diumenge, 1 de març del 2009

TEMAS PREVIS;CONFESSO, LA TORNA .....

TEMAS PREVIS
En primer lloc dir-vos que aquesta setmana baixaré la meva activitat bloguera, no tornaré a publicar fins el pròxim diumenge,aquest any no vull arribar tard i estic preparant un post especial fet amb el cor i amb tota la senzillesa i sinceritat,també el meu pas per els vostres blocs serà molt reduït, aprofitant alguna conjuntura vull aprofitar la setmana per endreçar calaixos de la meva vida i de pas fer una mica de relax.

Molt m'he preguntat per la Lluna i per al tabac us dic que continuo sense fumar i els efectes del mono ja han desaparegut casi per complert. ( Coi i estic molt content.)
Respecte a la Lluna esta molt bé aviat li farem un anàlisis de sang per que després del atropello va sortir alguna dada alterada que podia ser del mateix cop pero que cal veure si ha millorat, i de la pota que es queixava ja casi no ho fa però te pendent una visita al traumatòleg.

Aquí podeu veure un vídeo de lo feliç que es passejant i jo de passejar-la em relaxa molt.

I en aquest vídeo esta amb la tieta la vaig portar a que es coneguessin i va fer la delícia, de la tieta i la resta dels avis que per cert celebraven carnaval i estaven disfressats de sol (fetes per ells) de fet la meva tieta es un sol de noia i de tieta, sempre ens fem un munt de petons i abraçades. 

CONFESSO
Que m'agrada recórrer tota la pell tot els racons de un cos amb tots els sentits posant notes de plaer i color i fer-ho amb molta passió.
En canvi altres vegades m'agrada m'agrada deixar-me i que la saviesa destra de l'amant em portin de viatge als núvols.

LA TORNA
Diuen que las nenes son dels papàs i es molt cert, mentre filmava aquest vídeo de l'Anna tocant el violí , em queia alguna cosa mes que la baba, coi es que esta tan guapa.


AUTO SPAM.

EL PROXIM POST EL PENJARE EL DIA 8 A LES 00.00HORES!!!!!

- Begin Motigo Webstats code -->