dimarts, 6 de juliol del 2010

PENSAMENTS

Fa uns dies que potser amb l'excusa de la calor la meva activitat esta força minvada, ja faig a la feina horari d'estiu , plego a les 14 hores , llavors dons entre alimentar-me , potser migdiada, passeig amb la Lluna les obligacions quotidianes , i no se que mes em passa el dia ja també amb la vista propera de unes vacances no se si merescudes o no que ja arriben el proper dilluns s,em va el sant al cel que no pas les mans ni a la santa ni a la diablessa. El que funciona malgrat tot es el cap que bull de problemes, projectes, ximpleries i dubtes excistencialistes variats com el de l escrit de baix. I es clar no me he passat casi gens per el vostres blocs.

Ahhhhhhhhhhhhhh........... Chisssssssssssssssssss......... Shshshshshs,,,,,,,ufffff,,, grrrrrrrrr, Qui em miri pot pensar que estic plorant per una noia que m'ha rebutjat, o potser em deleixo per una a la que dono consol entre petons, carícies i riure. Ho potser pensi que soc un somiatruites de son amb ortografia esguerrada. Perquè el que casi sempre es segur el morts, van se bones persones quant van marxar, Però jo soc viu!!! Uns deuen pensar que soc poca-solta i de bona mena, d'altres un senyor amb corbatí.

les persones properes, ara si explico i no divago mes, em miren, m'encantaria poder conèixer que és el que veuen en mi m'encantaria ficar-me al seus pensaments a traves seus ulls mirar les seves ments i saber... Que pensen realment del mi. Els bons amics no conten, ells veuen els meus defectes i virtuts, tanmateix són molt benvolents amb mi, suposo que per a compensar que jo sigui el contrari amb mi mateix. Per aquest motiu, entre la meva visió moltes vegades distorsionada de la realitat popular, doncs això de pensar a gaudir cada segon de la meva vida, de gaudir cada instant i positivar cada dia, no és de gent entenimentada i clar... Segueixo sense tenir clar que tipus de persona sóc en realitat, vosaltres em llegiu.... podeu deixar un pensament, una reflexió positiva,una de negativa. I perquè no sobre que penseu de vosaltres? Així ens coneixem millor.... Un ardent petó.


Ésser o no ésser , però qui s'és també és la qüestió.

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

Nen el segur que ets un carrossa mira que posar aquestes cançons.


- Begin Motigo Webstats code -->