dijous, 28 de gener del 2010

APRENENT I DEURES...

Aprenent
Dir vos que en aquests moments estic aprenent a no picar entre hores costa molt però ho aconsegueixo, i a partir de ara cenyir-me a la dieta i planificació que m'ha donat l''infermera, tot plegat quant al fi em poso a menjar la verdura em sembla un menjar deliciós.

Per un altre banda cal que aprengui que un dia te 24 hores en el que he de pencar, menjar, dormir, obligacions, compartir, somia truites, badar, plorar, riure,passejar, gaudir de les aficions...... I que si vull fer masses coses acabo fent un munt malament i me estreso per las que no faig.. Per tant cal que aprengui a saber gaudir del temps i les coses i no a patir-les.  

Un conte de una poma..

Havia un poble molt petit i molt pobre , que per no tenir no tenia ni terra , un dia un grups de veïns van anar a buscar una terra , i la terra es va instal·lar al poble, van fer córrer la veu i de seguida una cua de pretendents per germinar a la terra, va passar un pebrot dient que era molt ben parit , la terra per picant el va rebutjar, al tomaca per l'olor el va despatxa,amb la pera per no ser llimonera res va voler, fuig li va dir al raïm massa delicat..De cop va arribar una poma , i per el seu punt acid , la seva frescor , la seva dolçor , per tenir el cul tant rodo de ella es va enamorar, a cau de orella li va dir que amb ella es va quedar , per ser el pecat de la passió amb ella la terra va germinar i pomes grogues, verdes i vermelles, van fer feliços i rics amb somriures i pecats a la gent de aquell poble tan pobre i petit.

Versant , Una sortida digna .

El amic Jesús  proposa fer  versos que incloguin “Una sortida digna” títol del seu darrer llibre de contes aquí el primer vers, per que de segur que en faré mes.

DESIG.

Desitjo besar el somriure que

dels teus llavis brolla lentament,

suau, delicat, acariciant...


Desitjo que amb els teus llavis m'acariciïs... 

Vull que sigui la teva llengua

la que humitegi el meu cos

per alliberar-ho dels seus mals de amor

i tota la meva passió

trobi una sortida digne ,

un camí de carícies a la teva pell.- Begin Motigo Webstats code -->