dissabte, 24 de juliol del 2010

AMOR A PRIMERA VISTA.

L'amor de vegades arriba a primera vista, i de vegades marxa l'estimat tan rapid com arriva llavors cal buscar-lo




Dimarts al migdia, davant de l'entrada del botànic. Duies un quimono vermell i or amb una llarga obertura en el costat i vaig pensar que ho donaria tot per seguir la teva ruta de la seda. Jo, pantalons curts camisa a quadres vermells i negres i amb ulleres de sol, intentava menjar un entrepà. Si us plau contacta amb mi no puc oblidar la obertura del teu quimono. Ref: 457890.


Lloc: la sala de RAJOS X de Sant Joan de Deu de Manresa. Tu uns pits grossos amb pigues llamineres. Jo, vaig passar de 0 a 100 en tres segons: sé que et vas fixar. Duies una bata verda. No t'oblido Em recordes tu? M'agrada passar de 0 a 100 tant ràpid trucam Ref: 458979.

Acabava d'abandonar del convent, i vas resoldre la meva crisi de fe. No desitges ja ser el meu director espiritual? (encara guardo l'hàbit, la toca...i el rosari).i si et cal podem llogar un habit de monja Ursulina Ref: 48954.

Alexandru, verema de setembre. Tu romanès, jo del Garraf. Jo creia en l'amor: tu només en el sexe. Em vas convèncer. En quina vinya et busco? Ref: 458943.


Alt, viril, tatuat, conduïes una Harley i em vas dir que mai t'ho havies fet amb una tia tan lletja. Només em vas fer tres “polvets” i 25 orgasmes. A mi em va saber a poc. Vaig apuntar el nombre a un tiquet del caixer i es va esborrar. M'agradarien mes això si aquest cop et treus el casco. Ref: 670.


Festes de Gracia, concert delsRemendaos. Anava molt colocada, així que no recordo com eres ni qui eras ,ni com et deis.. Ara estic embarassada. Crec que és teu. Vinga xaval, llença't he pensat que si es nena li posarem llibertat i si es nen Jose com el Montilla.. Ref: 457895.

- Begin Motigo Webstats code -->