dimarts, 1 de juliol del 2008

ELS ULLS, LA MIRADA....


Hi ha mirades diuen més que mil paraules poden dir t'estimo, et desitjo,nomes estàs tu,vull un peto..... Tant les mirades de desig, somriures de l'ànima, com les d'un nen fent entremaliadures. Mirades que reflecteixen un ésser mort en vida com una persona que va perdre l'esperança; mirades còmplices com la dels enamorats que mantenen un diàleg sense intercanviar paraules. Mirades pensatives i solitàries com la d'una persona tractant de visualitzar el seu futur per un segon o analitzant una presa de decisions que evidentment pot canviar la seva vida. Mirades que conviden a conèixer un poc més a aquesta persona que amb els seus ulls fa notar la seva presència. ... Mirades que fan envermellir si un és capaç d'endevinar algun dels pensaments que per la pupil·la escapen.

Mirades fredes i tallants que imposen límits, un fre a la inspiració de fer mes . Mirades analítiques i calculadores d'aquells que semblen voler treure una radiografia amb tan sols clavar la vista en la seva víctima; mirades insistents que busquen incomodar, fer vulnerable a la persona que la mira. Mirades profundes i apassionades que s'enllacen en un joc i passen els minuts, la gent, els esdeveniments i elles ni tan sols s'adonen. Mirades tristes que expressen el dolor i abatiment d'un ànima ferida. Mirades febles de persones frívoles i mirades penetrants de persones amb caràcter. Mirades fugisseres a la trobada amb altra mirada. Mirades que busquen la constant trobada amb altres ulls que expressin sentiments, bocins de un mateix, racons de l'ànima.

Recordeu mirades que us hagin fet apropar, mirades que us hagin fet fugir, mirades que us hagin despullat sense permís, mirades que us han fet despullar, mirades que hagin tingut el premi de un peto. Mirades....
 “I mirades com la de l'Eva, la Luluji o la Helena que captant l'instant en una fotografia.”



AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 4 A LES 07.00HORES.



- Begin Motigo Webstats code -->