divendres, 11 de juny del 2010

ELS ANUNCIS DE PROSTITUCIÓ

Ja fa un temps que es parla de prohibir a la premsa els anuncis de prostitució, hi han arguments a favor i en contra. Jo personalment crec que la prostitució es un fet i que mai s'aconseguira radicar, i que totes les mesures com aquestes l'únic que aconseguiran es que empitjorin les condicions de les dones que s'hi dediquen , crec que en tot cas cal ajudar aquestes dones a sortir de la situació poc digne en que es trobem oferint alternatives laborals i formació,lluita contra les màfies que les exploten, i per les que malgrat tot es vulguin dedicar formalitzar la seva situació.


A mi  em sorprèn que un ministeri que planteja aquesta lluita en nom de la dignitat de les dones i no aixequi un dit per les dones que son sotmeses a portar burka, nikab, o recloses en casa com ser inferiors i que son tractades i considerades com possessió del home, i que ja de nenes el hi eviti la seva formació.

ANEXE AL POST EL 11 de juny a les 23,55

En algun post vaig escriure una dita” “La cabra per els seus pecats porta els genolls pelats” i avui als comentaris he trobat un comentari signat per una tal Atenea , que he de dir que va ser una creació meva, que equivocadament vaig fer servir per criticar el sistema opac i fosc de votacions del bloc "http://premiscat.blogspot.com/” Ja he reconegut algun post que no vaig actuar bé , igualment si ho fet donat la cara com Striper , el resultat han sigut el mateix desacreditar-me i mails anònims poc simpàtics .

Fins ara semblava que em perdonaven la vida no dient que jo era l'atenea dons mira ara ho dic era  jo.

Evidentment em van posar a la altura del betum, mira per on ara, algú altre s'ha posat a la meva altura de segur que no serà tan valent i no donara la cara, no especularé si es algú mes papista que el papa d'aquest que ·” A dios rogando i con el mazo dando·” o una ofensiva conjunta dels administradors de c@ts o potser nomes de un de ells o de algun il·luminat que en el seu moment vestit de home o dona integra i honrada em posava de tots colors i ara fen-me la competència.

I la raó que hi ha un bloc ; http://gaudirmenjar.blogspot.com/  sobre el que especulen si per estil semblant o  per un  estudi de las IP i google Analitys han arribat a la conclusió que suposo creuen certa de que GURMET, JOAN, STRIPER son el mateix, i es clar El Bloc de aquest GURMET esta sent nominat bastant per la categoria de cuina i volen ja amb joc poc net desprestigia'l no sigui que arribi a la final guanyi i algú que no els hi cau be guanyi un premi de c@ts , i deien que volien una edició tranquil·la, doncs .. Jo per part meva ja he dit el que tenia que dir El Gurmet si ho considera oportú ja dirà la seva.

Jo ho deixo amb unes paraules que he rebut de una persona amb molt de carisma dintre dels blocs amb el desitj que no es remeni mes la merda que al final s'esquitxa tot.


“Jo  trobo  que  tot  plegat  no s'ho  val.  Le  sosopites...  els mals  rotllos... I  els premis  cats  tampoc!”


- Begin Motigo Webstats code -->