divendres, 13 de juny del 2008

SINCERITAT


Unes de les coses que tothom desitja de la seva parella es la sinceritat, Jo recordo que en la meva època de la que ja he parlat algun cop que es deia si un dia surt de festa sense la teva parella i per l'ambient s'acaba en una rebolcada quant arribis a casa lo primer que has de fer es explicar-ho a la teva parella i no passa res. Jo no se si això seria el correcte o el problema que es pot desencadenar serà pitjor. Per que malgrat la sinceritat te que ser un dels pilars de la parella i tenint en compte que la manca de sinceritat o pots ser per mentir i per omissió, crieu que situacions com la de dalt. O petites coses com que en un moment ens pugem sentir atrets per un altre persona, o tinguem i una vida sexual individual que pot ser amb fantasiàs ( Masturbació) .

En definitiva coses que poden passar però que no aniran mes enllà i que igual compartir-les amb la parella poden crear conflictes. Tenim que ser sincer fins aquest punt o no?
Realment som sempre tants sincers?
O sempre tenim coses que mai explicarem? 
Potser hi ha un espai entre la sinceritat 100% i la mentira no?

Aquest vídeo no se si va amb el tema però el penjo.

Aquest Llegint un post recordat la cançó i he trobat aquest vídeo i m'agradat es que li posen el calvo del fons s'ho passa d'allò mes bé tots s'ho passen molt bé.

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 15 A LES 07.00 HORES, ES TITULARA “DONES” I AQUI UN PETIT FRAGMENT.

"en un altre post"

- Begin Motigo Webstats code -->