nomes vista des de el punt de vista reproductiu. Tot el relacionat amb el sexe plaer era amagat per aquest temps va arribar un boom el destape, llibres, revistes,i un canvi en la concepció del sexe de ser tabú llavors com érem “pogres” el sexe va passar a ser el ser el “sexe amic” ja mes buit de valors morals absurds i pecaminosos, això també va tindre el seu reflexa al cinema amb L'ORGIA.
Va ser també una època de equiparació de drets de dones i homes també en el camp sexual. Malgrat encara havien molts capullos que valoraven la virginitat de la dona com primordial per que fos la seva parella, i si s'anaven al llit amb una dona deien allò de que “ Si ha anat amb mi o pot fer amb qualsevol” fet que frenava la alliberació sexual femenina. Jo pensava que això estava superat, però per lo que he llegit recentment algun bloc sembla que no.


I per això jo us demano si realment esta superat i que una dona que sigui molt activa sexualment te la mateixa consideració que si ho fa un home? 


Peró també vull sapiguer si una dona te en compte com handicap per establir parella si un home a sigut molt actiu sexualment hi ha estat amb moltes dones?


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 11 A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “ES PER SEMPRE” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.

"tota la vida"

- Begin Motigo Webstats code -->