dimecres, 17 de desembre del 2008

UN XIC DE IL.LUSIÓ

Clikeu a sota:

ULTIMA HORA

-------------------------------------

UN XIC DE IL.LUSIÓ

Mireu ja tinc encesa la llar de foc , per que no agafeu fred


En aquest post vull que us despulleu de tots els perjudicis dels adults.



I us vestiu amb innocència d'infant.





I amb molt d'amor li doneu uns cops de basto aquest tió.

I demaneu 2 desitjos un de material i un altre dels que no es poden comprar amb diners, i es clar el dieu al vostre comentari, el pròxim dia 24 a un post especial, intentaré fer realitat virtualment les vostres peticions . I si voleu també podeu demanar un ( si voleu un xic pocasolta, ja m'enteneu, vinga que pot ser divertit)  via mail “ striper07@ gmail.com” que també satisfaré el mateix dia, amb aquest podeu deixar anar l'imaginació, . I si no voleu que digui qui l'ha demanat jo mutis.

No patiu jo el tindre calent i cuidat per que al post del dia 24 faci una bona cagada.

Relats conjunts 

ENDEVINALLA

Qui soc? No ho sabeu? Va us dono unes pistes a veure si ho endevineu, vaig començar com bombolla, bufada per la codi cia, els pocs escrúpols, l'avarícia, l'incompetencia i la ceguera dels polítics, per no parlar dels molt polítics corruptes que vaig ensabonar amb comissions. I ara ja veieu soc una gran onada que arrasa llocs de treball, il·lusions, provoco deutes, tancament d'empreses, congelació de sous de mil euros, pujades de lloguers, faig la vida mes difícil als jubilats i pensionistes. Ja sabeu qui soc?

PD: Això si els polítics viuen dins de una bombolla i deu ser opaca , per que pujant els serveis públics per sobre del IPC, es gasten un dineral en equipar cotxes de luxe, i una fortuna en arbres ecològics? Uh crec que ja sabeu qui soc ...

LA TORNA

Recordeu que fa uns posts vaig explicar lo del movil de l'Anna, 





Doncs l'altre dia li vaig comprar això, li tinc guardat per nadal, encara que friso per donar-li, espero aguantar es que li agrada molt fer fotos, i ara tindrà la seva pròpia càmera.

Em friso per donar-li!!!!!

...................................................

AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 21A LES 07.00HORES

- Begin Motigo Webstats code -->