divendres, 27 de novembre del 2009

HELP PLEASE

Em miro aquest vídeo i la veritat no se que deu anuncia aquesta noia si un desodorat, laca ,un producte per atraure homes amb bigotis, o potser sirenos, i sembla que no deu ser fred per que quant se l'ha posat no ha posat carona, m'ajudeu.



AFEXIT 28-11-2009.21,23 hores
La indignitat d'Espanya (editorial conjunt)
Vivim sotmesos a un Estat que es va quedar ancorat als anys setanta del segle passat. Les seves institucions, conceptes i actituds són hereus del règim franquista, i esclaus d'una transició feta a pedaços per mirar de contentar tothom. La Constitució Espanyola és considerada per molts el súmmum del consens, però no va ser així. Tot i que segurament era el que calia en aquell moment, la Constitució Espanyola va ser el súmmum de la claudicació.

La Constitució d'un Estat ha de ser un reflex de la societat que articula, i les societats, per definició, canvien i evolucionen, i al seu pas ho ha de fer la Constitució. Una Constitució que ha estat vigent sense canvis importants durant trenta anys ja no és, sens dubte, una bona Constitució.

Com deia al començament, vivim en un Estat esclau de les decisions preses fa trenta anys, amb la precisió que el moment requeria, i el salt al buit cap a la Democràcia d'aquell moment està passant factura ara. Si en aquell moment no es va preveure que els arcs parlamentaris, les dinàmiques econòmiques, socials i polítiques podrien canviar, ara és el moment de modificar-la per contemplar-ho. Si en aquell moment no es va preveure que el model de Tribunal Constitucional quedaria obsolet, ranci, antidemocràtic i intervingut pels altres dos poders, ara és el moment de canviar-ne el funcionament. Si llavors no es va pensar que l'Alt Tribunal s'havia de pronunciar sobre una Llei Fonamental abans que fos aprovada per les Cambres i refrendada pel poble, i que fer-ho al revés era una aberració, ara és el moment de tenir-ho en compte.

Ara és el moment de reformar de dalt a baix el text legal bàsic que ens lliga a tots, i si l'Estat on som inclosos pensa que aquesta Constitució està massa bé com per canviar-la, si els seus polítics i institucions tenen el nostre poble en tan baixa estima com per no voler adaptar-se als nous temps, no hi fem res en aquest Estat. Si aquest Estat no vol avançar, és el moment definitiu per a que avancem sense ell.

Text difós per la blocesfera catalana. Si us agrada, copieu el text al vostre bloc.
Ajudareu a la seva difusió.

MES QUE UN REGAL.

Sempre he pensat que regalar una flor, regalar flors es molt mes que un regal, es com dir un munt de coses que no es poden dir per que no sempre es fàcil expressar, sentiments, emocions, sensacions .. I una flor diu tant.

No ho penseu?

I per això avui em be de gust regalar-vos aquestes flor cuidades per mi, son de ara de la tardor i es que la tardor també te la seva bellesa, no nomes tenen la bellesa les noies de 20 anys.




Striptease de musica.

Això es un striptease de cançons que m'han agradat o que han estat presents a la meva vida, i no tenen per que coincidir amb el tema del post, aquesta de avui potser o fa , va ser un gran èxit i crec jo que on diu rosa també pot dir clavell.



AUTO SPAM 

ARA TAMBÉ EM PODEU LLEGIR

AQUI.






- Begin Motigo Webstats code -->