dimecres, 8 d’abril del 2009

DUBTES GAIREBÉ EXISTÈNCIALISTES......

Aixxxx estic de vacances, intentant relaxar-me , descansar i fer un munt de coses d'aquelles que queden pendents, per la feina ja siguin petites gestions o temes mes lúdics, aquest pròxim dissabte 11, ja farà 3 mesos que no fumo: per cert una cosa que tinc clara es que menjaré mona i que per mi la mona es la de mantega, i si es pot menjar-la amb família i si pot ser al aire lliure, com mama la tradició. 
Peró no sempre tinc les coses tant clares a vegades tinc dubtes diguem que gairebé existèncialistes , per exemple no se si comença per els pits. El cul... 

O a vegades son sobre la manera de vestir ara que ja arriba el bon temps no se si portar la camisa , o polo per fora o per dintre.

Vosaltres que em recomaneu?
Teniu dubtes d'aquest tipus?
Ahhh i la mona com us agrada?
LA TORNA
Amb motiu de un sopar ja vaig explicar amb motiu de un sopar, que soc membre dels Armats de Manresa, es una historia llarga però de fet m'ho passo molt bé fent el roma de tant en tant , en aquest vídeo si em busqueu potser em trobareu.


A la lluna li agrada anar amb cotxe i tafanejar per la finestra mentre li dona l'aire.

I per cert La Merike de FINÈS ENTRE TOTS I TOTES, m'ha concedit aquest premi fet que li agraeixo molt i aviat repartiré .Gracies Merike.
AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 12A LES 07.00 HORES!!!!!

- Begin Motigo Webstats code -->