dilluns, 26 de juliol del 2010

LA LLUNA

Abans de res;

Dissabte vam veure aquesta pelicula, per passar l'estona, algunes rialles es una historia de embolic tractada amb clave de humor i uns originals tocs en algun moment de musical.




El llibre que us deia que llegia , no esta malament però deixa un gust de inacabat,potser podria tenir un altre desenllac.

LA LLUNA
Ja fa mes de un any que esta amb nosaltres, jo anteriorment havia tingut gossos , el tenia a una casa de pagès i el veia quant anava i estava allà ells guardaven la casa, però mai havia tingut un gos a casa. Recordo el dia que la vam recollir bruta, famèlica, espantada, la vam porta a rentar, al veterinari tenia inflamació de budells de veure i menjar coses en males condicions, com de mica en mica es va integrar a la família, el dia que que la van atropellar, com es ja una mes de la família res no es fa sense tenir en compte que també hi es, com après moltes coses, com nosaltres hem après de ella, com busca i dona afecte , com ens cuida si algú esta malalt te un sisè sentit i en seguida s'adona llavors no es separa de la persona, jeu al seu costat, les seves manies els seus enfadós( també els te), com sap dir tot el que ha de dir sense paraules i se l'entén perfectament,. Segurament ella ha tingut molta sort de venir a la nostra família, però nosaltres molta mes sort de trobar-la














- Begin Motigo Webstats code -->