dimecres, 15 d’octubre del 2008

EL FUTUR..

PREVIA

El diumenge es van atorgar els premis , Cats i vull felicitar a tots els guanyadors i donar les gracies a tots aquells que m'he votat, per mi ha sigut tot un honor estar entre els nominats. I espero continuar gaudint del premi dels vostres comentaris.

..............................................
.....................................................

A la vida i a l'amor una de les coses que a vegades mes ens amoïna es saber el que passara, moltes vegades es plantegen dubtes sobre un amor incipient o a vegades ronden mes de una persona al voltant, o mes de una oportunitat de feina o tenim que prendre una decisió important la compra de una vivenda per exemple. La decisió la podem prendre seguin consells , els nostre criteris. Peró també es cert que hi han al nostre abasts altres mitjans com el Tarot, i multituds de sistemes que t'endevinen el futur. Jo particularment recordo un cop que em van tirar el Tarot via telefònica i van encertar a la perfecció el moment de la meva vida des de llavors li tinc cert respecte.

Vosaltres creieu amb el Tarot i similars?

Teniu alguna experiència per explicar?







RELATS CONJUNTS


En Valent no era un cavall qualsevol i molt menys un cavall gras, ara mateix era un cavall trist , tota la seva vida com li marcava la tradició familiar des de el se besavi havia treballat al bosc, arrossegant troncs disciplinadament a les ordres de en Pepet l'hereu de Mas cirera als boscos de la vall d'en Lord al Solsonès , primer van ser els focs per la cobdícia urbanitzadora , i final ment la mort de en Pepet l'havien deixat sense feina ara als matins plorava l'ausencia d'aquell que cada mati el raspallava i el guarnia per la feina, sospirava per retrobar-se amb ell però dubtava si els cavalls anaven al cel.
LA TORNA
Dissabte fem fer un sopar amb els de teatre després de l'actuació a la fira de la verema sempre el fem,ja a la sobretaula el Valentí ens va fer la gresca amb la seva acordió, aquí una de las caçons que va tocar “ Els avis trempats”. Estic intentar pujar el vídeo de l'obra d'Artés però de moment no he pogut.

AUTO SPAM.
EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 19A LES 07.00HORES

- Begin Motigo Webstats code -->