dilluns, 29 de juny del 2009

CAP DE SETMANA I COSES DE LA LUNA.

Com ja us vaig explicar a l'altre post tenia el cap de setmana força enfeinat. De fet el vaig començar divendres però al llit amb una mena de grip intestinal,dissabte ja mes recuperat , a part de les feines habituals em vaig dedicar a fer el documental, que era una recopilació de les activitats del grup de teatre en el que participo de juny passat aquest, i la tenia que passar al sopar de cloenda del curs que es va fer ahir diumenge al vespre, amb mes de 80 assistents inclosa alguna autoritat del ajuntament, i ja vaig inclourà la ultima obra que es va representar dissabte nit i diumenge tarda, al final va sortir força bé. Peró ha sigut un cap de setmana força ocupat. Per sort ja tinc les vacances molt a prop el dia 10 de juliol, i a partir del 1 horari d'estiu de 9 a 14 hores.
Diumenge abaix a la plaça ens vam trobar aquesta petita merla que va caure del niu i la vam agafar per portar a un amic que l'acabara de criar, i va tenir com veureu al vídeo un molt bon cangur en mans de la Lluna.

De fet es innegable que els animals tenen sentiments, estimen i es fan estimar,Avui a la feina una companya explicava que han passat mal cap de setmana per que dissabte se'ls hi va morir un gos que tenien des de cadell fa 10 anys.




- Begin Motigo Webstats code -->