dimarts, 17 de març del 2009

COL•LABORACIÓ AMB EL 100è JOC LITERARI


COL•LABORACIÓ AMB EL 100è JOC LITERARI


El blog Tens un racó dalt del món arriba avui al 100è joc literari, i per a celebrar-ho col.laboro amb el següent text:

Cal dir que el llibre es en castellà , per això el resum el poso en castellà.

Un fragmentdel llibre:
No quise pensar más en lo que me rodeaba y me metí en la cama. La carta de Ena me había abierto, y esta vez de una manera real, los horizontes de la salvación."... Hay un trabajo para ti en el despacho de mi padre, Andrea. Te permitirá vivir independiente y además asistir a las clases de la Universidad. Por el momento vivirás en casa, pero luego podrás escoger a tu gusto tu domicilio, ya no se trata de secuestrarte. Mamá está muy animada preparando tu habitación. Yo no duermo de alegría."Era una carta larguísima en la que me contaba todas sus preocupaciones y esperanzas. Me decía que Jaime también iba a vivir aquel invierno en Madrid. Que había decidido, al fin, terminar la carrera y que luego se casarían.No me podía dormir. Encontraba idiota sentir otra vez aquella ansiosa expectación que un año antes, en el pueblo, me hacía saltar de la cama cada media hora, temiendo perder el tren de las seis, y no podía evitarla. No tenía ahora las mismas ilusiones, pero aquella partida me emocionaba como una liberación. El padre de Ena, que había venido a Barcelona por unos días, a la mañana siguiente me vendría a recoger para que le acompañara en su viaje de vuelta a Madrid. Haríamos el viaje en su automóvil.
Es tracta del fragment  del  llibre en concret que heu d’endevinar. Aquí teniu unes pistes:
Aquesta novela va guanyar dos importants premis un al any 1945 i un altre al 1948 i de alguna manera era autobiografia de l'escriptora.
Aixxx no deixeu la solució aquí!
Les instruccions per a participar en aquest joc són a Tens un racó dalt del món Podreu obtenir punts per al sorteig mensual que, en aquest cas, és un lot de llibres de Cossetània Edicions, i qui encerti més fragments inicials aconseguirà, a més i sense sortejos, un dels llibres de Tibau dedicat.

Cal donar les gràcies al Jesús M. i felicitar-lo per la tasca literària que fa. Per molts anys, Jesús!


COI NO HI HA MANERA DE POSAR L'ENLLAÇ EL POSO A SOTA.
http://jmtibau.blogspot.com/2009/03/100e-joc-literari.html
 



- Begin Motigo Webstats code -->