dissabte, 16 d’octubre del 2010

TANCANT EL CERCLE

Quant va acabar l'estiu tenia un mes quantes expectatives per resoldre, de mica en mica , la del grup de teatre, la del paper a la fira de l'aixada,i d'altres se han anat resolent , quedava una i finalment també arribat estava pendent de una petita operació quirúrgica ( hernia umbilical) d'aquestes que estàs un dia i t'envien a casa a dormir. I l''operació serà el proper dia 21 dijous pròxim.

He de dir que a mi aquestes coses me acolloneixin una mica, i mes després de llegir al paper que em va donar la cirurgiana deia que podia haver efectes col·laterals un pam mes abaix del lloc de l'intervenc-ió .

Suposo que abans d'enviar-te a casa comproven que tot funciona com cal.
Ara aviat em deixaré la barba per el paper de conseller en cap a la fira de l'aixada

i m'estic plantejant deixar-me el cabell mes llarg com el que porta el rei del any passat aquesta foto.I donat que per aquí al pla del Bages tenim hiverns força freds, m'he comprat una gorra, ja tenia una del any passat , i vaig veure aquesta i em va agradar,i tot pensant en el fred..Be també per coqueteria masculina, igual em queda fatal, però a mi m'agrada com em queda i que caram els homes també tenim dret a ser presumits. No?
- Begin Motigo Webstats code -->