divendres, 14 de desembre del 2007

1+1+1+1= 4 Memes.


Aprofito aquest post per posar-me al dia del memes que m'han anat passant algun desde mes de un bloc.
Meme un racó de la teva ciutat


Ho sento he posat dos m'era difícil posar nomes un.


El parc de l'Agulla,un gran parc urbà amb un gran llac central amb molta gespa i arbres on gaudir una estona de relax.

Un racó d'aquells que et recorden que la ciutat te història i e traslladen a èpoques passades
------------------

Meme del temps.
Jo 10 anys enrere: Em dedicava al sindicalisme de fet ja estava al final de una llarga etapa, de la meva vida, que vaig començar com delegat del meu centre, vaig anar fent moltes tasques. I en aquest temps era responsable entre altres de temes de formació ( sindical,ocupacional, continua) a las comarques Bages-Bergueda.Jo 5 anys enrere, El 31-12-2001 a las 22.30 vaig conèixer la noia mes guay que habia conegut he conegut mai, per lo que vaig desplegar totes las meves arts de seducció i al principi del 2002 començava una nova relació sentimental amb ella. Cal dir que no vaig ser l'únic que es va fixar amb ella.

Jo 1 any enrere, Vivia angoixat i pendent de coses que podien fer donar un tomb molt negatiu a la meva vida. Afortunadament tot es va resoldre positivament.

Ahir 15 de desembre, Vaig tenir un desperta molt dolç gracies a dues dones.... Al mati curset de photosh, després tarda amb activitats diverses i visita a la fira de Santa Llúcia a Manresa.

Avui 16 de desembre, Es diumenge,m'he despertat i`penso fer coses pròpies de dia festiu com ena a prendre cafè i llegir la premsa. I escric i penjaré aquest post.

5 cançons de les qual em sàpiga la lletra. Bé no estic segur de quinas, potser, alguna del Serrat, Sabina, Llach i suposo que algunes mes.

5 llocs ideals per visitar, Manresa, Vall d'Aran,La comarca del Matarranya,Barcelona amb calma,Girona. Com veieu poso llocs a prop. A vegades no cal ena gaire lluny.

5 coses que m'agrada menjar, Las que cuino jo, Pa amb tomaca, formatges , coses que mai he tastat, fruites exoticas.

Joguines preferides, M'agrada jugar amb joguines de carn i ossos i com no ser també la seva joguina

5 distribucions de GNU/Linux preferides: Bé no puc dir que tingui cap de preferida. Vaig tindre instal·lat un Debian. I conec d'altres, Ubuntu, Suse, Fedora, Mandriva.

Em sembla que aquest meme ja l'ha fet molta gent així que no li passo a ningú si algú el vol que posi fil a l'agulla.
---------------------
Meme fons d'escriptori

Aquest es el fons d'escriptori actual de fet es temporal i esta posat per que fa poc que per problemes informàtics vaig perdre el que tenia. Si em voleu ajudar a elegir aquí poso tres propostes i si em voleu fer arribar alguna per correu, també us ho agrairé. M'agraden relaxants.

Meme consells per el bloc

un meme que consisteix en donar 3 consells sobre com portar un bloc, i bé encara que no sé si soc un blocaire gaire indicat intentaré donar els millors consells que pugui.1 – Sinceritat; Quant parlo de sinceritat vull dir que el bloc, te que reflexa a tu, la teva personalitat,i las teves capacitats, pots expressar allò que vulguis sentiments, ideàs, inquietuds.... Peró sent tu, que es realment lo que apreciaran els teus lectors, amb això vull dir que si no tens capacitat per fer una critica literaría no t'emboliquis a fer-la. En definitiva busca en primer lloc gaudir amb lo que fas que segur els altres també ho faran.2 - Vida veïnal: Per més que treballis el teu bloc, facis uns post molt acollonant i hagis gaudit amb ell si no el llegeix ningu sera un treball inutil. Per tant respon als visitants que et comenten, i sempre que puguis visita els seus blocs i comentals. Aixi de mica en mica aniràs aconseguint lectors i comentaris, per que si no fas cada cop aniras perdent visitants i sense dubte els lectors i els que et comenten son la sal i el pebre del teu bloc.

3 - Post: Intenta no fer post molt llargs, la majoria de gent va amb poc temps i no el llegira, jo crec que acompanya el post de unes bones imatges el fa guanyar molt, de fet us confesso que moltes vegades una imatge m'inspira un post,i si vols tractar temes molt especialitzats, busca un veïnat adient i han de molts temes per exemple em va sorprendre trobar un que el tema es el punt de ganxet.

Em sembla que aquest meme ja l'ha fet molta gent així que no li passo a ningú si algú el vol que posi fil a l'agulla.- Begin Motigo Webstats code -->